Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

NEPLP saskata slēptu politisko aģitāciju Puaro.lv un TV3 pašreklāmā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Tas vienkārši ir ŠAUSMĪGI !!!!!!! Pat maita VIENOTĪBA atrod NAUDU PLAKĀTIEM , bet priekš nabaga tautas, lai tai būtu nauda MAIZEI tās NAV un JĀAIZŅEMAS NAUDA citur .... Man tās MAITU PARTIJAS līdz KAKLAM , kad KNAB visus PARTIJU LOCEKĻUS PAKĀRS.
NACIONAL-INTELLEKTUALISTS
N
Skribentītes-žunālistītes! Kad publicējat cilvēka fotoattēlu, neaizmirstiet pievienot attēlā redzamā cilvēka uzvārdu. Vēlams - arī vārdu.
haralds
h
nāvīgi acīga tā NEPLP - pat par mani acīgāka, reiz saskatījusi slēptu politisko aģitāciju portāla "Puaro.lv" pašreklāmā. es saskatīju tikai atklātu aģitāciju nebalsot par plānprātiņiem un pirms balsošanas domāt ar pareizo galu. ja jau SHIT'ā, tad var meklēt slēptu politisko aģitāciju internāta komentāros, MaXXXimas atlaižu akcijās, ceļu remonta darbos un klimaktēriskajos apstākļos. piedāvāju teikumu «Slēptā priekšvēlēšanu aģitācija ir partijas vai kandidāta reklamēšana, ja tā satur tiešu vai netiešu aicinājumu balsot par vai pret kādu kandidātu.» redakcijā «Slēptā priekšvēlēšanu aģitācija ir partijas un/vai kandidāta reklamēšana, kura satur tiešu vai netiešu, bet labi noslēptu aicinājumu balsot par vai pret kādu kandidātu.». pieņemts pirmajā lasījumā? «Slēptajai priekšvēlēšanu aģitācijai iztērētie līdzekļi tiek ieskaitīti politisko spēku priekšvēlēšanu izdevumos, nosaka likums.» (почему это, вы, евереи, всегда на вопросы вопросами отвечаете?) - likums nenosaka kārtību, kādā konstatē vai / ka slēptajai priekšvēlēšanu aģitācijai tērēti līdzekļi? likums nenosaka, kādu summu ieskaitīt politisko spēku priekšvēlēšanu izdevumos gadījumā, ja pierādīts, ka slēptajai priekšvēlēšanu aģitācijai tērēti līdzekļi, bet nav konstatēts to apjoms?
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Sergejs Kārītis būtu jānodod KNAB, jo lobē pie varas esošās partijas.
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Un kad Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) saskatīs slēptu politisko aģitāciju raidījumā "Izvēlies nākotni" , kurš notika 31. 1ugustā Bauskā?
Robis
R
Jurkāns jau kandidē no Šlesera Reformu partijas ;)
Ministry of Truth
M
SC lapeles ir pieliktas klāt pie rēķiniem, bet Puaro saturs, nu, kā lai saka - tā seksa sadaļa, izskatās, ir domāta, lai galvenokārt apmierinātu Bendika vajadzības.
Dr.xy
D
Un ka "noverte" NEPLP Saskanas centra, Latvija ielugto, kremla cekistu komisaru agitaciju,un balsu pirksanu par labu SC ?! Ta ka ta nav pat apslepta reklama,tad ka so iejauksanos Latvijas Valsts velesanas,no Launuma Imperijas, define NEPLP ?!
Saule
S
Kamēr liepnieks sēdēja aiz šķēles platās muguras, izdevās izlikties gana gudram un viltīgam, bet nu, kopš sācis darboties uz savu roku, džeks teju pavisam nespējīgs un tizls.
Gena
G
...TV Jūrmala" veidotās intervijas ar deputātu kandidātiem – Jāni Jurkānu, kurš kandidē no "Saskaņas centra" kas tur par tirliņiem žurnālistiem strādā, ka pat nezina kurš no kura saraksta startē?? Jurkāns no Šlesera partijas kandidē, nevis no Saskaņas centra
Dīzels
D
Tā ir kad par reklāmām balso. Manis pēc Lembergs līdz vēlēšanām pie dīķa ar makšķeri vai arī kāds cits var sēdēt. Par reklāmu balso tāda reklāmas saeima ar sanāk.
Delna
D
Es šajā ziņā saskatu Saskaņas centra politisko reklāmu, jo Jurkāns kandidē no Šlesera partijas nevis no Saskaņas
Andris_
A
...Slēptā priekšvēlēšanu aģitācija ir partijas vai kandidāta reklamēšana, ja tā satur tiešu vai netiešu aicinājumu balsot par vai pret kādu kandidātu.... ---------------------------------------------- Un ka tad ir ar streipuļa iknedēļās samazgām Valsts apmaksātājā "sabiedriskajā" televīzijā?! Īpaši šo pirmdien!
borcinsh
b
... gribetos ari "izvirzit" slēptu politisko aģitāciju portāla "diena" : LATVIJA - BEZ zagliem-komunistiem !!!
Fuka
F
korumpetajam KNABam tas noteikti neiterese.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas