Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Neapmierinātību ar varu Zatlers salīdzina ar pavāra prasmēm virtuvē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zoo
z
Atgremotājs tas neValdis.
vēlētājs A
v
Par ko ta Zatleram maksā algu, ja nav ne idejas par savām pilnvarām un problēmas jārisina pašiem vēlētājiem?
kaka
k
cik bija izdzeerisredaktors, kaatlaava shito publiceet?
Pipars JANKA
P
Pilnīgi piekrītu ARMīNAM ! . Piekrītu , ja nemācēji vest VALSTI , nekādu privelēģiju . NOST VISUS PIEšķIRTOS LABUMUS . P AR KO ? Par valsts izagšanu ? Par to ka atļāva visiem zagt , par to ka piesedza un līdzdarbojas atbalstītājiem . TO jautājumu saulaicīgi vajadzētu izskatīt saeimā un visas privilēģijas noņemt . VV. PROMEJOT VēL GRIBēJA PIEķERT J ūrmalā milzīgu zemes gabalu !Labi ,ka saulaicīgi to pieķēra .
Pipars JANKA
P
D omu pērles , birst viena par otru labākas . Nu nau viņš prezidenta cienīgs , bailīgs pieņemt kadu noteiktu lēmumu , NEKO TAUTAI SAKARīGU nau pateicis ne izdarijis . Trusis . Kāpēc mums tādu ,nu nekādu jāuzstur ? Protams ir jāmaina satversme , tā ir tik novecojusi , kā lubu literatūra. Vienkārši negrib strādāt mūsu VELLA KALPI . V iņiem ir tāpat labi . un grib tadā pašā garā turpināt . Nezinu kā citiem ,bet man no tāda prezidenta , vai viņš ir vai nau ir ne silts , ne nauksts .ZERRO. TP. - šķēles - ieliktenis. Iespējams viņš ir mīļš un labs cilvēks , bet tikai ne prezidents . N evajag mocīt , ņirgāties un iecelt nākamajos posmos . Brīžiem paliek kauns un žēlums , bez žēlastības tiek ķengāts ,bet taisnība tiem ir , nu nau mums prezidenta ....
armins
a
Vai Latvijas Satversme ir ierakstits, ka prezidenti var zagt? Tacu nav. Tomer, Latvijas prezidenti nekaunigi, bez liela ierobezojuma zog un izsaimnieko Latvijas valsts mantu, nodoklu maksataju naudu. Kapec lidz sim Ulamnis, Freiberga nav izmesti no valsts dzivokliem? Kapec Ulmanim, Freibergai ir kalpi, sulaini, kuri tiek uztureti uz valsts rekina??? Ulamanis, Freiberga ir zagli, kuri sanem pateicibas no politkaniem par to,ka tie var legali zagt, korumpeties, izbijusie prezidenti ir jatiesa un bargi jasoda. Pat komunisti padomju Krievijas okupacijas laika nebija tik nekaunigi, alkatigi, zagligi kadi ir Latvijas prezidenti.
deputats
d
Ko tad Latvija, kura valsts vara ir mafioza, banditisku grupejumu rokas, cilveki var izmainit. Ja tiktu tiesats un nekavejoti sodits ar publisku naves sod zagli,korumpanti, noziedzinieki, Latvijas valsts izlaupitaji, latviesu tautsa iznicinataji Godmanis, Birkavs, Berzini, Gailis, Kalvitis, Skele, Lembergs, Sleseris, Riekstins, Slakteris, Zalans, Roze, Slakteris, maitas Krauklis, Muizniece, Naglis, Lavents, Krasovickis, Krasts, Straume, Kargins,.....tikai tad cilvekiem rastos iespeja, ka Latvja varetu rasties ceriba,ka kaut ko var versp par labu.
s
s
valdi zatler, beidz muldēt. vara ir jāpārdala un lielākā daļa varas ar iespēju priekšlaicīgi atlaist prezi, saeimu, ministru kabinetu ir jādod tautai. beidz muldēt atkal tukšu. tu esi vispretīgākais prezis kāds jelkad ir LV bijis.
arī jurists
a
Šoreiz salīdzinājums vietā! Lielie bļāvēji, lamājot visus politiķus pēc kārtas, neapjēdz, ka Grūtpupu aicinājumi par stipro roku - tautas vēlētu Prezidentu- ir daudz bīstamāki nekā pašreizējo politiķu neveiksmes un zaglīgums. Tad mūsu pašreizējo Saeimas deputātu sastrādātās muļķības, salīdzinot ar prezidenta iespējamo pelēko kardinālu lēmumiem, ,Jums šķitīs kā nevainīgaubērnu šļupsti.
me
m
Vairas virtuvē? :D
annamarija
a
Protams, Saeima ir likumdevējs. Tieši tādēļ nav domājams, ka tā, piemēram, atceltu Satversmes grozījumu, kas pagarināja deputātu pilnvaras par gadu. Tāpat diez vai noteiks vēlēšanām kvorumu, jo tad protestēt varētu, neejot uz vēlēšanām. Pēc pašreizējā likuma pietiek, ja aiziet nobalsot vien pats un radi...
Skosts
S
Saprotams un pieņemams salīdzinājums par tiem TP pavāriem.JA JAU VISā tajā politiķu saeimā ir jau ilgstoši vairākas karotes darvas,tad labāk izvairīties no darvas karotēm nevis gāzt grāvī visu medus mucu.Galvenais,ka pašlaik valdībā ir vēsturiski labakais un gudrākais prezidents,premjers un finansu ministrs un tik jārullē uz priekšu arvien mazāk pielaižot kļūdas.Protams darvu jaukt ar medu nekad un nekur nav pieļaujams
borcinsh
b
..."pavaram" - nav ko darit Valdiibaa ! LV Saema ir liela padomju edniica !
Vuarzazi
V
TP-Grutups pretendē, no vienas puses, ka Latvijas prezidentam nav nekada vara, ka būtu vēlama Krievijas prezidencialā sistēma (TV3) Bet no otras puses, ka VVF ir tā « hipnotizejusi » Izpildvaru un likumdeveju, Ka Kalvitis (TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK) ir bijuši spiesti Novest Latviju bankrotā. Šķēle 1999.g. gribēja likvidēt Satvērsmes Tiesu (Diena 27.01.2010 A.Endziņš) Tā būtu vieglāk neievērot Satvērsmes princīpus.
TV
T
"Saeima ir likumdevējs, un šādiem priekšlikumiem un grozījumiem ir jānobriest Saeimas iekšienē," piebilda Zatlers. ...bet vai tiešām Latvijas valsts prezidents to nesaprot, ka Saeimā ir salikti oligarhu cilvēki, par kuriem naivā tauta iepriekšējās vēlēšanās nobalsoja un tie neko nedarīs par Labu Latvijai, jo nav dota komanda ar pacelti īkšķi. Prezidenta pienākums bija viņus padzīt. Iespējams, ka tauta būtu ievēlējusi sakarīgāku Saeimu uz kuru varētu attiecināt arī prezidenta teikto. Tagad, kā ir tā ir un prezidentam jāuzņemas VĒSTURISKA atbildība par neizlēmību, JO PADZENOT ŠO SAEIMU SLIKTĀK NEBŪTU BIJIS. Varēja palikt tāpat vai arī labāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas