Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nekas daudz pāri no pašreizējā LTV un LR satura nepaliks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Biagiotti
B
Veselība, izglītība, jā, tās ir labas prioritātes, bet priekš kam drošība, nevis plašsaziņas līdzekļi un vārda brīvība?
Madara
M
Pretīgi , ka beidzot savu misiju Dienā Āšeredans pielīmējies LR un LTV, bet Ēlerte savukārt piekabinājusies par partiju samierinātāju.koordinatori :-(
Latvietis
L
protams ari TV 4 slēgt un sportu pāraidit pa LTV1
Latvietis
L
Vajaga slēgt urlu LR4,naba, LR3 un atlaizt nīsto cenzoru tomsonu, kas brīvā mikrofonā aizbāž mutes latviešiem un neļauj izteikties
Nē -muļķības atražošanai
N
Neņemiet ļaunā, kungi, bet pusi no tās salmu kulšanas tirgus bābu līmenī droši var nogriezt. Ieguvēji būsim visi.
spunde
s
pilnībā pievienojos
spunde
s
Nav nemazāko iebildumu atbrīvotis no ļoti daudziem ūdensgabaliem. Apnikušas tās nebeidzamās reklāmas, kur tv reklamē sevi un pa rādio Arta skuja nober peršas pa zaķīšiem mežā u.t.t. Lai tikai kāds pasaka par dāāārgo reklāmas laiku ja ēteru var aizpildīt ar tukšu muldēšanu. LAI DZĪVO REFORMAS.
Teodora
T
Oma, nudien! Stulbi ir šie divi raidījumi, bet redzat - tie ir sponsoru apmaksāti! Bogustovam maksā laikam , ka 'Latvijas meži" - vai kāda cita mežu iestāde ar līdzīgu nosaukumu, bet Jūs to pati varat uzzināt, ja tūlīt neizslēgsit, jo viņi jau to sponsoru piesaka un paslavē katrā raidījumā . Zande savukārt barojas no pampersu firmas (laikam , ka "Hugggies", vai kā viņus tur sauca). Riebjas lausīties, taisnība nudien......
Oma - par radio 1
O
Sestdienas rītos, kad sāk muldēt Bogustovs, kas viņam galīgi nepadodas, vienmēr fiksi izslēdzu.Arī tās spēles tādas pajocīgas, varbūt uz zvanītājiem var nopelnīt? Nepatiku izraisa arī māmiņu klubs ar visu Zandi: katru dienu maļ tādas lietas, ko galīgs nejēga var nezināt!
Stars
S
Kā TV, tā radio laiku visas dienas garumā patiesi aizpilda ķemertiņa produkcija. Tam varu piekrist. Un reklāmas, kuras nedrīkstētu plēst pušu filmu, izrādi, vispār cilvēku pusvārdā , saplosot domu. Ja mums būtu elementāra cieņa pret mākslas darbiem un mēs spētu tos ar kādu likumu apsargāt, tad kā iestarpinājumu neredzētu tādu murgu, kā piemēram, dejojošu biksīšu ieliktnīti Mocarta šūpuļdziesmas pavadījumā. Kas to visu skatās un klausās? Tie, kas patālu no lielām pilsētam un centriem un galu galā tie,kam rocība šaura un viņi ir spiesti to visu brūķēt, ko ceļ priekšā, un, kas savkārt nepaliek bez jūtamām sekām. Tad varam ciniski ziņot, ka pieprasījums ir pamats piedāvājumam. Man, ja varētu to atļauties, labāk patiktu pašam ceļot, ne pētīt ekrānā citu ceļojumus. Es gribētu redzēt augam radio un televīzijas profesionālo līmeni, un atturētos uz visām pusēm šņāpt, cirst un klapēt ciet. Paliks vien tukša vieta un nebūs ne miers, ne bērziņš.
anglosaxis
a
Gribētos paskatīties uz Jūsu mūli, ja nāktos risināt viņu problēmas. Klikšķinot nekaunīgus komentārus, daudz vieglāk saglabāt jauku mūlīti, kāds Jums NOTEIKTI ir.
???
?
Piedodiet, kas ir Ašeradens?
>Randy
&
mediji ir viens no Valstiskaas droshiibas stuurakmenjiem - tikai cenzēts medijs varētu būt valstiskas drošības stūrakmens, pretējā gadījumā medijs ir tāds kā meža sanitārs, kas palīdz sabiedrībai vai vismaz kādai tās daļai atšķirt graudus no pelavām :)
skatītājs
s
labaak paluuko uz LTV demokraatijas paziimeem un tad paanalizee!
Dolārs
D
Vispār jau ar ceturto varu netiek domāti valsts finansēti mēdiji, kuri pēc definīcijas nevar būt neatkarīgi- tos finansē valsts un tie ir kādas konkrētas partijas ietekmes sfērā. Domā, ka britu BBC ir baigi neatkarīgi un būs pret premjera partiju? Varbūt tīri ponta pēc kādreiz kaut ko ne tik pozitīvu pateiks, bet tas vairāk tapēc, lai radītu neatkarības ilūziju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas