Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

NATO sanāksme otrdien beidzas bez kopīga paziņojuma par Gruziju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
"Saakašvili - viens pret Krieviju." - ļoti sakarīgs raksts ar visiem argumentiem. Ko tur vēl vairāk runāt. Var jau šeit ielikt sarakstus ar to, cik reizes osetīni ir apšaudījuši gruzīnus pirms šī kara. Ko tas dos? "nauri" un "ginti" turpinās kliegt, ka tas viss ir meli, jo vienīgo patiesību stāsta Maskavas TV.
hm?
h
sarunāties ar provokātoriem nav ieteicams. ------------- Ja cilvēkam nav pūļa sindroma un ir savs viedoklis, tad viņš ir provokators? Un kāpēc nav ieteicams diskutēt? Varbūt lai nebūtu redzama "pareizi domājošo patriotu" muļķība un argumentu trūkums?
fau
f
Nav ne Naura, ne Ginta ! Raksta "piektās kolonnas" aktīvisti no "fašizm ņe proidjot". Un sarunāties ar provokātoriem nav ieteicams.
Sestdienis
S
Paklau, nu nav nekādas vajadzības tēlot, ka esi latvietis, turklāt rakstīt ar dažādiem "nikiem". Viedokļi ir dažādi, tas ir normāli. Ja esi krievs un domā, ka Gruzija bija agresors, tad droši tā arī raksti. Latvijā vārda brīvību garantē Satversme, nav jābaidās izteikt savu viedokli.
Hehe
H
"Nauris" un "Gints"... Kaa man patiik shie no kalendaara izrakstiitie latvieshu niki, kas raksta ar krievu pareizrakstiibas kljuudaam:) Interesanti buutu redzeet, vai IP adreses shiem komenteetaajiem ir Krievijaa, vai arii par FSB naudinju darbojas kaadi vieteejie krievi?
cron
c
Tiek atzīmēts interesants fakts, ka kiberuzbrukumi Grūzijai sākās *pirms* gāja vaļā kaušanās. Kā krievu hakeri zināja, ka sāksies karš? Vai tā bija daļa no krievu plāna? "The attacks on the President's web server started *before* the action started in South Ossitia? Was this whole war pre-meditated on the part of Russia? Did they incite Georgia to take action against the separatists at a time that was oh so conveniently coincident with the start of the Olympics in Beijing? I may be suffering from time-zone confusion but when the dust settles Russia is going to have some explaining to do. 1. Was the war with Georgia orchestrated? (I know this is obvious, but diplomacy seems so far removed from reality I think the point should be stressed.) 2. How did the criminals at RBN know to launch attacks when they did? (In other words what is the real connection between RBN and Putin's machine?) 3. Russia has now launched cyber attacks against a web site physically hosted in the US. Is that an act of cyber war? "
Nauris
N
Tev taisnība. Abhazija un Osetija pelnija neatkarību! Gruzija bija agressors. Krievija aiztāvēja Osetiju.
Sestdienis
S
Atkal jau nevar vienoties par to, ka vajadzētu vienoties. Tā pārmērīgā diplomātija brīžiem spēj izbesīt.
Ilmārs > Gintam
I
Visas lietas notiek, nav ko karstu putru strēbt. Tas par NATO. Gint, kāpēc nebrauc uz Krieviju, kāpēc nestājies viņu armijā? Varētu pagūt kādu gruzīnu nošaut. Skaties, vēl Putins iedotu medāli. Vai varbūt gaidi, kad varēs latviešus šaut tepat Latvijā?
Gints
G
Lai dzīvo Abhazija un Osetija! Gruzija to pelnija!
deja vu
d
Vēsture atkārtojas.Rietumi neko no tās nemācās.Sekas? Vēsture atkal atkārtosies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas