Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Neseko Zatlera aicinājumam nerunāt ar oligarhiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ROLIS
R
Normāls cilvēks saprata ļoti labi , kas ir kas šajā raidījumā . Ne velti Lembergs un Brigmanis ir ļoti noraustījušies.
Vispar jā
V
Diskusijā ZRP zaudēja! Lai gan neesmu starā par Lembi un to, ko viņi sastrādājuši izglītības un vides jomā, tomēr par savām interesēm labāk noteikti cīnītos Lembis
Vārds
V
Kā gan varēja `nezaudēt` ja ZZS pārstāv visu laiku izcilākais demagogs Lembis un bijušais labklājības ministrs Augulis, kurš sāka bērt skaitļus un rādīr debīlas tabulas ... Tā viņi ( ZZS) pieraduši mūs durīt , tauta .... Un domā,ka šoreiz arī sanāks kā vienmēr . NESANĀKS
  • 0
  • 0
Mantrausis
M
Starp citu ZRP Lielu ideju pameta Vaira, kas nesen sacīja, ka "Visi zina, bet...". Diskusija bija ļoti dīvaina, prasta, bez pamata, nu - ko visi 4 domā par LTV skatītājiem.... ZRP NE-var pierādīt Lemberga ietekmi, jo - kā Tu vari pierādīt ietekmi... Nu - varbūt ar ZZS sēžu protokoliem vai ko... Reāli Lembergs dara to, kālab Zatlers no viņa izvairās: JA Valdis pats izteicās par aploksnēm, kas LV 20 gadu kontekstā ir nieks, Valdim pret Lembi manuprāt NAV neviena dokumentāla argumenta. Mums ir kāda saruna, kur Aivars zvana Augustam? Nav! Lembis perfekti nospēlē uz to, ko visi zina, bet ko nevar īsti pierādīt... OK - ir tiesa, bet tā taču turpināsies gadu desmitiem.... :) ZRP kurss ir mazliet aplams. Patlaban. Lai arī Sprūdžs un Dombrovskis turas labi...
HAHA
H
Pretigi bija skatities ZRP Man pat vemt sagribējās
latvietis
l
Kādreiz teica: SILA JESĶ UMA ŅENADA, tagad: AMBĪCIJAS UN NEKAUNĪBA IR PRĀTS NAV VAJADZĪGS. Tas jaunietis pat iedomāties nav spējīgs ministru prezidenta pienākumu apjomu, kur nu vēl neatkarīgi lemt. Šādi piedāvājumi liecina par galēji bezatbildīgu attieksmi pret valsti. Uz šo amatu vajadzētu kandidēt tikai akadēmiski izglītotam, dzīves un darba pieredzes bagātam, spīdošu reputāciju apveltītam godavīram vai godasievai. Un, lai nestāsta, ka tādu Latvijā nav.
beta
b
Sprūdža lielie plusi : 1/ nav nekādu baiļu un bijāšanas Lemberga priekšā. Jo cita paaudze, kam tāds Lembergs jau liekas senils opis, un čalis ir par jaunu, lai būtu sasmērējies Lemberga tīklos... 2/ nav apaudzis ar nelabumu uzdzenošu politkorektumu, var atļauties saukt lietas īstajos vārdos. 3/ vēl neapzinās, cik daudz patiesībā nezina, tāpēc ir pietiekoši pārliecinoša enerģētika. Un tomēr, ar to par maz, lai balotētos premjeros. Jo nepagūs neko vēl lāga samācīties, kas "lielie bonzas" noliks pie vietas. Kaut vai apsolot dzēst ceturtdaļmiljona parādu... Sprūdžs ar Dombrovski bija slikti gatavojušies. Jā, savu programmu aizstāvēt varēja, jo paši rakstījuši, bet vairāk arī nekā. Kāpēc nevarēja Augulim uzdot konkrētu jautājumu, vai uz airBaltik neattiecas Latvijas likumi, piemēram par to, ka auditēts gada pārskats jāiesniedz līdz 1. maijam? Kāds šodien datums...??? Būtu pajautājuši Augulim kāds revidentu atzinumam sakars ar valsts nākotnes nodomiem attiecībā uz AB? Un kādu sakarību Augulis redz starp pamatkapitāla palielināšanu un peļņu/zaudējumu? Ja gribēja iekost Lembergam, tad arī vajadzēja gatavoties, jo zina taču, ka Lembergs ir augstākās pilotāžas demagogs. Ne velti Lembergs iebildumu par Maizīša neievēlēšanu veikli apgrieza otrādi, pataisot S+D par muļķiem, ka viņi ir pret Kalnmeijeru... Būtu nu tai savā domnīcā pieaicinājuši kādu, kas patrenē diskusijās... Kopumā izskatās, ka Zatlers puikiem un meitenēm izīrējis savu vārdu, lai dara kā grib un var, lait pašu ieceļ par spīkeri, kur var smuki izskatīties... Savu vārdu partijas nosaukumā ielicis, bet pats krūmiņos atsēdēties, kamēr kaujas iet... :)
alfa
a
Pievienojos rakstītajam ar piebildi. Valsts nedrīgst būt treniņlaukums vinam vai otram jaunietim. Par ko šiem pārambiciozajiem, paslinkajiem jādāvina šādas iespējas. Jāizvēlas no tiem, kuri ir atbildīgi sevi sagatavojuši. žēl, bet Zatlera kungs iznīcina iegūto uzticību.
  • 6
  • 0
zagļu reformu partija
z
tad jau redzēs, cik procentu zagļu Latvijā
fakts
f
Vispirms , tam zēnam , gadus piecus būtu jāpamācās .Patreiz , kauns bija klausīties .
par konsekvenci
p
ZRP ir ļoti konsekventi saviem solījumiem. Vienotība nr.2
šim no ZRP nespīd šis krēsls
š
rezumē 20.08.2011 23:40 Diemžēl, tikai Šķēles un Kalvīša valdības var lepoties ar reālu izaugsmi. Latvijā ir bijuši tikai 2 labie laiki: 1. ulmaņlaiki 2. kalvīšlaiki Dombrovskis parādīja sevi kā kartona marioneti,kuru citi stumda un grūsta ,kur vajag svešsiem kungiem un miljardierim oligarham surusam
Vēlētāji
V
Vai nav vienalga, lai tak tie zirnekļi tur ņemas pa burku, mēs vienalga balsosim par 8. sarakstu. Citas izvēles jau vienkārši nav!
Haris
H
Tas Sprūdžs ir glumš un uzmetīs Zatleru, redzēsiet!
+++
+
Par Sprūdžu viss skaidrs. Ka 21. gadsimtā nevar būt premjers ar ģimnāzijas (lai arī labas) diplomu pat ne Vidusāzijā un Āfrikā, to it kā vajadzētu saprast. Tas ar bija samanāms piektdienas vakarā - nav cilvēkam tādu ārkārtas dotumu, kas kompensētu inteliģences un izglītības trūkumu.. Vīlos Dombrovskī. Diskusijai vajadzēja sagatavoties pamatīgāk. Neapšaubāmi ZZS cilvēki (par kuriem nav nācies balsot un nebalsošu) bija profesionālāki.
Justs - Fin
J
Beidzot komentāros sastopams saprātīgs viedoklis, diemžēl, pārsvarā lasāmi komentāri ( ar ļoti retiem izņēmumiem), kas liecina par zināmu aizspriedumainību vai šauru, ierobežotu subjektivitāti, kas balstās vāji argumentētā infantīlajā patīk - nepatīk līmenī... Nāk prātā latvju mentalitāti raksturojošs teiciens, ka latvietis latvieša mīļākais ēdiens... Tieši tāpēc ari ekonomikā, politikā utt. buksējam, jo pāri visam, kas orientēts uz kopējo labumu, pāri stāv provinciāli kašķi un savstarpēja naidošanās... P.S. Nekas personisks pret jebkuru personu, kurš domā citādi, bet iebilstu....., pret provinciālismu uzskatos un skaudību attieksmē:)
Jānis
J
Vai šo sarunu var noskatīties kaut kur internetā?
Jānis
J
Tomēr noskatījos . Tāpat ne par vieniem ne otriem nebalsošu.
  • 1
  • 0
puaro
p
Da tur nav ko skatīties! demagogs lembergs izsmērēja inteliģento Dombrovski gar sienām, par Sprūdžu runājot, ja nebūtu vēl tik zaļš, un būtu pieredze, lembis atrautos, jo čalim bezkaunības pietika un inteliģence netraucēja(jo neko pārāk nepiemīt). Augulis sēdēja kā jumprava . Gailītis, šķiet tā sauc to amēbveidīgā stila žurnalistu, protams, ar sirdi ir ZZS pusē, jo praktiski neiesaistījās, ne lai sistematizētu diskusiju, ne lai, lielākoties tirgus līmeņa klaigāšanu(galvenā runājošā personā hūte), ievirzītu jel kādā klausāma/skatāmā formātā. Patiesībā, tāda tipa diskusijas profesionāli māk vadīt vienīgi Domburs, bet ir kā ir. un Dombura nav. Tā kā nenožēlo, neko neesi zaudējis , ja neredzēji.
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas