Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

«Nodevēji» un «streiklauži»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dainis&Gatis
D
kautkā neatceros, ka kāds no Dienas aizgājējiem būtu DBiznesistus par streiklaužiem un nodevējiem saukājis ... diezgan neizprotams ir šis stipri novēlotais brēciens, kur vienīgais mērķis varētu būt pielīšana jaunajam īpašniekam, kas jums pašiem godu nedara.
sirmais
s
Pie mums tā piņemts,katru pārmaiņu uzņemt naidīgi, nezinam kas tālāk būs jau iepriekš visu noraidām.Kas gāja tas aizgāja, strādās tie ,kas palika.Nekādi spožumi jau neaizgāja.Vai būs sliktāk vai labāk ,to redzēs vēlak.Daudz sliktāka''Diena''nemaz nevar kļūt , nav kur!
V.
V
cik daudz lamu, nievu un melu! Kaut arī jau kopš deviņdesmito gadu sākuma esmu šajā vidē, tomēr tikai tagad redzu to, ko nojautu jau sen - mediji nav tie, kas pievelk inteliģentus cilvēkus... Skumji. Nevienam šeit nebūtu iemesla tēlot vienīgos labos un pareizos, jo visi kopā esam atbildīgi par to, ka neesam sekmīgi pildījuši savu ceturtās varas misiju un esam Latvijā pieļāvuši netīru politiku, korupciju un protekcionismu, kas novedis mūs šajā situācijā, kurā nu par kaulu cīnās arī paši žurnālisti. Par aizgājājiem - aiziet var tie, kuriem ir uzkrājumi, kāds, kas uztur, vai arī ir skaidrs, ka jau gaida cita darbavieta. Jo žurnālisti nav kīborgi. Viņi tāpat ir cilvēki ar atbildību ne tikai pret ideāliem, bet arī pret saviem bērniem, piemēram. Turklāt aiziet it kā ierobežotas vārda brīvības dēļ, ja līdz šim neviens nav nevienu vārdu pat mēģinājis ierobežot? Katrs žurnālists norēķinās tikai ar savu sirdsapziņu, un katrs raksts ir tikai un tā vērtējams. Un par kvalitāti - ja žurnālistam dažu stundu laikā jāmetas iekšā citā medijā un jāraksta vienlaikus divām avīzēm, lai lasītāji nepaliktu bez laikraksta, par kuru viņi galu galā maksājuši naudu - diez kādu superkvalitāti var gaidīt? Piemēram, ja sporta reportierim vajadzētu uzrakstīt arī finanšu tirgus analīzi? Neprofesionāli? Gan jau ar laiku viss nostāsies savā vietā.
aleluja
a
Var meklēt daudz skaidrojumu, bet pāri visam ir tā Patiesība, ka Dienas redakcija nesaprata un pat nepieņēma laikrakstu kā BIZNESA OBJEKTU, kultivējot partijisku iesaistīšanos politiskajā cīņā un visu laiku aizbildinoties ar kaut kādām mistiskām demokrātiskām "vērtībām", tā vietā lai nodrošinātu elementāru biznesa vidi un attieksmi. Ja aizgājēji nespēs atbrīvoties no žultainajiem rakstītājiem dzīvnieciskā naidā (Ozoliņa, Pakalniņas, u.c.), turpmāk arī nekāda BIZNESA NEBŪS. Šajā ziņā Tralmaka BIZNESA UZSTĀDĪJUMS ir pareizs. Ja izdosies to īstenot, sekos arī panākumi BIZNESĀ.
Signe
S
Piekrītu Kaunam. Turpmāk dēvēšu DIENU tikai par nodevēju avīželi! Cerams, īstie "dienieši" drīz varēs sākt paši savu mēdiju. Ļoti ilgojos pēc ĪSTĀS DIENAS.
Kauns!
K
Diemžēl, esat paši sevi pareizi nodevējuši - lasītāju acīs DB žurnālisti patiešām ir nodevēji un streiklauži. Kauns! Esat uz viena līmeņa ar NRA koruptajiem žurnālistiem.....
hmm
h
Redzu, ka Db redakcijai (vai teksts tapa, visiem kopā sanākot draudzīgā pulciņā un uzēdot Tralmaka atnestos pīrādziņus?) neizdevās ar savu murgojumu pārliecināt lasītājus, ka īstenībā jau viss ir ok. Who cares noformulēja gluži manas domas - pēdiņas virsrakstā vispār nevietā! Nodevēji ir un paliek nodevēji.
Signe
S
Nedaudz smīdina visa šī bļaustīšanās. Neesmu dzīrdējusi nevienu patiesi argumentētu pamatojumu apgalvojumam, ka žurnālistu viedoklis kaut kādā veidā būtu bijis iespaidots. Par to neliecināja arī Dienas raksti līdz "cienījamo aizgājēju" aiziešanās brīdim un neleicina arī tagad. Ja tā būtu, esmu pārliecināta, Db žurnālisti būtu pirmie, kas celtu trauksmi. Kā tad ir ar tiem žurnālistiem, kas palika Dienā un Dienas biznesā? Vai tiešām palika tikai tie, kuriem nav svarīgi žurnālistikas ētikas principi? Šaubos... Vēl redzēsim, ka pavisam drīz iznāks jauns laikraksts, kuru veidos "brīvie" žurnālisti, un tā kā jebkura biznesa uzsākšana prasa laiku un naudu, visdrīzāk šis ir izlolots jau kādu laiciņu atpakaļ. Bet visu cieņu prasmei situāciju izmantot savā labā.
Tits
T
Vai tad Db ir kāds žurnālists - personība, kura aiziešana no darvba vispār tiktu pamanīta? Tāpec jau pat šis sacerējums ir bez paraksta.
Kreks
K
Visjēdzīgākais komentārs ir Putnim blogā politika lv.
exDienis
e
Dienas biznesā pie šī paša raksta ir daudz jēdzīgāki (pārsvarā) komentāri.
Īstā seja
Ī
Dienas biznes redektori ir bpa lielo čekisti un soros āģenti. Un ari ir citi kas pļēgoru un uzvedās nepartrijotiski! lai dzīvio neatkariga un godiga žurnalistika! Un nacjonālie kadri ko iemieso Braunas kundze un Paulis Raudzepa kunks!!!Lasītaji neļaus kad Dienu pārdod arzemiekiem! Turaties!!!
Juris
J
Lasu un brīnos, kas ar Jums visiem notiek. Būtu labāk domājuši kā taisīt kvalitatīvu laikrakstu, kā atspoguļot pēc iespējas saprotamāk informāciju. Diemžēl gan vakar, gan īpaši šodien (jo šodienas avīzē bija ļoti daudz jaunu, nepazīstamu autoru) lasot Dienu, arī man sāk uzmākties nostaļģija pēc vecās labās Dienas, nu tik nebaudāmu un grūti lasāmu valodu kā šodien, sen nebiju lasījis. DB ir fantastisks ziņu rakstītājs, bet nevis analītisko rakstu, kādi bija līdz 09. oktobrim Dienā. Tad varbūt izdomājat kādu produktu vēlaties piedāvāt, nu nevarat vēl jūs abas lietas darīt. Nav jau māksla vienkārši piepildīt laikrakstu, lai tikai nebūtu tukšas lapas.
kaspis
k
Tiem kuriem ir laba atmiņa un atcerās, kā vispār "Diena" radās, tad var droši apgalvot, ka gan bijušie un esošie, tādi sūda brāļi vien ir.
w > Knabis
w
Diezgan tipiska Patiesibas ministrijas attieksme no tevis. Jebkursh cits viedoklis vai domas, kas nesakrit ar musejam, ir neiedomajams, tracinoshs un nevelams. Shausmas, shausmas - ljaava arii otrai pusei izteikties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas