Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nedēļas laikā atklāj 27 mēģinājumus nelikumīgi ievest Latvijā cigaretes

Uz Latvijas robežas ar Krieviju un Baltkrieviju dienas laikā atklāti trīs mēģinājumi valstī nelegāli ievest cigaretes. Automašīnās izveidotajos slēpņos un personīgajā bagāžā Valsts Ieņēmumu dienesta darbinieki un robežsargi kopumā atklāja vairāk kā 20 tūkstošus dažādu marku cigarešu.

Grebņevas muitas kontroles punktā VID darbinieki ievēroja, ka vadītājs ar automašīnu "Audi 100" diennakts laikā jau divas reizes bija šķērsojis robežu, tādēļ novirzīja automašīnu padziļinātai kontrolei. Automašīna tika skenēta, atklājās, ka auto durvīs aiz dekoratīvā apšuvuma ir izveidotas slēptuves, kurās kopumā atradās 13 400 "More" markas cigaretes jeb 670 paciņas ar Krievijas akcīzes markām.

Savukārt Silenes muitas kontroles punktā pa zaļo koridoru iebrauca automašīna "Ford Windstar", kuru uz aizdomu pamata novirzīja padziļinātās muitas kontroles veikšanai. VID darbinieki, izmantojot endoskopu, atklāja, ka automašīnā it visur ir izveidoti cigarešu slēpņi - gan salona, gan bagāžas nodalījuma apšuvumos, cimdu nodalījumā un pat aiz automašīnas lukturiem. Slēpņos atradās 1000 "Wiceroy", 2600 "Winston" un 1700 "Magnat" markas cigaretes ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām.  

Tās pašas dienas laikā Pāternieku muitas kontroles punktā pa zaļo koridoru iebrauca automašīna "Mercedes Benz", kura uz aizdomu pamata tika novirzīta padziļinātās muitas kontroles veikšanai. Pārbaudes laikā VID darbinieki automašīnas vadītāja personīgajā bagāžā atrada 1 500  "Premjer" markas cigaretes jeb 75 paciņas ar Baltkrievijas akcīzes markām.  

Nedēļas laikā novērsti 27 mēģinājumi nelikumīgi ievest vai ienest valstī cigaretes.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas