Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Nevajadzīga klanīšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skudra
s
Izdeviigums aizstaaj sirdsapzinju. Diemzheel arii muusu valstii. Un par izdeviigumu mums ir tuvredziigs spriedums. Tas nav tikai valstisks jautaajums - ikdienaa vienmeer naakas ar sho te saskarties personiskaa liimenii un nesaku, ka izveele ir viegla. Valsts indiviida spogulis, kaa jau kaads reiz teica.
Zelma Birzniece.
Z
Zvirbulēns cenšas kamēr "analītiķi"Graudiņā,Grostiņš,Točs koncentrējas.Zvirbulēnam arī vajadzētu celt kvalifikāciju,jo visu laiku vecā dziesma
Ministry of Truth
M
Tapēc, ka savā būtībā šie cilvēki ir lupatu lelles un m*zēji.
zvirbulēns
z
Pāsteidzoši labs raksts! Es ta domāju, ka dāma sorosīde īstenā, bet, nē tak, un tas priecē! Vienotība, jā, viņi melīgi līdz riebumam!
dzimmijs13
d
Ar vienu vārdu sakot - kā kulaks uz acs!
dihlofos
d
Lasu daudzus komentārus,par politiķiem un tai pietuvotiem padomdevējiem,rodas iespaids,ka viņiem vispār nav jēdziens pašcieņ,gods.Viņi uzskata sevi par guru visos jautājumos,bet patiesIbA ir netīri un smirdīgi lenteņi kuri dzīvo uz mūsu rēķina.Neticu viņu deklarētajiem īpašumiem un naudas uzkrājumiem kuri,it kā,iegūti godīgā ceļā.Nosauciet man,kaut vienu politiķi,kurš strādājot Saeimā ar savu algu varējis tikt pie tādas naudas.Neviens no bijušajiem deputātiem atstājot posteni un sākot darboties biznesā neko nav sasniedzis.Bankroti,parādi un cenšanās dibināt jaunas partijas(PLL) ar cerību atkal tikt pie siles.Mafija augstākajos varas ešalonos kurus sen jau gaida karātavas,ne cietums,bet tieši karātavas.
upsī
u
Tā i nesapratu, kurš no mūsus kretīniņiem tad īsti tikās ar 10. martā ar Ķīnas komunistiem? Laimai šoreiz sanācis pamatīgs savārstījums ne raksts!
izvēle
i
Dāsnums, drosme, nesavtīgums, viedums. Negausība, gļēvulība, savtība, trulums, Viss ir cilvēkā, atliek tikai izvēlēties.
diemžēl
d
Latvija uzvedas kā pēdējā banānu republika!
naiva
n
sadarbiba ar Kinas kompartiju, kas pie varas, varetu atseviskus cilvekus Latvija padarit bagatus - tas tacu passaprotams! Musu valstsviri sadarbosies ar pasu velnu, ja jutis naudas smaku (visi atceramies turigajiem krieviem pardotas LR pases!)
leģionāra dēls
l
16. marts ir oficiaali atziimejamaa diena kad saakaas ciiņa pret asinskaarobo''sevisma režiimu , visiem ,kuriem šis režiims nav pieņemams , aicinu to atziimeet peec saviem ieskatiem , noliekot ziedus pie Briiviibas pieminekļa , vai kritušo briiviibas ciiniitaaju piemiņas vietaas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas