Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Nekustamie īpašumi. Vai pareizais scenārijs vēl eksistē?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Helasie
H
un to saka cilvēks, kurš pats sēdēja MK un kura partija savulaik ir turējusi visus nozīmīgākos amatus
Jautājums
J
Tiešām? Kur tas publicēts?
Jaunietis
J
Latviju šur tur salīdzina ar Īslandi, un tur ir līdzīgas problēmas. Arī Īslandē ārzemju fondi spekulē uz to, ka būs krahs, paši šo krahu veicinādami.
Neparastais
N
Vēlos piedāvāt hipotēzi, ka Latvijas nodokļu sistēma tieši izprovocēja krīzi nekustamo īpašumu tirgū. --------------------- ------- Nu, Šadurski, ar šito hipotēzi Tu drusku nokavēji, visi ekonomisti par šo ir izrunājušies krustu šķērsu jau pirms pāris gadiem.
Parastais
P
Es kā JL vēlētājs sekoju līdz partijas biedru aktivitātēm, taču neatceros, ka JL būtu savlaicīgi brīdinājis par NĪ tirgus uzkarsēšanas briesmām. Iespējams, ka visiem, arī deputātiem, kas bīdīja lietas NĪ lauciņā, bija izdevīgs straujais īpašuma vērtības kāpums. Šī situācija parāda, ka politiķi, neatkarīgi no partejiskās piederības, vispirms domā tik par sevi.
d'Andris
d
Jau 2007.gada sākumā pasludinātais pretinflācijas plāns daudzu NĪ speciālistu vidū izraisīja aizdomas, ka tā saturā ir tikai viens būtisks akcents - nogāzt tirgu, lai "uzvārītos otreiz". Tas par sazvērestībām. Bet par nodokļiem. Mēs nespējam vienoties par sākumdeklarācijām kopumā, tad varbūt tomēr var pa daļām. Katrs, kuram parādās ieraksts zemesgrāmatā (pirkts, dāvināts, pārdots) obligātā kārtā soļo uz VID un deklarējas pēc pilnas programmas. VISS. Nekādas citas izmaiņas nodokļu likumdošanā nav vajadzīgas. No spēles jāizsit ne tikai "spekulantu", bet arī kukuļu, narkotiku, cilvēktirdzniecības nauda. Pašlaik tiek "apspiesti" tikai kredītņēmēji - strādājošie nodokļu maksātāji. "Čemodāni" uzdzīvo un tulīt sāks pirkt tirgus zemākajā punktā, lai pēc 3-5 gadiem izņemtu jaunus un TĪRUS 30-50%!!! Pat ja kāds nodoklītis pēc tam arī būs jasamaksā :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas