Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

No latvietes ģimenes Kubā pagaidām izbraucis tikai viens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zix
z
Latvija ir uz otru pusi, bet ieraugot ASV puisītis aizmirsa par savu galamērķi. Un arī Latvijā var nopenīt kukulim doto naudu, ar ko tad ASV labāka? Jo īpaši puisītim te tik daudz pielūdzēju, ka nemaz strādāt nevajadzētu, visi šie labdari tāpat samestos. Tā ka lai nebāž pufaiku ar visām pogām.
CIO
C
No komentētājiem biki smird. It sevišķi no tiem, kuri atceras kā ir stāvēt rindā pēc desas 2h un saņemt benzīnu uz taloniem. Pēc 20 gadiem pēkšņi visi sāk lādēties, ka Latvijas piederīgie grib bēgt no komunisma un atgriezties mājās. Mājās, kuras viņiem pienākas pēc izcelsmes! Tur Kubā viņiem reāli iet draņķīgi. Latvijā - neesat paēduši? Nav jumta virs galvas? Jeb uz ārzemēm tagad tikai 1x gadā sanāk atvaļinājumā, pierasto 3x vietā? Ko kunkstat? Viņi jums gabalu no mutes izraus?
wawa
w
man ari liekas, ka caur Latviju viņai ceļš uz ASV
Ha
H
Kurš un uz cik grib derēt, ka tuvāko gadu laikā neviens no šīs ģimenes Latvijā neparādīsies?
Mameha
M
no sižeta un arī šīs ziņas nepaliek skaidrs, kur ir problēma - kāpēc viņi nevar izbraukt?! ludzu atgādiniet, par ko vispār te bija stāsts
rinķī apkārt
r
Njā :) Un varbūt arī es ikdienā ar samidu uz lūpām sarunājos ar vienu otru "komentētāju", kurš te "atveras" un izrāda savu patieso "es". Diez, kāda tā pasaule izskatītos ap mums, ja mēs nemācētu tik skaisti maskēt sevī?
valdis
v
atbraukt uz dzimteni lai dz'votu socialas aprūpes namā -vai tādā kā Dreģos kur sadega?
celovekam
c
Ko raksti latviski?!
Jānis OKUPANTIEM
J
Ko, utainie, nepatīk, ka latvieši viens otram palīdz?!
wqs
w
Cerams, ka Fidels nelasa musu avizes un neskataas latviehu zinjas, savadak kubas latvieshiem butu s*di.
ASV prezidents
A
kauns par latvijas arlietu ministrijas darbibu . tai ir jadara viss lai aizstavetu latvijas pilsonus. arlietu ministrija tikai grib gozeties un neko nedarit. fuck them . visi korumpetie latvijas politiki
rep
r
Es arī nosmīnēju - iedod kukuli un informē visu sabiedrību... Kurš noticēja?
tante Bauskā
t
Man arī ir tāda paredzēšana, ka gan jau viņi visi noenkurosies Florīdā. Es viņu vietā arī darītu tāpat.
smieklis
s
Tu domā to Krūmu, kurš to slaveno bildi ar grimstošo lidmašīnu nofočēja? Viņš tikai uz brīdi te Rīgā ieskrēja kaut kādas "biznesa" štelles kārtot, nevis atgriezās. Arī Krištopāns ar savu famīliju neplāno jelkad vairs atgriezties Latvijā.
janis
j
kas par aunu baru. šī sieviete pameta Latviju 80.g. aizbraucot uz Kubu (neviens viņu nepiespieda un nedeportēja) labākas dzīves meklējumos, jo Latvijā viņai nepatika. Tagad Kubas sociālismā vīlusies pamanīja, ka Latvija ir neatkarīga valsts, un nodomāja varbūt tur viņai klāsies labāk. Diez kas notiks, kad viņa atgriezīsies Latvijā, jo es šaubos, ka tā sieviete prot stādāt, ārlietu ministrija vēl nenojauš, ka viņa visu mūžu sēdēs uz pabalsiem. nu tak izpētiet cilvēka domu gaitu un psiholoģiju pirms visi kā jampampiņī lēkājat un priecājaties- latviete, latviete, viņas mērķus un domas, ne jau tas, ka latviete uzreiz viņai var uzticēties. patiesībā es domāju viņai drīzāk ir merkantili nolūki, nu paanalizējiet tak runas gatu un žestikulāciju un vārdu domu! un tā nav nekāda latviešu ģimene, tā ir latviešu staigule, kas meklē kur dibenam siltāks, Kubā redz viņai nepatīk, un ticiet man ne uz kādu Latviju viņa nebrauks un uzmetīs lutaušus un prom uz Ameriku, redzēsiet vēl kā. p.s. gaidu pamatotu argumentāciju, no tiem, kas nepiekrīt manai domas gaitai un spriedumam, lai secinātu, varbūt es kļūdos, bet tad lai to pierāda ar argumentiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas