Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

No bērnunama pazudušie pusaudži atrasti; turpmāku bēguļošanu neizslēdz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vīrietis
v
Oho.. vadītāja apgalvo, ka bērni nav nolaupīti, tad jau viņa zina, kas noticis..
šamanis
š
Bāriņtiesas allaž ir pārkāpušas likumu un to pašas arī atzīst, piemēram, audžu ģimenēm nododot, šķir brāļus un māsas, kas ir absolūti pretlikumīgi, nebrīnītos, ja atklātos, ka šajā cilvēktirdzniecības tīklā iesaistītas arī bāriņteisas un iestādes vadītāja.
Linda
L
Izskatās, ka notiek cilvēktirdzniecība, kurā iesaistīta arī aprūpes centa vadītāja. Ne jau nu no zila gaisa radās tas zvans, kas paziņoja par bērnu nolaupīšanu, pie tam vēl robežsardzei, nevis policijai, acīmredzot, zvanītājs bijis informēts.
who cares
w
"Valsts robežsardzei šonakt zvanījusi kāda persona un vēstījusi par divu pusaudžu pazušanu no kāda bērnunama Cēsīs. " == "Pusaudži pazuduši jau 12.janvārī." === Liekas, ka kādam bērnunamam vajag citu vadību.
Baiba
B
Nabaga berni.... nosliece uz klainosana, nu protams, kas gan cits, ja berni nekur nejutas ka majas, gaiditi, mileti...nabadzini klaino no vienas vietas uz otru mekledami sev "majas"....kad sos atradis drosi vien bernu nams nems prieksa par klainosanu! Utt. berni bez nakotnes....
fiksais
f
Vienā Šķēles premjerēšanas laikā bija projekts uzstādit uz visiem izejošajiem robežas celiem videonovērošanas kameras, kas fiksētu kustību. Projekts toreiz tika noraidits kā absurds. Praktsiski visās Eiropas valstis darbojas drošības sistēmas kas filmē un analizē caurbraucošo transportu, speciāla programmatūra analizē mašīnas numuru, marku un ieraksta to datu bāzē, neatbisltibas gadijumā dod trauksmes signālu. Diemžēl uz Latvijas robežām nav NEKĀ! Ir gadījies braukt cauri vakaros vai naktī - neviena cilvēka, nekāda apgaismojuma, nekādu kameru... Tāpēc pazūd cilvēki, tāpēc tik brīvi darbojas kontrabandisti, tāpēc tik viegli pazūd nozagtie auto! Diemžēl pa šiem 10 gadiem Latvijā nav neviena profesionāļa, kas aktualizētu šo jautājumu. Bet ko var prasīt no tirliņu valdības, kurai trūkst elementāra nākotnes redzējuma un galvenais uzdevums ir dalīt naudu pa savām kabatām?
Dr.xy
D
Vai tikai tie nav "Atsledzinieka" vai Uschlera arlaulibas berni,kurus nolaupija kremlis.
noraizējies
n
Vajadzētu tā ka noskaidrot,kādēļ nitika ziņots par pazušanu jau 12.janvārī, nu vēlākais 13. janvārī

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas