Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Nav pārliecības, ka jauno KNAB priekšnieku atradīs izsludinātajā konkursā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
Neviens no siem kanditatiem neder, tas visiem ir skaidrs .IRjaliek loti godigs ierednis,kursnekad neko nelikumigu nav darijis, viens pats ciniies ar visnegodigakajam varas iestadem,vienu puka galvu pat nocirta/ divas vel palikusas/ IR publicets foto kur sis godigais ierednis redzams ar kautkadu bezsugas kranci pie necilas budinas kurai sienas atstutetas ar mietiem SO ieredni saucVASKEVICS.Vins ir daudz cietis noKNABJA nelietigiem apmelojumiem VOVA to padaris par paraugjestadi VISMAZANDRJUHA,AINARS un tie pietuvinatie tautsaimnieki vares uzelpot
he
h
Vai tu esi tā pati Ieva, kura figurē Rēzeknes burtnīciņu lietā?
luka
l
nesaprotu, vai tad KNAB bez šefa nemaz negrib strādāt. ārprāts kaut kads, kā ieliks šefu , ta nakošā diena savaņģos šleseri utt. Tā pati Juta taisās par šefu , a kas ta viņai tagad liedz strādāt ar pilnu jaudu, rezultatu ta nav.
Ieva
I
Tikai Zvejsalnieku! Godigs sirdscilveks.
dokuments
d
"....several issues have been identified which necessitate further amendments to the current legal and institutional framework. First of all, as became evident in the 2006 Saeima elections, the failure of the Law on the Financing of Political Organisations (Parties) to regulate the involvement of entities outside the party structure in election campaigns is an issue of serious concern, which undermines the transparency requirements of the aforementioned Law and thus needs to be addressed before the next elections. Furthermore, as regards supervision of political finance regulations, further measures need to be taken to strengthen the independence of the KNAB, in particular and as a matter of priority, regarding the procedures for appointing and dismissing its Director. Finally, as regards enforcement and sanctions, the rather short limitation period for administrative violations of party funding rules needs to be increased and measures need to be taken to enhance liability of natural persons for violations of political finance rules. ....GRECO addresses the following recommendations to Latvia: .... to take measures to strengthen the independence of the KNAB (including as regards the supervision of its activities, the procedure for appointing and dismissing its Director and deciding on its budget), thus ensuring that it can exercise its functions in an independent and impartial manner (paragraph 79); to design and implement rules for the transparent, impartial and competitive recruitment of the KNAB’s staff ...." In conformity with Rule 30.2 of the Rules of Procedure, GRECO invites the Latvian authorities to present a report on the implementation of the above-mentioned recommendations by 30 April 2010. Finally, GRECO invites the authorities of Latvia to authorise, as soon as possible, the publication of the report, to translate the report into the national language and to make this translation public. coe.int/t/dg1/greco/evaluations/round3/GrecoEval3(2008)1_ Latvia_Two_EN.pdf coe.int/t/dg1/greco/general/about_en.asp
he
h
Veseli divigabali ar sociķiem saistītie. Kā atceramies, tad saskaņā ar nesen Dienā publiskotajiem krimināllietu materiāliem, sociķi bija visdāsnāk atalgotie Hūtes stipendiāti :)))
I
I
Vai tad Godmanim ir vispār vēlēšanās izvēlēties rīcībspējgu vadītāju? TO tak spilgti parāda ši ilgstošā muļļāšanās. Vienīgā reālā kandidatūra ir Juta Strīķe, bet Dievs pas to tak nevar var sanākt pašiem ziepes.
xxx
x
Nekas neliecina, ka būtu griba to darīt.
Oskars
O
TUR MĒRĶĒ ŠĶĒLE,jo puķēm nav NOIETS.
dzeris
d
Šī te politmafija mainīties nespēj, vismaz popularitātes celšanai būtu nozīmējuši vienīgo iespējamo - Striķi, tak nē, vēl turpina to cirku.
Nauris
N
Nav jātrod. Reālais un pagaidām vienīgais KNAB vadītājs - Juta, ir tikai jāapstiprina.
zvirbulēns
z
Jā, Godmanis te tā visu ir sačakarējis, ka jābrīnās kā viņš var vadīt valdību. Latslāvija. :)))
Gunvaldis!
G
Normunds Vilnītis patiesībā joprojām ir pasniedzējs Policijas Akadēmijā, nevis uzņēmējs. Patiesībā viņš ir labākais no visiem septiņiem kadriem - gan profesionalitātes, gan ētiskuma ziņā.
rumpis
r
vot iisti pareizais atkal vareetu buut kautkas liidziigs Inķeenam...vai ne Segliņkungs???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas