Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nemieru laikā mērķtiecīgi šauts uz specvienības kaujiniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LV
L
Žēļ ka nebiju tur ar kalašu
deputāts
d
Tik mērķtiecīgi blieza virsū,ka pat netrāpīja-laikam jau ar gāzeni;]a kas būs ja lauku ļaudis izvilks savas berdangas?
doma
d
Arodbiedrības un krievi = tas ir briesmīgi.
Vientulais vilks
V
MERKTIECIGI SAUT UN NETRAPIT/? TAir ka nav dienejusi armija
Lakton
L
Smiekliigi lasiit kaa vairums spriedelee par pasaakumu balstoties uz TV zijaas redzeeto kur zhurnaalisti fimeeja tos lupaataas apdzeerushos , bet patriotus ar latvjas karogiem nee.Balzaamu apzaga krievu nacbol anarhistu vazankji , tieshi tas bars kursh bija miitinjaa ar Krievijas karogu.Vajag video intenetaa mekleet pirms gudri spriedeleet un nodeeveet visus par dzeeraajiem.Kad dauzija balzaamam stiklu ,liela auguma Latvietis centaas aptureet sho nejeedziibu. Un starp citu tas chalis kam aci izshaava ir mazs krievu nacists kursh kameeraa lepni dziedaaja Padomju himnu krievijas karoga fonaa.Laikam bijaat dzirdeejushi ka Latvijas Himnas laikaa pa koristiem meta ar olaam ...kaut kaadas paraleeles neredzat ?
lno
l
Jup. Tāpēc šie nekādu dižo cieņu arī nepelna. _____________________________ Kriminālās aprindās, protams, nē:)
laikam jau bija tā
l
ka, stekus nedrīkstēja pielietot lai veiktu aizturēšanas un citas aktīvas, uzbrūkošas darbības.....bet, lai aizsargātu sevi no uzbrukuma, kā tas arī bija pie Saeimas, pielietot spēku atļauj Satversme un pie vienas vietas visas nekompetentās policijas vadības pavēles...žēl tikai, ka mazie priekšnieciņi to nesaprata.
who cares
w
"Katrs ASV policists, ja pret viņu paceltu kādu šaujamo, kaut vai gazes pistoli, acis nepamirkšķinot, pārvērstu to pa līķi." === Jup. Tāpēc šie nekādu dižo cieņu arī nepelna.
who cares
w
"Tie kas uzskata policijas auto demolēšanu par varoņdarbu nav cienīgi spriest par saeimas atlaišanu" === Tagad pilsoņu tiesības ir atkarīgas no ļaužu simpātijām? Nu, nu...
Next >>>Zigurds
N
Nulle saprašanas ir Tev, nevis nulle ir policija. Tas, ka viņi nepielietoja ieročus, labi pierāda disciplinētību un iecietīgumu, lai arī es atzīstu, ka nu būtu vajadzējis tam kro*lim, kas izšāva ar gāzenieci. Tomēr acīm redzot policijai bija savas pavēles. Ja viņi jau no paša sākuma būtu tā nu riktīgi devuši iekšās visiem, tad lielākā daļa šeit kliegtu, cik policija ir ļauna un, ka šī valsts ir policejiska. Tie veči bija tieši tādi paši letiņi kā mēs, droši vien regulāri uz ielas paejam viens otram garām, tāpēc arī centās sākumā saudzīgi izturēties, jo pašu tauta vien ir.
Zigurds
Z
Krievijas vēstniecībā, droši vien, ir kādi, kuri ņirdz par te rakstīto un TV rādīto. Bet ja nopietni, tad 13. janvārī redzētā policija = 0. Katrs ASV policists, ja pret viņu paceltu kādu šaujamo, kaut vai gazes pistoli, acis nepamirkšķinot, pārvērstu to pa līķi. Pirmskara Latvijas policija zināja kā un kad jālieto rungas/steki. Vecu vecais pastāsts, ka amerikāņu kaprālis drīkst un var pieņemt izšķirošākus lēmumus nopietnu notikumu laikā, kamēr krievu ģenerālim, kuram viss, pat iešana uz vienu vietu, jāsaskaņo ar "augšām". Tas patas attiecās uz policiju.
Un pa to laiku
U
Iekšlietu ministrs sēdēja turpat siltā Vecrīgas dzīvoklī un sūtīja muļķīgas īsziņas???
Visvaldis
V
Nav saprotama policijas vadības rīcība, aizliedzot lietot pat stekus. Būtu jāuzzina, kurš no vadītājiem ir devis šādu rīkojumu. Nav saprotama arī dažu žurnālistu vaimanāšana par gumijas ložu lietošanu un Mareka Segliņa sākotnējais paziņojums, ka policija neesot lietojusi gumijas lodes. Kāpēc jātaisnojas? Jāsaprot, ka policijai šādu nekārtību gadījumos jābūt nevis tiesībām, bet gan pienākumam lietot ieroci. Tāpat laupīšanu gadījumā policijai ir jābūt nevis tiesībām, bet pienākumam pret laupītājiem lietot asu ieroci. Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš citus apsūdz gļēvulībā, bet pats ir kļuvis par gļēvulības etalonu, paslēpjoties savā guļamistabā. Taisnošanās ar šofera atlaišanu atpūtā un skaidrošanu, ka arī viņam esot nepieciešams brīvs aliks neiztur nekādas kritikas. Ministram vienmēr ir jābūt pieejamam. Bez tam viņam bija jāparedz, ka veidojoties mītiņam Doma laukumā var atgadītie neparedzēti notikumi. Ja iekšlietu ministrs nav spējīgs to darīt, tad viņš ir savam amatam absolūti nepiemērots. Sedliņam būtu nevis jāļauj atkāpties, bet viņš būtu ar kaunu jāpadzen. Visvaldis
Hanss
H
Krievi un žīdi citu vainīgo nav!
Ivars P
I
Parasti bijušie ieslodzītie par politiku neinteresējas - tas vien pierāda finansējumu "no malas" - arī profesionālajiem grautiņa organizētājiem, kas paši akmeņus nemeta. Arī Pareksu varēja speciāli nogremdēt lielie noguldītāji no kaimiņvalsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

IERAKSTI

Nekā personīga publicētie 13. janvāra nakts rāciju ieraksti:

-Pareizi sapratām, tā ir otrā mašīna Smilšu ielā?
-Jā, deg mašīna Smilšu ielā, bet mēs atrodamies pie Saeimas nama un iespējas nav uzreiz tikt ārā, jo te ir viss nobloķēts ar policiju. Vai nav iespējas pirmo mašīnu piesūtīt?
- Kurā vietā deg mašīna?
- Smilšu ielā.
- Nu ejiet ar aparātiem, ugunsdzēšamie aparāti ir Jums?
- Ir, bet tur arī akmeņi, atvainojiet, un viss kaut kas.
- Nu, skaidrs, labi.

-Tikko saņemts izsaukums no Līvu laukuma, pieci aizturētie, vajagot transportu, lai nogādātu līdz iecirkņiem.
- Jā es dzirdēju, tāpēc es gribu sasaukt Liepu, lai Liepa aizsūta vienu konvoja mašīnu uz Līvu laukumu. Liepa mani nedzird!

- Izskaidrojiet tiem cilvēkiem, ka tūlīt iekšā būs ļoti, ļoti nepatīkami, ka viņiem nav uz ko cerēt. Vienkārši veicat izskaidrošanas darbu.
- Kur mums viņus vest, ja mēs dabūsim viņus mašīnā?
-Ja jūs dabūsiet mašīnā, tad mēs tūlīt pateiksim, uz kurieni vest.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas