Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Neatkarīgie deputāti satiksmes ministra amatam uzrunājuši vairāk nekā trīs kandidātus

Saeimas neatkarīgie deputāti satiksmes ministra amatam uzrunājuši vairāk nekā trīs kandidātus, taču viņu uzvārdi netiek atklāti.

Kad Vienotība un neatkarīgie deputāti vienosies par konkrētiem satiksmes ministra amata kandidātiem, tad par to tiks informēti koalīcijas partneri un plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, sacīja pie frakcijām nepiederošais deputāts Klāvs Olšteins. Viņš pieļāva iespēju, ka vienošanās varētu tikt panākta vienas vai divu nedēļu laikā.

Vaicāts, vai abu pušu starpā neradīsies domstarpības, izvēloties vienu kandidātu, Olšteins prognozēja, ka tā nenotikšot. Viņš arī pauda pārliecību, ka pēc kandidāta nosaukšanas sabiedrībai būs pietiekami laika izvērtēt viņa atbilstību amatam.

Kā ziņots, patlaban esot uzrunāti vairāki satiksmes ministra amata kandidāti, taču viņu vārdi vēl netiek atklāti, pirmdien žurnālistiem sacīja Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V).

Dombrovskis norādīja, ka šis jautājums "pamazam jāvirza uz priekšu", taču šonedēļ koalīcijā par to diskusijas neesot bijušas. Kandidāti tiekot vērtēti, un publiski viņu vārdus varētu atklāt tad, kad viņi tam piekristu, kā arī pēc provizoriskām konsultācijām ar koalīcijas partneriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas