Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Nebiedēsimies!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Drūms skats... alkohols?
Serapis
S
«EX PRAETERITO/PRAESENS PRUDENTER AGIT/NE FUTURA ACTIONẼ DETURPET»
Olga
O
> Eiropas Savienībā diez vai ļaus kādam te izvērst nepieņemamus humanitārus eksperimentus. - - - A kas tad te cits notiek? Esam liecinieki vienam mega sociālajam eksperimentam - latviešu un krievu forsētai krustošanai. Pie tam nevis dabīgā kultivācijas ceļā (kas ilgtu paaudzēm), bet ātrā - pēc klonēšanas parauga. Tā lai jau pēc pāris gadiem mums te būtu viens monolīts un draudzīgs veidojums - latvijieši. ES (un Norvēģijas) eugēniķi šo eksperimentu ir svētījuši un nežēlo tam arī savus līdzekļus. Integrācijas fondā šogad ienākšot kārtējie miljoni. Tā kā nekur pasaulē nekas tāds vēl nav darīts, nav izslēgts, ka tās ekperimenta kolbas un mēģenes var arī pārkarst un vienu dienu uzsprāgt. Nu tad neko. Neizdevies eksperiments arī ir mācība. Tad būs skaidrs, ka jādara kas cits.
Olga - who cares
O
Jā paniku es esmu pamanījusi. Tikai nekādi nesaprotu, kāpēc tā ir? Ja pareizi no tevis saprotu, praktiski visi krievi saprot un ar prieku runā latviski.
  • 0
  • 0
who cares
w
Liekas, ka gandrīz visi. Kravcovs ir tāds izmirstošais mazākums, kas, protams, arī pastāv. Iespējams, esi pamanījusi paniku saistībā ar krievu valodas pieprasīšanu darba vietās - panikas pamatā ir tas, ka jaunākā latviešu paaudze krieviski īsti vairs neprot, bet jaunākā krievu paaudze ir pietiekami labi apguvusi latviešu valodu, lai izpildītu darba ņēmējiem likumos izvirzītās prasības, tādējādi kļūstot būtiski konkurētspējīgāki.
  • 0
  • 0
to Olga
t
vairs jau nemācās ,tagad nodarbosies ar krievu valodas ieviešanu kā valsts valodu.
  • 1
  • 0
Olga
O
Kuri krievi iemācījušies latviski? Kravcovs? Saprotu, ka viņš vēl tikai mācās.
  • 1
  • 1
who cares
w
"Esam liecinieki vienam mega sociālajam eksperimentam - latviešu un krievu forsētai krustošanai. Pie tam nevis dabīgā kultivācijas ceļā (kas ilgtu paaudzēm), bet ātrā - pēc klonēšanas parauga. Tā lai jau pēc pāris gadiem mums te būtu viens monolīts un draudzīgs veidojums - latvijieši. " === Un kas tieši par to liecina? Tas, ka krievi ir iemācījušies runāt latviski, vai tas, ka latviešu jaunā paaudze vairs nerunā krieviski?
  • 0
  • 0
***
*
Vienīgais kurš te kādu var nobiedēt esat Jūs-A.Panteļejeva kungs. Nu taču nomainiet beidzot šo brrriesmīgo bildi! Bet doma par elpas ievilkšanu visnotaļ derīga.
Senais
S
ZZS ir tas tuksnesī izdzītais āzis(Zatlera dusmu auglis).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas