Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Neo pēc vēlēšanām sola atklāt jaunus dokumentus un aicina iet balsot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Kurš šito idiotu klaysās?
domas
d
Riktīgs ŠIZOFRĒNIKIS!
Juris Dumpis
J
Parēķināju, tevis minētā situācija ir matemātiskā modelēšana un nekas cits - tā nav balstīta uz vismaz kautkādu minimālu statistisko materiālu - tā piemēram, ņemot vērā informāciju par vēlētāju aptaujām, tipa Latvijas fakti, SKDS, u.c. , reāli izveidoties šāda situācija vienkārši nevar. Bet nenoliedzams ir fakts, ka tukšu aplokšņu mešana vēlēšanu urnā palielina partiju un to apvienību ar lielāko iegūto balsu skaitu pārstāvniecību Saeimā. Aptauju reitingu līderi protams ir SC un Vienotība.
Bomzis Vamzis
B
Tie nav MANI likumi - tie ir LATVIJAS REPUBLIKAS likumi. ,Likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības, Cieņā
he he >Bomzis Vamzis
h
lielākais malds esi tu pats! NEBĀZ SAVUS LIKUMUS! JO IR VĒL ARĪ SATVERSME UN PILSOŅU TIESĪBAS!
Bomzis Vamzis
B
Par Neo priekšlikumu tukšām aploksnēm vēlēšanu urnā - ja šī priekšlikuma realizētāju skaits būs pietiekami liels, tad var matemātiski izveidoties situācija, kad Saeimā iekļūst tikai 2 partijas un viena no tām iegūst vairāk nekā 50 vietas Saeimā. Tā kā populārākās partiju apvienības Latvijā ir SC un Vienotība, un vispopulārākā ilgstoši ir SC, tad šī priekšlikuma realizācija nozīmē Saskaņas centra (SC) nonākšanu pie vienpartejiskas apvienības varas Latvijas Republikā ar visām no tā izrietošām sekām. Savukārt, komentāros minētā neiešana jeb nebalsošana neko nenozīmē vispār, jo, ja kaut 1 vēlētājs ir ieradies - Saeimas vēlēšanas ir notikušas - nav tā kā agrāk, kad bija nepieciešamas vēlēšanu notikšanai 50% + 1 balss = tie ir lieli maldi. Tāpēc aicinu balsot par mazāko ļaunumu, kretīniem un idiotiem to skaitā.
neo par portfeļiem klusē,nez
n
nesapraša 30.09.2010 08:43 iznāk ,ka visus iepriekšējos sūdus savārīja visas hūtes čemodānu partijas//IZŅEMOT TP ,KURAI NAUDAS PORTFELI NEDEVA / un ,kuras saņēma ne tikai naudu par TP nolikvidāciju,bet arī uzdevumus kā veidot valsti portfeli saņēma ZZS,,JL, TBLNNK -un VL kopojas ar šiem portfeļu satura lietotājiem.... Tātad viss ,kas tika veidots, tas tika veidots ar netīro portfeļa naudu ,vai kā?.
hmmm
h
eh, Nemo, Nemo. Sāki labi, žēl, ka vairs nevari pats sev turēt līdzi! Drosmīgāk, drosmīgāk vajag!
Izlasi
I
Aināra Šlesera atklātā vēstule Andrim Šķēlem (Vēstule publicēta 1998. gadā, pirms 7. Saeimas vēlēšanām, kad Ainārs Šlesers pārstāvēja Jauno partiju un sludināja cīņu pret oligarhiem – „Latvijas valsts aplaupītājiem”). „Šķēles kungs, Jūs aicināt runāt skaidru valodu, Jūs pretendējat uz Latvijas glābēja, tās goda, prāta un sirdsapziņas lomu. Jūs esat mācījis Latvijas tautu dzīvot, tīrīt zobus un nezagt, bargi kritizējis savus kolēģus politiķus. Neviens cits šajā valstī nav tik daudz runājis par politisko morāli un ētiku kā Jūs. Manuprāt, tieši šodienas politiķis Šķēle vislabāk varētu novērtēt lauksaimniecības ministra vietnieka Šķēles darbības atbilstību Korupcijas novēršanas likumam, kurš gan tad vēl nebija pieņemts. Taču arī šis laiks prasa novērtējumu no Jūsu paša izvirzītajiem visaugstākās morāles kritērijiem. Diemžēl no visiem politiķiem, kuri pretendē uz ievēlēšanu (..) Saeimā, vēl tikai Stendzenieka uzvārds ir saistīts ar tik skandalozām lietām kā Jūsējais. Jūs pats esat atzinis, ka politiķim ir jābūt kristāltīram un esat daudzkārt atkārtojis, ka prokuratūra ir pētījusi Jūsu lietas un nav atradusi neko krimināli sodāmu. Taču vai katrs, kurš nav kriminālnoziedznieks, var pretendēt ieņemt augstus valsts amatus? Iespējams, ka Jūsu dibināta ofšora firma izvairījās no Latvijas nodokļu maksāšanas likumīgā ceļā, taču kā tas saskan ar Jūsu pašu teikto, ka nodokļu nemaksāšanai jākļūst tikpat nosodāmai kā nodevībai vai sadarbībai ar čeku? Kad Jūs bijāt lauksaimniecības ministra vietnieks, pazuda „Lata International” miljoni, kad bijāt premjers, pazuda „Latvenergo” 3 miljoni. Jūs runājāt par politisko atbildību, kam tā ir jāuzņemas šajos gadījumos? Jūs joprojām neesat publiski aizstāvējis savu godu arī pēc Jums izteiktajiem pārmetumiem, kuriem šodien veltīta vesela grāmata un kuri saistās ar Jūsu darbību lauksaimniecības ministra vietnieka un premjera amatos, kā arī „Ave Lat” grupā. Jūsu klusēšana, Šķēles kungs, šodien nerunā Jums par labu, ja Jūs nekādi neatbildat uz apvainojumiem, kuri Jūs padara par cilvēku, kuram runāt par morāli ir vismazākās tiesības.”
infa
i
vai prokuratūra nevar nobremzēt to neo?prokuroriem ar to jānodarbojas, bet neo lai labo datorus un velk kabeļus,,,
cinks101
c
man liekas ka šitais džeks ir sācis blefot
veselība
v
Manuprāt, viņam ir problēmas ar veselību.
meitenēm
m
Ja kāds patīk- velciet gultā, ne tautai kaklā. Un jau Jūs maksājat ar iebalsošanu par patikšanu... tad jau buldozers ir alfons.
Klints
K
Oranzie no sameja varoni taisis? Pietrukst harizmas!
borcinsh
b
nobalsot par "nevienu" vajag obligat ! ...labak sedet BEZ nevis AR STULBJU VALDIIBU nakoshos 4 gadus ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas