Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

No 1.maija ieviesīs akcīzes nodokli dabasgāzei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nodoklis
n
Gāzes cenas jau tā ir nenormāli augstas!Vēl akcīzi bāzīs virsū!
pmlks
p
tas ir tikai normāli, ka valsts ar ekonomisko sviru ·(nodokļi) palīdzību cenšas novirzīt patērētājus no importa resursiem uz vietējiem. ;) Starp citu, visi dārgie gāzes apkures katli pēc kādiem gadiem 10 būs savu resursu praktiski izsmēluši un būs jāmaina. Tāpēc būtu skaisti, ja ap to brīdi akcīze krievu gāzei jau būtu tik augsta, ka latviešu patērētājam būtu izdevīgāk pirkt ar salmu, skaidu vai kādām citām vietējām granulām darbināmus katlus vai uzstādīt uz jumta solārās enerģijas akumulējošos paneļus
pmlks
p
kopējos siltuma tarifus tas tāpat ietekmēs minimāli, jo kurināmā cenas izmaiņas būs 1-3%, kas pēc būtības ir štrunts. Līdz šim šīs izmaiņas dabisko tirgus cenas svārstību dēļ ir bijušas gandrīz ar kārtu (ap 10 reizēm) lielākas. Tā, ka regulators var neatļaut celt cenu elektroenerģijai un siltumam tik niecīga sadārdzinājuma dēļ!
pmlks
p
nu ko vari ņerkstēt, latvieti tipiskais! parastam gāzes plīts īpašniekam (veselai ģimenei) tas būs 2-5 SANTĪMI mēnesī! Vai tā ir summa par ko vispār vērts muti atvērt? Tiem, kuri apkurina māju ar dabasgāzi, tie būs 5-10 lati GADĀ! vai tu maz apjēdz, ka tās ir nebūtiskas summas uz parasto gāzes cenas svārstības fona! P.S. atmiņas atsvaidzināšanai - 2008. gadā dabasgāze plītīm maksāja 54 santīmus kbm, šogad rudenī 35 santīmi
bb
b
Cūcība! Kā tad lai no tās gāzes apkures atsakās, ja visa sistēma ir būvēta gāzei un arī iegādāti dārgi gāzes katli. Vai tad pēdējo kreklu grib novilkt? Tā jau gāze ir mežonīgi dārga, bet mūsu ''mīļie'' regulatori tikai piemet cenu vēl klāt. Bagātos neaiztiek, aitiek tikai nodokļu maksātājus un pensionārus, kā arī strādājošos pensionārus-nodokļu maksātājus. Bez tam tas murgs, ka strādājošie uztur pensionārus- kur tad pliek pensionāru visa mūža laikā nomaksātie nodokļi? Onkuļiem?
DIEVINU TOS SAEIMAS PENSIONĀR
D
SAEIMA IR VIETA KUR ATRODAS LATVIJAS GODĪGĀKIE , ZINOŠĀKIE , PATEICĪBU NEŅĒMĒJI, TUR SĒŽ CILVĒKI , KAS LATVIJAI PANĀCA TĀDU EKONOMISKO IZRĀVIENU - LĒCIENU , KA VĒL DAUDZUS GADSIMTUS PASAULE APBRĪNOS MŪS par to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tas
T
Varētu ieviest arī akcīzes nodokli skābeklim..ja jau ieviešam nodokli visam tad visam..atnāks mājās darbinieks, nomērīs plaušu tilpumu, samaksāsim akcīzes nodokli un ar to dzīvosim taupigi visu mēnesi, jo vairāk par mēneša devu skābekli lietot nevarēs, ja gribēs vēl lietot skābekli cena 2x lielāka...:D :)
zaglers
z
Tiešām,paldies salatēti ! Šogad jau tiešām tās ''dāvanas'' tik daudz sarūpētas ka būšu laimīgs un priecīgs Ziemassvētkos,un Jauno gadu gaidu ar nepacietību !!!
ululiņš
u
Jaukas dāvāniņas latviešu tautai uz svētkiem...
Vientulais vilks
V
......un vel nodoklis par skabekla paterinu,pensionariem ,tas bus palielinats ,jo veci motori daudz patete.
Balagānovs
B
arii pirdiens ir dabas gaaze ... arii braaga ir starpprodukts...
nnn2
n
jaunā laika politika iznīcināt latviešus turpinās.... kā teica viena paziņa vienīgā dabas gāze viņa zin ir no pirdiena....kā viņi tos tagad kontrolēs
Oskars
O
Man nevajag KRIEVU dārgo gāzi,lai PARTIJAS pieslēdz savu SMIRDĪGO lēto bez nodokļu GĀZI.
trests
t
Tā bija visu pensionāru draugu - miljonāra štokenberga ideja! Nožēlojamais pensionāru mānītājs! Vārdos cīnās par pensionāriem, darbos - liek maksāt vēl jaunus nodokļus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas