Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Noliedz, ka "airBaltic" lidmašīnas pārdotas ar defektiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
viņam taču nemaksā par profesionālismu tā, kā to saprot klausītāji. viņam maksā par flika un flika uzņēmumu aizstāvēšanu, arī ar tukšu pļurināšanu komentārs par komentāru- vai cilvēks sajūtas labāks un augstāks, ja vienā teikumā saliek vienu aiz otra 3 svešvārdus?
Māris
M
Kāpēc bildē ir Boeing 737–300?
smilla
s
Karjeristam vismaz 5 gadu "karjerā" būtu jārāda jelkādas profesionālisma pazīmes vai vismaz to iedīgļi! Ja bez tiem pilnīgi var iztikt, un karjera turpinās - laža pēc lažas, tikai augstprātīga provinciāli plebejiska narcisa muldēšana - sorry - vienīgais izskaidrojums ir "šofera dēls".... Tas taču arī bija "mārkeinga speciālists"!
Opis
O
Es arī skatīju to interviju,cik nopratu no teiktā --no salona nevar noteikt vai durvis ir ciet---gribētu ieteikt Vanaga k-gam izveidot jaunu štata vietu:pirms pacelšanās uz spārna uzlikt veci ar parašutu kurš ziņotu par durvju hermetizaciju vizuāli un tad vienā brīdī lec nost kamēr Latvija nav beigusies!!!
.
.
jus varetu nomainit bildi? citadi kaut kaa mulkigi, jau otrais raksts un bildee pavisam cita lidmashina.
...
.
es domāju, ka vanags nevienam nav šofera dēls, bet gan ir karjerists. kāpēc nav šofera dēls? nu kur zēnam no vaiņodes varētu būt piemērots tēvs- šoferis? bet iznesīgs gan, vismaz savu zirgasti nogriezis, uzvalku uzģērbis
smilla
s
Patiešām brīnums, ka visam, jau vairākus gadus uzkrātajam, un tagad jo īpaši kolorīti - Air Baltic lidojumu "drošības" CV - nav praktiski nekāda sabiedriska rezonanse. Pat pēc tam, kad gaisā izdrebināti - gan tiešā, gan pārnestā nozīmē - ir LV varai pietuvinātas personas, kurām vismaz vārda skaļums varētu vērst uzmaniību uz to, kas tad galu galā notiek???? Vai ar šiem jefiņiem AB vispār var lidot??? Izsmieklu izraisa god. Vanaga kungs, kura puišeļa smadzenēs "PR pārstāvis" nozīmē labi izskatīties TV ekrānā (lai Dies nogrābstās, kurš nesen redzēja/dzirdēja viņa interviju "krievu" valodā, laikam TV5, tagad, pēc kārtējā starpgadījuma, vienkārši PR ārprāts!!!) , koķetējot ar savu svarīgumu, iznesīgumu, nozīmīgumu u.t.t. Diez kuram viņš tur AB ir šofera dēls??? Vēl pirms pāris gadiem Wazapp konferencē viņš "priekšlasīja" izcilo Air Baltc PR menedžmentu, kas balstījās uz absurdiem apgalvojumiem par šīs aviokompānijas lidojumu drošību (īsi pirms tam Air Baltic Briselē (?) nonāca lejā uz vēdera, un vēl pēc nedēļas citu lidojumu atgrieza sakarā ar ieplaisājušu pilota kabīnes stiklu)... pilnīgs sviests! Laikam visi tā aizņemti ar budžeta skaitīšanu, ka ir pilnīgi vienalga, kas te kaut vai Rīgā tirinās mums virs galvas, un varētu nobliezt lejā Doma laukumā! Tad varbūt kāds sarosītos... Bet šobrīd izskatās ka Air Balticam "ārkārtas nolaišanās" patiesībā ir normālā nolaišanās. Katru nedēļu!!!! Un ārkārtas patiesībā ir tad, ja viss ir normāli...
we
w
vispār durvis 10 km augstumā ir tā piespiestas, ka vairāki cilvēki gribēdami tās nevarētu atvērt. Kā tad tur parādījusies sūce? Jokot ar spiedienu nevar, visi var aizmigt skābekļa trūkuma dēl, ieskaitot pilotus līdzīgi kā tas notika Grieķijā 2007 gadā.
alien
a
Taapeec vajadzeetu sariidiit abu pusu piiaaristus tiesraidee, lai noskaidro, kurs no diviem melo (bet varbuut melo abi). Peecpadomijaa aciimredzot nebaidaas pat no pilniiga reputaacijas zaudeejuma, bet smagaas sekas tacu buus jaauznjemas nodoklju maksaataajiem, kaa parasti.
human
h
Labāk būtu turējis muti, nevis gvelzis savu sviestu Neviens ražotājs ar nodomu nepārdotu lidmašīnas ar defektiem -- tas nav kaut kāds ledusskapis vai mikseris, kurš pirkts aiz stūra elkorā par dažiem desmitiem latu. Runa ir par lidmašīnu kuras cena ir 20+ milj. Aviācijas nozarē pat neliels reputācijas zaudējums var novest pie smagām finansiālām sekām.
Bombardier
B
''Mēs noliedzam, ka lidmašīnas būtu pārdotas ar defektiem. Tās vienkārši tādas ir!''

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas