Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Nopietnā brīdī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ASV pilsonis
A
Lejina kungs, kur Jus bijat akgrak - Latvijas glabej?
se
s
Tāds uzstādījums lielāko kretīnu bīdītājiem varētu dikti nepatikt.
KODOLĪGI
K
ĪSI UN KODOLĪGI...es par....riebjas jau tās GODMAŅA mapītes un tukšie solījumi....
Paranoid
P
No kurienes tāda dezinformācija? LSDSP jau sen postulēja, ka nevar iet kopā ar SC, jo tur ir Rubiks.
naivais bruņinieks
n
Raksta pēdējais teikums un SC informācija ,ka sociķi ""ieplūst ""viņu rindās neiet kopā. Par pēdējo mītiņu Veldre izteicās, ka SC pārstāvji mūsu himnas laikā ir svieduši olas uz LR karoga pusi(esot video). Nu ja ar tādiem cilvēkiem ir vēlme strādāt politikā kopīgas nākotnes vārdā, tad nav ko teikt....
diemžēl
d
Mīļo Cilvēk, bet Tu esi sociķos un tie gatavojas apvienoties ar SC , kura programma ir mums ir zināma un nepieņemama. Gudra cilvēka nelaime. Pats sevi noracis?
Indra
I
Lai veicas!
Lita
L
Atis Lejins varetu but labs politikis, kam tauta uzticetos. Cerams, ari parejie LSDP kandidati bus kaut cik panesami (ja vien Bojars, Burvis un viniem lidzigie nekandides saja saraksta), tad - ar Ati Lejinu prieksgala - LSDP tiesam varetu klut par nopietnu partiju, pr kuru varetu balsot.
Inese- autoram
I
Ja jāizvēlas - tad esmu par sociāldemokrātu idejām. Un par Jums noteikti. Entuziasms un patriotisms mums noteikti šobrīd vajadzīgs. Paldies! Lai izdodas!
86
8
Es jau tagad zinu, ka balsošu par Lejiņu.
Kāpējs
K
Visnotaļ pareizi un atbalstāmi. Domāju, Lejiņa k-gs, ne mana balss 3vēlēšanu farsā vien būs jūsējā. Lai veiksme un cīņas spars nepazūd.
pragmatiķe
p
Daudz kam jāpiekrīt, piemēram, par to, ka varu veido nevis vācu baroni vai Maskavas nomenklatūra, bet pašu ļaudis vien. Tāpat par politiskajām reklāmām – tās tiešām ir stulbums, it kā partija varētu būt kāda super zobu pasta, kas labāka par „parastajām”. Diez vai iespējams arī iebilst, ka nākotne ir zinātnē, kultūrā un citās sfērās ar pievienoto vērtību, nevis mēģinājumos kaut ko ražot lētāk par Ķīnu. Taču par to „kapitālismu ar cilvēcisku seju” – nu nav skaidrs, kā to iegūt, vienlaikus neapcērpot tālākas attīstības iespējas un tirgus priekšrocības. Viss reducējas uz vienu – lielāki nodokļi (uz dividendēm) u.c. sakas bagātajiem. Izpratne tāda, ka tas ietekmēs tikai viņu iespējas tikt pie jaunas jahtas, villas vai mersedesa. Kurš tad iebildīs, ka bez tā derētu iztikt? Bet kā ar faktu, ka uzņēmumu īpašnieku sarukusī peļņa atsauksies uz darba ņēmējiem, ja bizness tiks likvidēts vai pārcelts citur? Pasaulē ir visai daudz ļaužu, kas uzskata, ka PSRS uzceltais sociālisms nebija īstais un pareizais, tāpēc tam var turpināt ticēt un kaut kad nākotnē mēģināt celt atkal. Nezinu, cik tādu ir šeit, kāds bariņš jau būs, toties mudž no tiem, kas domā – te ticis uzcelts kaut kāds „nepareizais” (laupītāju, oligarhu u.tml.) kapitālisms, nepasakot, kādā veidā tad varēja pāriet uz tirgus principiem, izslēdzot mantkārību un iedzīvošanos. Rezultātu radīja vēsturiskās situācijas konjunktūra (ražošana nav izdevīgākais peļņas veids) plus vietējo cilvēkresursu specifika ar visu padomju pieredzi, izglītības un kultūras robiem un aizturētajām patērēšanas alkām.
nu?
n
Kuras tad ir tās privātpersonas, kuru interešu vārdā Latvija piekopj tuvredzīgu enerģētisko politiku? Drosmīgs politiķis nosauktu.
Gurka
G
Cepuri nost Lejiņa priekšā!
lno
l
Visu A. Lejiņam! Vēlu veiksmi, lai gan nesaprotu, ko viņš varēs izdarīt tajā purvā, kurā gatavs rauties melnās miesās. Domāju, ka nepaies ilgs laiks, kad Dinēvičš, Īvans vai kāds cits paziņos, ka rietumnieks jau nesaprot, kas notiek Latvijā:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas