Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Nauda neatrisina visu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Nabagam kaut nedaudz naudas atrisina daudz ko. Žēl vienīgi, ka tie "treknie gadi" bija kaut kādai cilvēku daļai, tiem, kuri bija kādas siles, gaisu, papīrus (vai naudu) ražojošu projektu tuvumā. Skaitīju santīmus toreiz, daru to arī tagad, nesen padomāju, ka vienīgā atšķirība - "treknajos gados" maizi pirku tādu, kāda garšoja, tagad - tikai vislētāko. Nu, bet šajā valstī jau viss ir ačgārni, nu kaut vai tas, ka vidējās pensijas lielākas kā lielākās daļas strādājošo algas.
to: Memory 00:27
t
Kapitaalismaa cilveeks izmanto cilveeku. Komunismaa ir otraadaak.
Memory
M
Precīzi - nav pienākuma, nav atbildības, nav ne goda, ne cieņas - pilnīga bezjēga? Toties ir viens kārtīgs sponsors - SVF, tāpēc jau bankrots valstij nedraud, tikai depopulācija, emigrācija, bezdarbs, trūkums, parādi, korupcija. Turpinam baudīt demokrātijas un brīvā tirgus labumus!
gribēt nav kaitīgi
g
Paša bērnu vajag pieskatīt. Valstij nav pienākuma maksāt sliņķiem, nedomājošiem utt.
gribēt nav kaitīgi
g
Nevis mēs, bet TU skatīsies. Tu jau tagad skaties.
Memory
M
''Ai, meitiņ, kas tā par skatīšanos Zviedrijas un ASV virzienā. Tagad mums jāskatās Kremļa virzienā.''- NESTEIDZIES, MĪĻĀ - kad Latvijas parādu vismaz SVF pārkreditēs, tad jau skatīsimies attiecīgajā virzienā.
ieteikums
i
Ja tu, gaudojošais nekauņa, esi saņēmis brīdinājuma vēstuli no Latvenergo, tad neesi maksājis mēnešiem. Un ar tādiem vienīgais "risinājums" tiešām ir atslēgt strāvu, varbūt no sēdēšanas tumsā gudrāks būsi.
ieteikums
i
Kino un teātra biļetes ir pavisam lētas un ja jau varēji samaksāt par datoru un pieslēgumu, tad vari aiziet arī uz kino. Un ja jau tev ir dators un proti uz tā komentēt, tad laikam arī pratīsi veikalos sameklēt filmu ierakstus, kas mūsdienās ļoti bieži ir lētāki par kino biļeti. Bet ja nu nekādi neiznāk kino, tad atsakoties no interneta pieslēguma mēnesī ietaupās summa, kas ir līdzvērtīga 2 - 3 kino biļetēm, bet pārdodot datoru vēl vairāk. Pats eju uz kino varbūt reizi gadā, jo nav jau to daudzo labo filmu, ko skatīties katru vakaru - un musdienās kinoteātri konkurē ar mājas video. No teātriem turos pa gabalu - ja pirms 20 gadiem iet uz teātri bija kultūras pazīme, tad pie mūsdienu teātra "drosmīgajiem eksperimentiem" kultūras pazīme ir iet teātrim ar līkumu.
Liena
L
Man nauda atrisinātu visu!Vispirms medicīna kļūtu pieejama,dzīvoklis samaksājams,pārtika katrai dienai un varētu aiziet kaut vai uz kino ,teātri,kur neesmu bijusi jau 20 gadus!!Es gribu dzīvot nevis vilkt dzīvību un naktīs negulēt, domājot,kāpēc man ,pensionārei ir jājūtās vainīgai,ka vēl gribu dzīvot .Kāpēc man atgādina- esmu nasta tautai.
piekrītu
p
Visvairāk man šajā laikā, kad par katru latu cilvēks cilvēku plēš pušu, kaitina tādu uzņēmumu kā, piemēram, latvenergo rīcība - tu cilvēks neesi spējis samaksāt par notērēto strāvu, ej, runājies ar viņiem , meklē kopīgu valodu un risini situāciju, pildi vienošanos, kas uzrakstīta uz papīra, kamēr viņi savos birokrātijas plašumos nevar ieviest skaidrību un draud atslēgt elektrību pāris dienas pirms svētkiem.. Vai tad tā ir cilvēka cienīga rīcība? Kamēr lielie šefi šmugulējas ar miljoniem.. Tas tāds piemērs no dzīves. vai tad tiešām nevarētu sākt no tām augšām tos zagļus tvarstīt?
..
.
ui, kā apnikusi pasaciņa par "biezajiem gadiem" - nu bija par paris 100 lielāka alga, bet jēgas maz... ne toreiz, ko fundamentālu varēju atļauties, ne tagad... Taču izdzīvot varēja gan t.s. "biezajos", gan šajos gados..
J
Jā un kad bērns izkrīt caur logu no 5 stāva tad vispār nekādas atlīdzības! Nost tādus tiesnešus!
samērs
s
tiesnešiem, kuri mātei par sabrauktu bērnu kaitējuma atlīdzībao piešķir 20 tūkstošus latu, bet korumpētajai žurnālistei Jaunalksnei par to, ka viņas pašas vārdi tika darīti zināmi sabiedrībai - 12 tūkstošus latu, es vispār algu nemaksātu.
Alma
A
Ai, meitiņ, kas tā par skatīšanos Zviedrijas un ASV virzienā. Tagad mums jāskatās Kremļa virzienā. Un tur ierēdņu motivācijas ir pavisam citas - vai nu augstākais priekšnieks ļaus ņemt kukuļus, vai sadusmosies un iesēdinās.
nn
n
neatkariba latvijaa tiek jaukta ar nepieedinaamiibu.. ne jau "maza alga" apdraud neatkaribu, bet lieli paraadi un tie ir katra pasa pilnaa kontrolee.. viens no sliktakajiem piemeriem saja sakaribaa ir latvjas bankas vaditaajs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas