Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Neiespējami haosā ieviest kārtību, ja to gadiem nav spējuši nozaru atbildīgie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ruta
R
Valsts funkciju izvērtējums pierādījis to,par ko jau visu laiku esam zinājuši - naudiņa tiek tērēta bez sirdsapziņas. Vēl jau vajadzētu izdarīt ierēdņu darba dienas fotogrāfiju un atklātos interesantas ainiņas. Bezatbildība, bezatbildība + nekaunība. Tas pats notiek arī pašvaldībās. Štatu saraksti aug, bet darbs slīd uz leju! Kā Šļesers piespiedis gāzes pedāli tā tas turpinās, atradies "glābējs" ! Pašvaldību vadītāju aicinājumi balsot par Šļeseri liecina, ka kungi cer arī uz priekšu braukt kā uz tanka, zem kuru ķēdēm sašķīst sabiedrības lielākās daļas vajadzības uz cilvēka cienīgu dzīvi. Rasma, šie kungi uzpērk NVO , jo to izdzīvošana ir atkarīga no viņiem ja vien negrib plikām rokām likties zem riteņiem!
filozofs
f
nu ja bijušais ministrs uzskata ka no Latgales var iebraukt Igaunijaa , ... nu tad tiešaam truukst vaardu , un kad paklausaas jauno kandidaat atbildes uz jautaajumiem , tad patiešaam lrodas sajuuta ka dziivojam muļķu zemee , ... ja taadus sveel , tad haoss buus veel 100 gadus , jo kas tad 1ir 100 gadi , tikai nieka 5 reiz garaaks periods par tiem 20 pavadiitajiem gadiem briiviibaa...
Memory
M
Pārlasot šo rakstu par situāciju pēc 20-it gadiem demokrātijas&kapitālisma celtniecībā un domātāja A.Zinovjeva atziņas par haosu Krievijā (valsts kā hibrīds ''ragainais zaķis'' ) - pārāk rožainas cerības nākotne nevieš: ''А. Зиновьев: Термин «демократия» не только ненаучен. Он стал многосмысленным. Никакого подлинного смысла не существует. Просто – десятки определений. Речь не идет даже о том, чтобы найти какой-то подлинный смысл этого слова или выяснить, что же такое подлинная демократия. Выяснить надо, с чем мы сталкиваемся в нынешней ситуации. Дело в том, что в западной идеологии, в пропаганде путем выделения и идеализации привлекательных частностей западной государственности создан идеологический миф о демократии. Его и навязывают другим народам. С какой целью? С той же, с какой в свое время европейцы спаивали алкоголем индейцев. Чтобы их ликвидировать и завоевать соответствующую территорию. Навязывая этот несуществующий в реальности миф другим народам, добиваются того, что эти народы и их страны разрушают. Разрушают их социальный строй, их систему государственности…''АЛЕКСАНДР ЗИНОВЬЕВ: Я мечтаю о новом человеке
Memory
M
Reālā 4.maija republikas demokrātija=šļura ?? Citas nebūs, jo nav iespējam - tā kā, pilsonīši, pacietieties vēl gadiņus 20-it, pēc 2030.g. paliks vieglāk, pieradīsim......
J.Biotops
J
Pārbijušies Laimes Lāči ņems un sakārtos to, ko paši saputrojuši, kurš gan cits... Un man tam jātic? CIETI!
Ieva
I
Nevajag teikt: nav spējuši. Viņi nav gribējuši, jo, jo lielāks ir bardaks, jo vieglāk iedzīvoties.
Jencis un Āvuls
J
***domāju gan, ka var. taču tikai politiķi no par labu latviju*** Nez, kurš viņiem to traucēja darīt vismaz 17 gadus no 20? Tev tik. mudīgi jāpaspēj visur sakomentēt, ka nav laika pat Latviju ar lielo burtu uzrakstīt, ak , sakārtotāj! :) To vairs nedrīkstētu pieskaitīt pie pārrakstīšanās kļūdām.
kraa
k
Jau kurais raksts, kam pirmos 3-5 komentārus var vienkārši skipot. Vēmiens nāk no tām slavas dziesmām - atnāks Ainārs un visu sakārtos :(
iemels
i
Valsts uznemumu valdes sedosie partiju biedri nekad nav stradajusi valsts labaa tikai un vienigi savaa. Taa valsts zaude ik gadu miljonus. Nepartraukti tiek slegti parmaksati ligumi, lai no valsts pumpetu naudu savas bandas kabatas. Klajs piemers tam ir airbaltic, kur valsti parstavosie locekli vienkarsi uzmet valsti visu laiku iedami tikai Flika pavadaa.
Hm
H
Vispār tā psiholoģiskā domāšana, kas piemīt daudziem augsta līmeņa ierēdņiem, mani jau ir pārsteigusi gadiem ilgi. Katram ir jādomā tikai par savu nozari, katram ir jāspecializējas, katram jādara savs darbs. Lai gan tas skan visnotaļ it kā pareizi, tāda šaura domāšana ir pieļaujama tikai un vienīgi zemāka līmeņa ierēdņiem - "tīrajiem" izpildītājiem. Tikko līmenis jau ir augstāks - ierēdniem jāsāk domāt kopsakarībās. Redzes lokam un darbībai jābūt jau arvien plašākiem. Tātad - jau politiķim ir jādomā daudz plašākās kopsakarībās, nekā tas ir pašlaik. Tas Latvijai stipri pietrūkst, un no tā ceļas daudz nelaimes. Šaurpierīgi poltiķi un ierēdņi - tas ir Latvijas lāsts!
dzeris
d
Neviens jau nav ieinteresēts ieviest kārtību, jo bardaks - tā ir labvēlīga vide Latvijas ierēdniecībai un politikai, kur nav kārt'ibas, nav caurspīdīgums - tur arī izšķērdība un bezatbildība. Valsts aparāta uzturēšanai var tērēt reizes divas mazāk, jo tagad tam tērējam % divreiz vairāk, kā ES - tur ap 3-4% no IKP, :Latvijā - 7-8% no IKP. Tā ka savus 200 - 300 miļj. tur var ietaupīt, tikai, tie, kam tas būtu jādara, nav ieinteresēti griezt paši sev, uzliks kādu jaunu nodokli, utt. Lai tiktu galā ar Latvijas ierēdniecību, pateicoties kurai, un arī korupcijai, mēs konkurentspējas ziņā esam 70 vietā, aiz Irānas, kad Igaunija 37, Lietuva 43 vietā, izskatās, te vajadzīga revolūcija, vai, vismaz, dzelžaina politiska griba, kuras mūsu politiķiem nav un nebūs.
Ha
H
"Ir visai neiespējami haosā ieviest kārtību" - Ir iespējams, ir... Esmu to darījis :), tikai tas arī "prasa gadus" un daudz pūļu. Un citus atbildīgos vajag.
Diāna
D
Kāpēc valsts pārvaldes iestādēs, aģentūrās u.c. vajadzīgi sabiedrisko attiecību vadītāji?? Katrā kantorītī sabiedriskās attiecības. Ko reāli vi'ņi dara? Pļāpā un raksta nevienam nevajadzīgus rakstiņus ... Bet algas pa smuko .
haris
h
Kur tik daudz liekēžu organizācijas saradušās, ko viņas dara- neko, tikai ūdeni lej, peļņas avots pirms vēlēšanām kādu slavināt, vai citu apkāst.
JJ
J
Atliek cerēt, ka pie varas tiks PLL. Vienīgie, kas sadarbojas ar nevalstiskajām organizācijām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas