Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ņemšana "uz izturību"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
А по-моему, у СЗК нормальная позиция несвободных людей, критиковать, брюзжать на тех, кто выше, но не пытаться самим взять ответственность на себя и начать самостоятельную жизнь.
Paija
P
Taisnība, Zander, pacietīgie jau miruši vai izbraukuši, - Latvijā dzīvi ir palikuši izturīgie.
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Stop! Pietiek, vairs nav iespēju to visu kas pie mums notiek saprast! Pat 200 ml šņabja vairs nepalīdz, laikam būs jāieņem vairāk!
De gudrais
D
Valsts ir tikai lai iekārtotu rozes utml pie siles. Izskatās,ka tiem ir sajūta - pašiem pietiks.
Han!
H
Nu ja jaizvelas stapr diviem launumiem mazakais, ka macija VVF, tad ZZS sobrid izskatas cerigaks neka Vienotiba. Nesaprotu kamdel ja runa par griesanu, tad izradas, ka nauda ir tikai pensiem un skolotajiem. Ja runa par naudu, tad kaut vai Kampara ministrija, kura gaz miljonus savu draugu biznesa to saucot par ekonomikas sildisanu, galu gala valstij nav jasniedz garantijas biznesam, kurs no banku viedokla ir parak riskants
:)
:
"Jūs - mūs, mūs - jūs..." lieliska retorika 1 milj. lielai tautai, kurai kopā būtu jācīnās par izdzīvošanu. Par ko "jūsmūsjūsmūs" cīnāties?
knaabis
k
Nu nesaprotu, kā tik daudz varēja nobalsot par Lembergu. Reāla mazohistu tauta.
Bille
B
Tas, ko kurš kuram saka interneta komentāros ir viena lieta, bet kādas uzrunas formas publiski lieto ietekmīgs un it kā vajadzētu būt, ka inteliģents cilvēks, ir pavisam cita lieta. Tas pirmkārt. Otrkārt. Var jau nesaukt par pakalpiņiem. Mūsdienās "darbinieks" būtu politkorektāks apzīmējums algotiem cilvēkiem, kas algu portfeļos saņem tik lielu, ka dažreiz portfeli var pat aizmirst, vai nezināt, cik tur iekšā.
Angela Merkele
A
Tu ar "stipendiātos"?:D
ZZS atbalstītājs
Z
Tas ir pilnīgi normāli. Jūs mūs saucat par hūtes pakalpiņiem, mēs jūs par jenotiem. Katram ir sava politika un kamēr varam būt kopā, būsim kopā. Ja pretrunas būs par daudz, tad iesim katrs savu ceļu.
ZZS atbalstītājs
Z
Nerunā citu vārdā. Ja esi balsojusi par saviem jenotiem, tad nerunā kā jūtas tie, kas balsoja par ZZS. Esmu ļoti apmierināts ar ZZS politiku. Un aicinu ZZS arī turpmāk strikti iestāties par tautas interesēm un iegrožot Vienotības prettautisko rīcību.
Bille
B
ZZS ar Vienotību nevar sastrādāties. Ak tu pārsteigums gan! Jau sen pirms vēlēšanās Lembergs, par Vienotību runājot, lietoja vārdus jenotība un jeģinstvo. Tas, ka pirms vēlēšanaām vecais lapsa saprata, kas ir izdevīgākie partneri, vēl nenozīmē, ka savas domas un darba stilu mainījis. Bet par budžeta konsolidāciju runājot, cik atceros no priekšvēlēšanu diskusijām, tad Lemberga viedoklis bija, ka SVF mums paraidu vienkārši atlaidīs :) Kāpēc gan būtu kaut kas jāsamazina, ja SVF mums tikai dos un dos, un dos, un atpakaļ neprasīs.
Oma
O
Domāju, ka ZZS neko neveidos, jo šajā situācijā ļoti labi jūtas! Viņi gan neaizdomājas, ka lēnām zāģē zaru uz kura paši sēž, jo daļa atbalstītāju sāk apjaust, ka ZZS patiesībā ir kaitnieki -nevis labvēļi!
nu gan-!>>miks
n
Lembergs ir demagogs, un ļoti viltīgs demagogs! Protams, ar tādiem cik ne cik godīgam cilvēkam patiešām ir grūti cīnīties!
Polittehnologs
P
Latvijā nav tiešāka un konkrētāka cilvēka par Lembergu. Pat tuvumā nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas