Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ne Latvenergo, bet valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elvins
e
Pietiekoši Īsi, koddolīgi un pareizi uzrakstīts. Žēl ka tika maz šādu rakstu.
vairis
v
bet protams ka valdiba pie vainas, uzņemums kuram atņem visu peļņu to iemetot budžetā nevar pat pastāvet, kur nu vel attistities un konkurēt ar citiem. valdiba savāca visu peļņu, tad izlamāja ka luk ziemā nevar elektribu nodrošināt, tad vel naudas pietrūka, pvn pacēla, no kā uzņemuman nekāda labuma, tas viss budžetam. un šī gada peļņa jau ar likumu noteikta ka jāieskaita budzetā. nu ko tad lai uzņemums vel lai dara kā tikai cenas paceļot. sauksim lietas to patiesajos vārdos, tas ir elektribas nodoklis
Jakudza
J
Valdiba panema divreiz - ar vienu roku 40 miljonus, ar otru roku pacela tarifu, dabuj lielaku PVN. Un vel sa gada Latvenergo superpelnu savaks. Ciniski
Igors
I
Manuprāt valsts vienkārši netiek galā ar privāto biznesu un tāpēc spiesta balstīties uz Latvenergo un citiem valsts uzņēmumiem. Sākotnējā sajūsma " privātie ir labāki saimnieki par valsti " šķiet , krietni noplakusi. Cerība , ka atdodot visu privātās rokās , valsts varēs smelt krējumu un dzīvot zaļi , nu lielā mērā zudusi. Privātais bizness nemaz negrib dalīties ar valsti un visvisādos veidos , gan legālos , gan nelegālos , cik vien spēj , no tā izvairās - valsts bezspēcībā plāta rokas. Bet uz ko tad cerēja valsts , nododot savus resursus privātai apsaimniekošanai - ka visi būs cēli un godīgi - kā nekā pašu tautieši vien ir ? Nesanāca !
replika
r
Tīklu remontam jāizmanto amortizācijas atskatījumi (kuri, ka mēs varam nojaust no minētajiem skaitļiem, ir milzīgi), nevis peļņa, kā mums cenšas iestāstīt Kampars. Borneo: "Tapec jau valdibas advokats NEO rada virzienu tiesa" Forša piebilde, Kamparisti mēģina visu vainu uzvelt Latvenergo.
vilis
v
A ko ta gribēji?Budžets jāsabalansē!Jāizmanto visas likumiskās iespējas.Īpašnieks ar peļņu dara ko grib.
Autors kukū
A
Kāds sakars elektrības tarifiem ar iekšlietām?
Lauķis
L
Nav ko ķēpāties ar Latvenergo privatizāciju. Vajag Privatizēt valsti kā tādu. Vai kā tagad pieņemts teikt atdot valsts pārvaldi ārpakalpojumā (outsourcing). Par iegūto naudu varēsim ne tik vien kā atdot naudu Starptautiskajam valūtas fondam, bet arī depozītu Karginam un Krasovickim Parex bankā.
Ministry of Truth
M
Un vēl ... ja jūs neticat, ka šī valdība spēs izlemt par labu veģetēšanai, tad paskatieties uz Moldāviju vai Rumāniju. Cilvēki dzīvo elementāri, bet dzīvo. Vienotības valdības mērķis ir savtīgs, kā tā to panāks, tas jau ir mazvarīgi. Vilks vakar skaidri pateica - tās visas ir JŪSU problēmas, MŪSU cipari mūs priecē.
Ministry of Truth
M
Aprēķini rāda, ka šie tarifi ir tipisks patēriņa nodoklis. To saka arī Sudraba. Līdz ar to ieguvēja no tā ir valsts, ne Latvenergo. Šo nodokli vajag valdībai.
absurds
a
vai to var apstādināt un kā?
87
8
+1 visu jau pateici
Svens
S
....viņam jāklauvē nevis pie tiesas, bet pie Latvenergo akcionāra durvīm.... Bet atverot šīs durvis nonāksim cirkū... satiksimies ar diviem klauniem - ministru un viņa valsts sekretāru.... pasmiesimies, bet jēga? Saka, ka jau, ka visu vajag uztvert ar smaidu ... tā optimistiski, bet.... Redzi Sandi, doma jau it kā pareiza, taču aiz durvīm akcionāra nav.
Haris
H
Labs raksts, paldies autoram, visu pareizi pateica. Skaidrs, ka pie visa, kas valstī notiek, atbildīga ir valdība, sevišķi par valsts uzņēmumiem. Tieši no valdības un valdošās Saeimas koalīcijas jāprasa atbildība par genocīdu pret tautu!
Dhago
D
Labais cars neko par to nezina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas