Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Neraugoties uz opozīcijas rosināto "referendumu par referendumu", koalīcija negrasās mainīt pieņemto likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars Graudums
I
Kaa tad ir pie muusu draugiem, igaunjiem? Vai tur viegli sariiikot referendumus? Varbuut buutu pareizi paraudziities uz igaunjiem un no vinjiem njemt piemeeru! Vareetu jau mees katru gadu taisiit tos "demokraatiskos" referendumus, ja taa nebuutu tik liela naudas teereeshana!
Dzintaram R.
D
Ka tik nesanāk pašam pasmaidīt.. Cik iocik gadus jau velk to paraksta ieviešanu? Cik cilvēkiem viņš reāli ir? Cik maz viņu vispār vēlas? Ko var ļečīt te par baigo elektronisko utopiju pēc 2015. gada, ja cilvēki vēl aizvien pamet valsti tādiem cipariem, ka to pat grūti noslēpt zem visiem statistiķu koeficentiem! Sasapņojušies! Dabūjuši 80 ļimonus ko patērēt papildus un baigi labi sajutušies.. tūlīt vēl pirmo latviešu kosmonautu uz Marsu sūtīs, cik daudz naudas sajuties.. :)) No sākuma uztaisiet to elektronisko parakstu.. Pie kam, ja reiz paraksti būs tikai no 2015. gada - tad kāpēc tie 50 tūkstoši ir līdz 2015. gadam? Tad tak nebūtu par ko uztraukties līdz tam brīdim.. :)) Caurspīdīga jums tā ļerkstēšana. Paši pinās savos sapņos un bailēs - ot i muld visādu bezsakaru.
pakausis
p
Nu nacionāļi 20 gadus kaut kādas balsis tikai biedējot ar krieviem ir savākuši - gan savāks arī nākamreiz.. Par Vienotību un reformātoriem.. nu tur tas elektorāts.. kā lai to pasaka - bijušais TP, LPP, LC un visu pārējo ar baltiem zirgiem jājušo elektorāts. Gan arī šamo balsis ar labu kampaņu nekur nezudīs.. Tā ka koalīcija var mierīgi turpināt savu iedomīgo uzvaras gājienu zinot, ka lai arī jāatskaitās reizi 4. gados - nekas viņiem tā reāli nedraud. Un pat ja Sudraba ienāks politikā - šamo arī raiti paņems koalīcijā :)) Tā ka - kāda velna pēc, lai viņi ieklausītos veselajā saprātā? Viņiem nekas nedraud :) A kad no tautas baiļu nav.. nu citas jau politiķi nemaz i nezin.. Tā ka koalīcijas uzvedība šeit nepārsteidz. Savas domas par viņiem mainīt nenāksies vēl ilgi..
Oskars
O
MAITAS tādi , tūlīt DIEVS viņus PAKĀRS !!!!!! Viņiem BAILES no manis !!!!!!
Ļoti labi
Ļ
Lai tik nemaina. Tā šī pilnīgi nespējīgā valdība ātrāk tautai piegriezīsies un nonāks tur, kur tai jābūt - mēslainē.
@-@
@
K-o-a-l-ī-ķ-i-s
zvirbulēns
z
Referenduma jautājums ir jāietver Satversmē, ja katra koolīcija taisīs savu referenduma kārtību,viss,anarhija tiesībās. Koalīcijai jānāk pie prāta, un jāsāk domāt par valsti,ne savām ambīcijām.
Ezis
E
Atkal svarīgi likumi par jāšanu uz strausa! Deputāti cenšas savas d.. piesegt ,lai nevarētu izmest no saimas vēlreiz! Varbūt tomēr labāk ar s...dakšām,biedri neaizskaramie?
  • 0
  • 0
Nuu
N
vajadzētu gan piekāpties un demokrātijas dēļ samazināt to nenormālo parakstu skaitu
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas