Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Nepārgulēsi, modele nebūsi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malēnietis
M
Ir tomēr starpība ..., šajā gadījumā modeles ir NEPILNGADĪGAS ! Pedofīlija ir pretīgākais kas var būt.
garsija
g
Fredij, esmu Tava fane.
Fredijs Krīgers
F
Varētu domāt, ka tas modeles darbs ir kaut kas tik īpašs, ka bez tā nav vērts dzīvot :D Ir pietiekami daudz citu profesiju, kurās labi nopelnīt arī tad, kad jaunības skaistums beidzies. Paiet daži gadi un modele nevienam vairs nav vajadzīga, bet cilvēks ar kvalifikāciju un pieredzi savā profesijā varēs strādāt gan 40, gan 50, gan 55 gados - iemaņas un pieredze ar gadiem nezūd, bet vairojas. Par tām formām - modeles ir vājas, pat kārnas. Veikala manekenu standarts. Starp citu, jau tiek veikti pasākumi, lai nobadinātas modeles neaicinātu uz skatēm. Un kāpēc tik saasināta reakcija uz "modeļu biznesa" kritiku, jājautā, kura tad ir tā atšūtā modele, vai tik ne pati :D
kurš tad nezin
k
ka viņas ir emmas gludām smadzenēm.
vienkarshi Marija
v
Spriezot pec taviem zultainajiem komentariem par agenturam un modelem, uzdroshinashos apgalvot, ka esi apaljigu formu butne, vai kadu citu iemeslu delj tiki atzita par nederigu modeles darbam un tiki `atshuta`. Un tagad tev ir naids pret visu pasauli, it sevishki pret modelem, un esi gatava visu un visus nomelnot.... Atrod labak sev lietderigu nodarboshanos, savadak vel dabusi kuņga čūlu aiz pardzivojumiem :-))
Fredijs Krīgers
F
Nu piedodiet, atvainojiet - valsts nevar katram iedot personisko apsardzi un padomnieku nodarbinātības jautājumos. Tas nenoņem atbildību no "nenadiem - modeļu aģentiem", bet ir vēlams padomāt - ar ko sadarboties, ar ko nē, ko es zinu par savu nākamo darba devēju utt. Un atcerēties - nopietnu, labu darbu nepiedāvā svešiniekam uz ielas. Mani pirms 10 gadiem uzrunāja baigi enerģisks kādas maišelnieku firmiņas dīleris, es viņam uzreiz paskaidroju, ka man ir citi plāni nevis skraidīt pa ielu ar viņa "unikālo produktu" pleznās un ar to mūsu biznesa attiecības beidzās. Aizdomās turētie ir zināmi un ja būs vainīgi, tad no soda neizbēgs.
pilsonītis
p
Visiem gribas labi dzīvot. Var jau spriedelēt par meiteņu naivumu, tikumu. Ir viņas iekritušas slazdos. Zināmi, kas tos organizēja. Dīvaini, ka nospiedošais vairākums mūsu tiesiskā valstī nejūtas aizsargāts, jo mūsu represīvie orgāni barojas no mūsu nodokļiem, bet mēģina mūs sodīt nevis aizsargāt. Cik bieži jūs redzēsiet Ceļu policiju, kad viņa operatīvi redzot problēmu mēģina palīdzēt cilvēkiem. Toties sodīt: to gan pa labi un pa kreisi. Mūsu gadījumā meitenām tās naudiņas nav. Tad jāaizsargā Olga, kurai tā netrūkst. VISPĀR, KO DARA MŪSU TIESĪBSARGS. Varbūt meitenēm griezties pie viņa?
siers
s
sen bija laiks pievērsties nelikumībām kas notiek modeļu aģentūrās. Elitāru mauku piegāde.
Anna
A
Saumas parnem ,lasot un skatot to zanki ,cik zemu ir kritusi ta izdaudzinata rietumu "kultura", visapkart viena vieniga m...ciba un sekss.,neko vairak ne redzam,ne dzirdam.
pols
p
Parastas orentācijas cilvēki jau nav normāli, normāli ir pediņi. Neticat paprasiet Streipam. pediņiem ir nākotne.Nebūs jāķēpājas ar bērniem. Modeļu biznes ir maucības un pediņu zaņķis, bet normālie nedrīkst pret to iebilst,būs aizskartas vinu tiesības. Tikai normāliem nekādu tisību nav.
Runcis
R
Varbūt policijai tomēr vairāk būtu jāpainteresējas par tādām Olgām?Jo pēc viņas izteikumiem,nekas nemainās,viņa kā strādāja,tā arī strādās.Un lai netēlo nezinīti,ka neko nezin par tā veča darbībām.Meitenēm nav nekādas jēgas melot un izdomāt kaut ko tādu.Droši vien sasolīja bērniem visādus labumus un tie noticēja,vecākus ieskaitot.Un tas jau nav bezmaksas pasākums.Aģentūra saņem smuku naudu un par pārējo neatbild.Jājautā,kur skatās un ko domā meiteņu vecāki.Jo tādā vecumā 16,17 gados ir jāiet skolā,nevis jādauzās apkārt pa pasauli.Tā ka par visu to šļuru jāatbild gan Olgai,gan vecākiem.Bet tādas Olgas ir jāsoda.
Ieva
I
Pati centies modeļu biznesam nez kādus dziļumus piedēvēt. Lai tēlotu staigājošu drēbju pakaramo, nav vajadzīga ne mācīšanās, ne saprašana, ja nu vienīg izpratne par vemjamzālēm un caurejas līdzekļiem. Un es nejaucu mušas ar kotletēm, vienkārši tādā zaņķī, kāds ir šos modeļu bizness, mazgadīgo miesiņu tirgotāji ir tikai likumsakarīgi! Jo galu galā daudz ir ne tikai dumju vistiņu, bet arī modeļu aģentūru, kam tāpat kārojas haļavas.
orpulis
o
brīnos , ka ne Apollo ne TVNET ne Delfi neraksta par to neglīto gadījumu Krievijā Latvijas vēstniecībā. TV3 ziņās to nejauši izstāstīja, droši vien lielā cenzūra uzlika visiem žurnālistiem savu ķepu. Par to ,ka Diena neraksta, tas nav brīnums
!
!
Tas jau normāli. LR fotoportālos cieši līdzīgi. Nenopozēs tev kāda meiča plika, skaiti ka bildes nemaz nav, neviens nevērtē un nebalso. Fotoblogs.lv iet pa šo ceļu, shutter.lv arī neatpaliek. Shuterī gan reti masveidā štruntus no pjankām publicē.
Pēteris
P
Manuprāt, te apspriestas divas atšķirīgas lietas: jau noticis noziegums un likumdošanas nesakārtotība Latvijā. Ja es būtu Saeimas deputāts, es gatavotu pieprasījumu ģenerālprokuratūrai par krimināllietas lēno virzību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas