Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

No "Dienas" abonēšanas atteikušies vairāki desmiti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krampis
k
Es atteicos no Dienas abonēšanas jau pirms 5 gadiem, kad Diena sāka apdullinoši skaļi geju taurē pūst!!!
Pelēkais Vilks
P
viedoklis 12.10.2009 13:42 . 1)Man jautājums - vai Jūs sev paši rokat kapu ar šādām ziņām? ============ Jautājumā vienmēr slēpjas atbilde. Arī šajā. Kaps ir mērķis.
Lolita
L
Es ar šodien atteicu ...
vai tu zini kas ir diena?
v
šāda ziņa visticamāk tiek publicēta tāpēc, ka no abonēšanas ir atteikušies nevis desmiti bet simti
T-J
T
Musu biroja jau sen nepasuta Dienu. Tas sakas tad, ka Diena patriotiski aizstaveja geju gājienus, nevis stipras Latvijas gimenes. No ta briza ari Diena netiek aboneta.
Dzidra
D
Meitenīte zivtiņa, - tra-lal - lā, Tiksi manā tīkliņā, - tra-lal - lā, Velti, velti manis dēļ, - tra-lal - lā, Tra-lal - lā. Tā būs dienas jaunā himna
Freids
F
A.Tralmaka vietā es būtu patriecis ar kāju tos, kas 'Dienas' redakcijas vidū publicē šādu informāciju. Neviens normāls uzņēmums, nekāda rietumu izdevniecība šādu graujošu rīcību nebūtu cietusi savās rindās. Skaidrs, ka aizējošie skribenti uzskāka aģitāciju, lai sariebtu Tralmakam. Viņi cenšas visiem spēkiem torpedēt Dienas tālāku iznākšanu. Un tas - bijušie - ir jau galējā cūcība! Ļaujiet normāli strādāt vismāz palikušiem.
pinokio
p
Es nelasu pakalninas rakstīto kopš Neiburgas plikā pusēna laikiem!Pakalnina-Dienas lielākā vērtība?
Berta
B
Variet droši slēgt savu biznesu. Nevienam Jūs vairs neesiet vajadzīgi, - tauta taču neies lasīt slavas rakstus bandītiem. 24 tūkst. abonentu dēļ turēt tik daudz darbiniekus un šitādu stiklotu monstru - priekš kam?
!
!
"'lai gan lasīju šo laikrakstu jau gadu desmitus! pat neatceros no kura gada" Saki, ka no 1945. gada, tad būs droši, ar garantiju. Tagad lasīsi internetā. Tik vien tā darba, bet brēka milzīga.
Bet
B
Es arī šodien atteicos no abonomenta. Tātad ar 1. novembri. tas nav tikai mana iegriba, jo es paskatījos, kas tiek publicēts laikrakstā. Nu neatradu ne vairs ne Ozoliņa , ne Pakalniņas rakstus! Tātad mani šī avīze vairs neinteresē un es aizeju no tās lasītāju skaita, lai gan lasīju šo laikrakstu jau gadu desmitus! pat neatceros no kura gada! Lai Saša lasa pats tādus tukšus laikrakstus!! Kam vajadzīgs atkarīgās avīzes dublikāts!
vvz
v
Un ko vēl Diena varētu uzrakstīt sliktu par sevi? a) Drukatājā versijā bija palikušas 4 drukas kļūdas... b) Dienas redakcijas tualetē pēdējās dienas laikā 2x nav nolaists poda vāks... c) ...
Kārlis
K
Es arī pārtraucu. Pilnīgi skaidrs, ka avīze bez smadzenēm vairs nav Diena.
Savādi
S
Savādi, ka diena.lv priecājas, ka diena zaudē abonentus.
Sviests
S
1. Pie šodienas ekonomiskajiem apstākļiem vairāki cilvēki atsakās no preses un tas nav tikai Dienā. 2. Vai tik ambrāžu neceļ aizgājēji, paši atteicās un pielīdzina pārējos, nu tas jau ir viņu stils, savus izdomājumus pasniegt kā patiesību. 3. Domāju, ka aizejot dažiem "dzeltenajiem" skribelētājiem, avīze būs objektīvāka, varbūt vairāk lasīs, kā pirmssākumos...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas