Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

No Saskaņas izslēdz Strazdu par nesankcionētu koalīcijas sarunu rīkošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fredis
F
No Strazda baidījās Ušakova draugs - neoliberālais ekonomists ZRP. SC upurēja Strazdu un antiliberālo ideju apmaiņā pret iespejamām mīkstām vietā valdībā. Ekonomikas zinātņu doktors A. Deniņš atzina SC ekonomisko programmu par perspektīvāko Latvijas attīstībai, kuras autors iniciātors bija A. Strazds ar antiliberāliem rietumu ekonomistiem. Bankas nobijās, jo tad komunisms viņiem beigtos. Tas arī ir patiesais iemeslis Strazda izslēgšanai no partijas.
sociāldemokrāts
s
Hm, šīs bija pievilcīgākais cilvēks iekš SC. Viņa izslēgšana dara izmanīgu.
Sociāldemokrāts
S
=> "sociāldemokrāts" Pirmkārt, lūdzu, izdomā SAVU niku. Nevazā to, kuru lietoju jau daudzus gadus.Tas nav labs stils! Otrkārt, izslēgšana liek pārdomāt partijas biedriem savu rīcību: partijas politika Nila Ušakova skatījumā ir ļoti nopietna un atbildīga - pašdarbība neies cauri, īpaši, ja cilvēks ir pabrīdināts kaut ko nedarīt. No otras puses - no Nila Ušakova arī tiks prasīts ļoti stingri, jo uzticības kredīts ir milzīgs. Un vēl viens aspekts - izslēgšana no partijas nozīmē ļoti lielu personīgu drāmu, ja cilvēks ir ilgus gadus bijis politiski aktīvs. Faktiski, izslēgšana no partijas liek pārdomāt lielas mūža daļas vērtību. Domāju, ka atbildīga partijas biedru attieksme pret partiju, pret Latviju un pret sevi pašu ir ļoti vajadzīga sabiedrībai.
  • 0
  • 0
saskanietis
s
Nekāda demokrātija nebūs! Ja nils neļauj, tad uz tualeti pačurāt neviens neies! :) Kur nu vēl runāt ar kādu!
obhss
o
tas strazds ir riktīgs mudaks...žēl ka apvārdoja jāni un tur ielīda...
lieli prieki
l
Hurrrā!! Labi pastrādāts kungi SC pilnīgs pi--cs! No paša sākuma bija skaidrs, ka SC nav dzīvotspējgs organisms
Vurva pelns
V
Beidziet te muldēt! Strazds ir sakarīgs džeks. Naivs, bet toties ar ideāliem, kas mūsu sapuvušajā, ciniskajā politiskajā vidē ir absolūta deficīta prece. Ar šo 'Saskaņas' transformācija par sociāldemokrātisku spēku ir beigusies. Bija naivie, kas tai noticēja. Ušakovs iespļāva sejā savam mazskaitlīgajam latviešu elektorātam + nodemonstrēja, ka Saskaņas iekšienē valda primitīvs autoritārisms.
Bille
B
SC latviešu elektorāts bija uz postamenta paceltais, apzeltītais pensionārs :)
  • 0
  • 0
obhss
o
tu viņu esi redzējis??
  • 0
  • 0
Revolt > Vurva pelnam
R
Es pat teiktu , ka Strazds jau ieskatās nākotne , kad šāda antineoliberāla koalīcija tiks nenovēršami izveidota.Katru gadu solītie budžeta griešanas cipari tiks reizinati ar 3,4 vai vairāk.AirBaltic šogad tik būs labs iegansts/ataisnojums griezt vairāk.Lai arī kāda koalīcija tiks izveidota, bet viņa nenostrādas līdz savu pilnvaru beigām.Tas ir tāpat kā es Jozefam solīju , ka viņš pēc pus gada pats nometīs ievēlētos "gaišos" spēkus.
  • 2
  • 0
vairis
v
par ko cienu-skazal zdelal.musejiem ja butu kaut puse no tadas partijas disciplinas
41
4
jā, jā skazal- zdelal:D Tikai tos, kas neatzīst Latvijas neatkarību, noliedz okupācijas faktu un skaļi paziņo ka ir cīnītāji par krievu valodu un ka Kononovs ir varonis, tos kaut kā SC spice saudzē un neizrāda ne mazāko iniciatīvu izslēgt no partijas:D Tāda nu lūk demokrātija SC Bet tos kas provokācijas nolūkos ēbreju kapus apķēzija vēl ilgi no partijas neizlēdza (vai vispār izslēdza?)
  • 4
  • 0
Revolt
R
Malacis Srazds - labējiem ir jājūt elpa pakausī!
ERM
E
šis, šķiet, bija viens no sakarīgākajiem tajā Saskaņā. Uz to dauņu fona, kas viņiem pārsvarā tur otrajā plānā figurē un par kuriem raksta reti.
sc laiks
s
Kas rullē šajā SC bodē? 'Pobeditel' taču ir teicis - latviešus ārā
labi >> vesti.lv
l
Борис Левин Сегодня, 10:46 # прохожий Вообще-то в свете несанкционированных действий Урбановича и Ушакова было бы более правильным рассмотреть целесообразность их пребывания в ЦС. Их публичные заявления, особенно предательство члена ЦС А.Рубикса вообще за гранью приличия
ha-ha
h
Tas nu gan ir numurs! Izmantoja latvieshu pievilinashana Izmeta ka vairs nevajadziigu lupatu Paldies SC-m par atklatibu!
piena pudele
p
'...fin.ministra kandidāts 2009.gadā'? - ''ne smeši moju polovuju sčetku' Strazds arī 2009.gadā netika ņemt nopietni. Es zinu no tiešiem avotiem, ka tur bija citi kandidāti. Strazds bij nepiecišams ka moris melnam darbam vēlēšanu laikā. Tikai vēlēšanu stadijā! Pēc tam tika jauca visu Urbanoviča-Ušakova un rūdīto šovinistu politiska biznesa 'malinu'. Notika tas, kam bija jānotiek. Jautājums cik ilgi savu likteni gaidīs tie, kas savulaik bija atnākušu reizē ar Strazdu.
  • 2
  • 1
nav ha-ha
n
A.Strazds SC ir jau sen. Viņš jau bija kā ēnu kabineta fin.ministra kandidāts 2009.gadā. tā kā nemaz tik pūkains šis letiņš nava.
  • 0
  • 0
Nu Re!
N
Nu Re! Vēl viena etniskā barjera nojaukta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas