Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nodoklis par dienesta auto būs jāmaksā visām amatpersonām, arī par braukšanu mājās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Interesanti, ka Repše vēl nav aizdomājies tos auto nokrāsot strīpainus .....kungus tak pa gabalu būtu jāredz., jāpaklanās, ceļu jādod ......
Populists
P
Nu negrib tas Vilnītis saviem KNAB večiem par 22 Ls mēnesī izīrēt auto (uzņemoties pilnu remontu, degvielu, transporta nodokļus, šoferi, apdrošināšanu u.c izdevumus apmaksāt no nodokļu maksātāju naudas). Normāli, lai šādu labumu gūtu no valsts, kādam būtu jādod kukulis.....es neko vairs nesaprotu ! ! !
Lelle
L
Kā pareģojis ir Finks, JL jau šinīs vēlēšanās būs vēstures mēslainē, jo šādu nodokli var izdomāt tikai tērēti ļautiņi.
Arturs M
A
Izkūpēja kā dūmi manas cerības uz Jauno laiku. Tādi paši grābēji sev kā Tautas partija.
Ino
I
Ērgli vai galīgi kopā ar solvīti apdzēries esi? Kur šitajam tā ģenialitāte redzama? Nejēdzīgā sevis un citu ministru lobēšanā par 22Ls mēnesī? Nu gan ir nesmuki.
Ērglis
Ē
Kā tu tā vari apvainot mūsu JL ģeniālo un Latvijas vēsturē pašu gudrāko un nekļūdīgāko finanšu ministru? Kļusti par ministru un tad tu arī varēsi braukāt uz Daugavpili par 22 latiem mēnesī. Pats saproti, ka visiem šādu bonusu nebūs, nav jau nekādi padomijas laiki.
RRR
R
Pareizi! Maajaas ar dienesta auto var braukt vieniigi shoferi, nevis valsts amatpersonas! Beidzot ir pienemts pareizs leemums! Beidzot!
J
22 ls nav pat benzīna nauda. Kur pašas mašīnas izmaksas , apskates, nodoklis, tehniskā apskate, riepas, vējstiklu šķidrums uut - paprasiet privātajam cik tas maksā un tam privātajam vēl uzliek nodokli. Par kādu vienlīdzību mēs te runājam?!
e.
e
Kāds sakars dienesta auto nodoklim ar valsts amatpersonu auto izmantošanu privātām vajadzībām? Visa auto nodokļa ideja ir pilnībā izčakarēta, jo, acīmredzot, netiek pienācīgi skaidrota. Valsts auto braukšanai uz mājām nedrīkst izmantot principā! Tas nav atļauts, un nav vajadzīgs. Izņēmums ir dažas augstākās amatpersonas, kā prezidents un ministru prezidents, kuriem transports ar visu apsardzi ir pieejams 24h diennaktī. Auto nodokļa ideja ir iekasēt no darba devēju nodokli, ja tas darbiniekam dienesta auto ļauj izmantot privātām vajadzībām, līdzīgi kā būtu piešķīris prēmiju. Ja no naudas prēmijas maksā nodokļus, tad no mašīnas arī vajadzētu maksāt. Cik tādu nodevu būtu jēdzīgi ieviest, tas jau ir cits jautājums, bet nekādā gadījumā nedrīkst legalizēt valsts iestāžu auto izmantošanu braukšanai uz mežu pēc sēnēm, maksājot par to simboliskus Ls 20 mēnesī, kurus nomaksā nevis viņi no savas algas, bet Valsts kanceleja. Žurnālistam, rakstot par šādām lietām, vajadzētu uzsvērt, ka amatpersonas cita likuma aizsegā sev ir legalizējušas iespēju vizināties ar valsts (mūsu) mašīnām.
anonīmais šakālis
a
Fotogrāfējam ministru auto, liekam internetā.
k442
k
Ja pateikts A, gribu dzirdēt arī B. Tātad - sakiet, lūdzu, konkrēti, ar kādām mazlitrāžas automašīnām (dzinējs mazāks par 1,5 l) šie ministri brauca personiskajās vajadzībās? Tas tak nekāds noslēpums nav, ceru, ka šādu informāciju kāds man, nodokļu maksātājam, spēs sniegt.
miljons
m
Einār, Tu esi prasts blēdis.
fiksais
f
Vai tas ir smalks mājiens valstij, ka šo nodokli var nemaksāt? Ka var uzspļaut uz pašu izslidināto likumu? Vai Jūs domājiet ka privātais biznesmens par A6 maksās 170, kamēr ministsr 22? Jūs ko prātu izkūkojuši? Šis solis ir smalks mājiens, ka šis nodoklis nav jāmaksā nevienam! Viens likums visiem!
kaka
k
lai maksaa par degvielu arii....
ihaha
i
Ar trolejbusu braukaat iznaak daargaak! Es arii gribu automobiili par 22 Ls meenesii!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas