Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 10. oktobris
Druvis, Arvīds, Arvis

No VDK komisijas sastāva vēlas izslēgt kādreizējo IZM valsts sekretāri Jarinovsku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
UTfifa15coins.com
U
You did it ! UTfifa15coins.com http://fifa15coinsfut.livejournal.com/6603.html
FIFA 15 Coins
F
I don't have a clue ! [url=http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/fifa-15-three-offline-games-ea-sports-must-learn-from]FIFA 15 Coins[/url]
Daniels
D
šķiet, ka rakstā "Komunistu 8. marta vietā – “Latvijas sievietes diena” 16. martā" autore Kristīne Jarinovska, kā VDK “zinātniskās izpētes komisijas priekšsēdētāja vietniece”, ir ne pārāk zinātniski konfrontējusi Latvijai nozīmīgo “Leģionāru piemiņas dienu” ar starptautiski svinamo “Sieviešu dienu”, un neobjektīvi vai apzināti provocējusi sabiedrību uz kritisku attieksmi pret leģionāru piemiņu. Un tāpēc šajā komisijā viņai strādāt nevajadzētu.
Guga
G
Kā var izslēgt tik skaistu un seksīgu sievieti? Tāda ir noteikti vajadzīga pie lustrācijas. Tā būs seksīga nodarbe, kur galvas lidos!
Bijušais students
B
No tā jau nav jābaidās, ka uzvārds atrodas čekas kartītē. Tur atrasties var dažādā veidā. Piemēram - ienāca orgāni un pieprasīja atdot grāmatu, kurā bijā atmaskota padomju vara. Teicu, ka man nav nekādas grāmatas. Viens no viņiem parādīja ar pirkst uz plauktu, kurā tā tiešām bija. Es neņēmu. Tad viņi paši pievāca un aizgāja, pat uzvārdu nepaprasot. Gan jau čekas sarakstos tiku, kaut gan vairāk nekādu tikšanos nebija. Zinu čali, kuru izsauca uz stūra māju un piedāvāja sadarboties. Vīņs kaut kā atrunājās. Kartītē gan jau tika. Tie lielie vilki droši vien ir izvākti no maisiem. Mazajām pelītēm un zaķīšiem nav ko baidīties. Mēs jau daudzus stukačus tāpat zinām bez kādiem maisiem. Bet maisu satur tautai ir jāparāda.
duksis
d
a kas taa taada ar aciim kaa gruusnai telei?
Jo
J
Jarinovska ir politiski loti neerta, var but pasa rasnaca kartite tur kulas pa maisu
Oma
O
Naivi būtu domāt, ka maisos atradīsies čekisti, vien kaut kādi krogus ziņotāji vai dažs labs zinātnes un kultūras darbinieks uzdots par ziņotāju-visiem jau pēc dienesta pienākuma bija jāraksta atskaites, Patiesie valsts grāvēji ir izsaimniekotāji un muļķu ideju sējēji. Pie atbildības būtu jāsauc "lielais garants", kurš ar plašu roku izsaimniekoja pensiju fondu, tagad RD aizrāvusies ar "mākoņainiem"projektiem, labāk vispirms ierīkotu apgaismojumu ielās, aizlāpītu ceļus un izveidotu gājēju celiņus. Ar RD svētību RNP caur nepamatoti dārgiem pakalpojumiem, kurus pat nesniedz, izzog rīdzinieku naudu- lūk, tā ir vistīrākā diversija pret iedzīvotājiem. Bet te saceļ troksni par puķu nolikšanu un vecu maisu grūstīšanu no viena stūra uz otru. Mīļie. jāskatās šodienā, un jārīkojas ātri un enerģiski, maisi jau sen sapelējuši-kurš tad tīši atstās savu aģentūru citu rīcībā??
  • 1
  • 0
sise
s
Jarinovska ir tvaika ielas paciente,nav brinums ka tas pamanits un ar labu si kundze prom neiet
K
K
Kurš vispār bija iekļāvis? Rada stipri psihiski nelīdzsvarotu iespaidu.
labvēlis
l
Maisi par sevi, bet ko tur dara jaunlaicēnu pioniere Jarinovska, tai taču pat maisi ir ienaidnieki
janka
j
Liekas ka maisu atvęršana tiek jau visus neatkarības gadus torpēdēta un ieinteresētās personas tikpat ilgi peld ūdens virspusē.Droši vien visu aizliegtās partijas biedru un viņu ieņemamo amatu sarakstu publicęšanā būtu daudz apgrūtinošaka.Īsi runājot-maisu galvā,muti ciet un visiem būt laimīgiem!
Latvietis
L
Katra latvieša goda lieta - 16. martā ļoti kuplā skaitā aiziet pie Brīvības piminekļa un paust savu nacionālo piederību Latvijai. Nost ar Zalalamaniem !
Jānis
J
Cik ilgi var čammāties ? Visiem čekas maisiem sen jau vajadzēja būt atsietiem un noliktiem man priekšā uz galda ..... ! Igauņi varēja atsiet, mēs neko. Iespaids, ka Latvijā šo lietu savās rokās tur bijušie čekisti.
Zalamana
Z
Situācija diezgan skaidra: Rasnačs 16. martā grib iet pie pieminekļa, apdraudēt Valsts drošības komitejas čekistu lietu izmeklēšanu. Destabilizēt situāciju valstī. Tieslietu ministrs, kurš apdraud nacionālo drošību? Tāds Rasnačs jāpadzen no valdības un no Saeimas.
Oma
O
Ko nu var tik ilgi un izmisīgi katru gadu vaidēt un gausties par tiem, kas iet 16. martā pie pieminekļa. Gājēji ir kādi 200 cilvēku, ne vairāk, lielāks bļāviens ir no antifašistiem, bet tikai liels troksnis, neesmu redzējusi nevienu antifašistu kopjam sarkanarmiešu kapus. Būtu vismaz tur ieguldījuši savu enerģiju, ja patiesi turat svētus, taču vasarā var ar izkapti pļaut no kapiem zāli. Komunisti TĀDI PAT labuma aprēķinātāji un bendes vien bija-sita gan svešos, gan savējos.Pirmās koncentrācijas nometnes bija Staļinam, tikai nez kas ar to atmiņu tiem bļāvējiem??
  • 0
  • 0
Mia
M
Jarinovska drosi vien trauceja vecajiem krabjiem mierigi sedet un neko nedarit. Luk ari rezultats :(
Ezis UK
E
Arī komunisti jau sevišķi nerakņāsies ,bet šamā vēl uzdrošinājusies painteresēties kāpēc lielākā daļa šīs naudas paliek ministrijā radot pāris "darbavietas".Principā šajā komisijā vajadzētu reāli represētos ,tā nav zinātne ,bet vienkārši fakti un vajag ieinteresētus cilvēkus ,kas reļi grib ko panākt ,nevis kārtējais nekas.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izraēla šobrīd cīnās par Eiropu

Par to, kādas sajūtas un emocijas valda Izraēlā gadu pēc teroristu asiņainajiem uzbrukumiem, un par to, vai un kā iespējama situācijas atrisināšanās, Andis Sedlenieks sarunājas ar Izraēlas vēst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas