Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Neatkarīgā policistu arodbiedrība iebilst pret plānotajām telpu maiņām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to
t
Kad tu beidzot sāksi kaut ko darīt un beidzot kaut ko piedāvāt, tad arī arodbiedrība varēs tev palīdzēt. Bet pašlaik daudzi ļoti daudzi darbinieki vēl domā, ka ir varoņi un arodbiedrība nav vajadzīga. Tā ir liela kļūda.
Prokurors
P
Ja kāds te kaut ko runā par klauniem, tad tas jau ir īstais klauns un nejēga, kas neko nesajēdz. Arodbiedrība zina, ko dara un dara likumīgi un pareizi. Arodbiedrībai nav ne kādas darīšanas gar policistu darbību. Ar to nodarbojas iekšējais birojs, prokuratūra. Ja kas nepatīk. sūdzies.
to >>> NPA klauniem
t
Neatkarīgai policistu arodbiedrībai (NPA) nosūtījusi iekšlietu ministrei Lindai Mūrniecei (JL) un Valsts policijas priekšniekam Valdim Voinam ieteikumu nepieļaut pārvietot Rīgas reģionālās policijas pārvaldes kriminālpoliciju no dienesta telpām Aspazijas bulvārī Rīgā uz Stabu ielu 89, ------------------------------------------------------- ---------------------- Vai NPA klauni noskaidroja, KAS bija tie par IDIOTIEM policistu formās Aspazijas bulvārī (kā rakstīja Latvijas Avīze), kas GARLAIKOTI lasīja "Privāto dzīvi", bet nevis sniedza palīdzību apmeklētājiem, a? Kad NPA stulbeņi, vispirms strādās, lai nebūtu KAUNS uz tevi paskatīties, ka VELTĪGI pulē pakaļu policijā un tikai TAD, kad būsi veicis kaut 1 (!!!) LABU darbu TAUTAS labā, un tikai tad DRĪSKTĒSI ATVER muti savām PRASĪBĀM! Un tikai TAD !!! ne ātrāk !!! Bet tagad - marš pie DARBA!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas