Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ne tikai politiskajam žargonam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ievai
I
Pirms Latvijā iesākās aktīva homo propaganda,nekur neviens netika dzirdējis ne par to ,ka tas ir nenormāli,ne arī par to,ka tas ir normāli.Dzīvoja visi kā dzīvojuši un bija miers.Paši sašūmēja sabiedrību ar savu izrādīšanos.Tā arī nesaprotu-kādēļ ar to tik ļoti ir jālepojas?Vai tad tie,kas nav tajā virzienā orientēti skraida pa ielām brēkdami;vai Dieviņ,kāda laime ,es esmu tāds un šitāds !Un kur tad viņiem tiek liegts iekļauties?Nevajag savas dīvainības nest uz ielām ,tad nekādas diskriminācijas nebūs.Nevienam taču tās lietas neinteresē ,kamēr netiek bezkaunīgi bāztas acīs.
Ieva
I
Nu pirmkārt PVO tev nepiekrīt kaut vai tāpēc, ka homoseksuāļu skaits ir konstants, gribi to vai ne. Otrkārt apgalvot, ka neviens viņiem neko neaizliedz, bet vienlaicīgi sludināt, ka tas ir nenormāli- piedod, bet vai neesi neko dzirdējis par cilvēka kā sabiedriskas būtnes vēlmi iekļauties? Tikai absolūtajam vairumam homoseksuāļu izglītība, pieredze un citas īpašības ir pie vienas vietas, jo tas taču ir h....s! Tieši tas pats, kas ar invalīdiem, cittautiešiem, citas rases pārstāvjiem.....
Ieva
I
Nu pirmkārt PVO tev nepiekrīt kaut vai tāpēc, ka homoseksuāļu skaits ir konstants, gribi to vai ne. Otrkārt apgalvot, ka neviens viņiem neko neaizliedz, bet vienlaicīgi sludināt, ka tas ir nenormāli- piedod, bet vai neesi neko dzirdējis par cilvēka kā sabiedriskas būtnes vēlmi iekļauties? Tikai absolūtajam vairumam homoseksuāļu izglītība, pieredze un citas īpašības ir pie vienas vietas, jo tas taču ir homiķis! Tieši tas pats, kas ar invalīdiem, cittautiešiem, citas rases pārstāvjiem.....
to Ieva
t
nav gan nekur dzirdēts ,ka homoseksuāļiem kāds aizliegtu mīlēties ar to ,ko viņi vēlas.Protesti ir tikai pret tāda dzīvesveida propagandu un izsludināšanu par normu.Un ,ja vēl grib uztiept,ka mums pārējiem par viņu praidiem ir jāizrāda sajūsma.Par sabiedrības iznīcināšanu-tas taču ir neapstrīdami ,ka homoseksuālisms ved sabiedrību uz iznīcību,jo ir neproduktīvs un izslēdz tās atjaunošanos(nevar radīt pēcnācējus).Un par ko te vajadzētu jūsmot?
Ieva
I
Savukārt attiecībā pret slimajiem problēma ir nevis tāda, ka par maz sēž un puņķojas, cik viņiem nabadziņiem grūti, bet tas, ka izlasa diagnozi un jau viss visiem ir skaidrs! Faktiski tieši tas pats, kas attiecībā uz seksuālajām minoritātēm, citādi ticīgajiem, gados vecākiem, gados jaunākiem utt. INTEGRĀCIJA NOZĪMĒ, NEVIS VESELAJAM NOGRIEZT KĀJU, LAI PIELĪDZINĀTOS INVALĪDAM (tā kā nav no homoseksuāļiem ko baidīties), bet vienkārši uztvert atšķirīgo kā cilvēku un palīdzēt, lai viņš varētu izmantot visas tās pašas iespējas ko tu! Piemēram mīlēties ar to, ar ko vēlas, nevis ar to, ar ko gribi tu!
Ieva
I
Īsti nevaru saprast, ko var sapūdēt, piemēram, lesbiete? Jo, ja konkrētā māra interesējas tikai par vīriešiem, tad viņai tāda uz sievietēm tendēta dāma būs vienaldzīga....
Māra
M
Nedrīkst jaukt visu vienā katlā. Ja runājam par seksuālajām minoritātēm, tad grēks ir grēks, kas, "veiksmīgi integrēts", sapūdēs jeb iznīcinās visu sabiedrību, tajā skaitā multinacionālu. Piekrītu par slimajiem, invalīdiem, šajā ziņā mēs esam tālu no vēlamā, taču nedomāju, ka visas valstis uz pasaules jāpadara par multinacionālām. Tas nav pareizi. Diemžēl mūsdienu pasaulē robežas izzūd un laikam jau izzudīs arī mazās nācijas.
Ieva
I
Kāpēc, piemēram, diži kulturālais latvietis var apgalvot, ka austrumnieki visi savās valstīs visu sagraus, bet pie mums, redz, visu grauj Kalvītis, sorozīdi, Dombrovskis, žīdu-masoņi, nekristieši....vai kas nu kuram patīk, ieskaitot globālo ekonomisko krīzi?
Ieva
I
Un no kurienes tu ņēmi, ka diskriminēšana ir saistīta ar audzināšanu? Kur ir minēts, ka sākt vajag ar to, ka paziņot: austurmnieki būs sagrāvuši un gāzīsies šurp? Īpaši, ņemot vērā, ka zeme ir apaļa un tuvējie austrumi tikpat labi var tikt traktēti kā galējie rietumi?
Ieva
I
PIRMKĀRT tu pats nesaprati, ko Zanders raksta! Jo ir vienalga, vai cilvēku, pat īsti ar viņu neaprunājušies, atstumj tāpēc, ka viņam ir cita ādas krāsa, cita seksuālā orientācija, invaliditāte vai pat invaliditāte "nepareizajā" vecumā (pie mums arī laikam taču audzinātie politiķi, ierēdņi un amatpersonas uzsver, ka slimo tikai pensionāri)! OTRKĀRT es neapgalvoju, ka visi kaut vienā sociālajā grupā ir inteliģences paraugs, jo, piemēram, pati esmu dabūjusi no pensionāriem noklausīties ar ko esmu jājusies, lai tiktu pie invaliditātes apliecības.....
puaro
p
Nejauc vaļīgas sociālās normas ar integrācijas problēmām. Tavi piemēri vairāk attiecināmi uz cilvēku neaudzinātību, kas, kas savukārt, izpaužās visās sociālajās grupās. Nemēģini man iestāstīt, ka jel kādām minoritātēm piederīgie nekad neteiks tevis minētās frāzes!
lo
l
Nu, ir jau ar to iecietību slideni un pašvaki, kā arī autors pats savā sakarā atzīst. Man jāteic, ka es arī tramvajā vai vilcienā neizvēlētos vietu blakus sievietei parandžā vai japāņu kungam, ja būtu citas brīvas vietas... Te jau ir par to sili un cūkām: kad tramvajs būs pilns līdz augšai, tad katrs būs priecīgs, ka vispār ticis iekšā un brauc...
Kur
K
vari pateikt savas domas, tikt uzklausīts un...uzreiz neienīsts? Dominējošā direktīva ir: ja načaļņik - ti durak, ti načaļņik - ja durak! Mums šo načaļņiku, kas bieži ir savtīgi, stulbi, neprofesionāli, kam viss vienalga, ir ļoti daudz...Nav saprotams, kāpēc darba vietās, sākot ar saeimu, ir tik daudz valsts valodā nerunājošu darbinieku, bet latvieši tūkstošiem bez darba. Izdzīvošana ir iemācījuši cittautiešus kļūt par tolerantiem vienam pret otru, apvienoties interešu grupās, paust kolektīvi vienu viedokli, lai izdzīvotu... Latvieši to vēl nesaprot, bet drīz visu pārņems tie, kas aktīvi darbojas lielās grupās, arī "bandās", jo paņēmieni bieži ir ļoti cūciski un amorāli, netiek noliegti ne meli, ne apvainojumi nevietā, ne zagšana, ne mobings vai bosings. Attaisiet acis un ausis, tad redzēsiet patieso apdraudējumu!
ES
E
Ir starpība starp integrāciju un līdzāspastāvēšanu. Par integrētu es uzskatu savu kolēģi- tatāru, kurš diezgan ciešami runā latviski, ja vajag. Es neuzmācos ar cienastiem ramadāna laikā, bet viņš neiebilst, ka es eju pusdienās. Kopumā viņš ir pieņēmis Latvijas likumu un latviešu tradīciju pastāvēšanu un, ja nepiedalās, tad netraucē. Bet ,ieraugot Rīgas centrā grupiņu sieviešu burkās, pirmā doma bija, lai viņas šeit nepaliek. Jo vairāk par līdzāspastāvēšanu es tur nesaskatu, un līdzāspastāvēšana ir labils stāvoklis, ko nosaka spēku samērs. Lasot ziņās par to, kas notiek dažā labā islāma zemē, nerodas vēlēšanās redzēt šeit viņu ortodoksālos pārstāvjus. Varbūt tas ir aizspriedums, bet šķiet, ka viņi nav gatavi integrēties. Bet es patiešām nevēlos, lai "Vinnijs Pūks un viņa draugi" nonāktu skolā neieteicamo grāmatu sarkstā, jo tur, redziet, ir pieminēts Sivēns.
Ieva
I
Kāda tur iecietība un ekonomika, ja pie mums ir pierasts cilvēku vērtēt nevis pēc viņa darbiem, bet pēc kaut kādu specifisku pazīmi, piemēram, tautību, rasi, slimību....Pie mums nedrīksti būt "pārāk gudrs", jo uzreiz aizbāzis muti ar: "atradusies te!" vai "uzbāžas te, muļķe!" PIE MUMS VISPĀR NEDRĪKST ATŠĶIRTIES!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas