Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Norvēģijā satraukums par viesstrādnieku no Latvijas dzīves apstākļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sise
S
A, ja nu šie novākti, tāpēc arī pazuduši? Vai pārdoti verdzībā?
terrr
t
normāla istabiņa, tikai nedaudz sieviešu roku pieskāriena trūkst! Ja tas viņiem liekas drausmīgs skats, tad lai atbrauc uz LV un paskatās kā daža laba ģimenīte te dzīvo! Manas kojas studiju laikā izskatījās drausmīgāk! :)
???
?
Ja to telpu nedaudz sakoptu izskatitos gandriz ka jaunais eiro dzivoklis Riga.. ar stiligu divanu kondicionieri.. dod dievs Latvijas pensionari varetu atlauties kondicionierus.. Kalvit, Godmani Sleser paskaties cik labi un turigi ir jadzivo Latvijas pensionaram.. bet mums laikam ta ir tala nakotne dzivot tik labi ka uz to foto.. un 900 lati alga.. paradize..
skumjā
s
Neidziļinājos rakstā, bet to gan varu pateikt, ka virsraksts ir galēji analfabētisks.Normāli tam būtu jāskan šādi: "Norvēģijā satraukums par apstākļiem, kādos dzīvo viesstrādnieki no Latvijas."Ja jau savu valodu necienam, tad jau arī sevi neprotam cienīt.Kauns par mūsu valsti, kuras dēļ cilvēki spiesti tā pzemoties!
Milda.
M
Ne jau nu 100% Latvijas valdība pie visa vainīga. Nekas nav vieglāk, kā savās neveiksmēs vainot kādu citu. Paši arī esam vainīgi. Un kā vēl>
Kārlis.
K
Ja nevīžo sēnes audzēt Latvijā vai vismaz griezt savos Latvijas mežos, tad tas jādara Īrijā. Cik garš tik plats. Noslaucīsim vispirms savu durpriekšu.... Visur citur labi, kur mūsu nav.
Mildiņa
M
Zin ko, katram kārtīgam latvietim lauku mājās ir kārtīga būdiņa ar sirsniņu pie kūts pakša, kuru pats sameistaro. Godmais tak jums nebrauks butkas taisīt un šņabi arī nevienam rīklē nelej. Laukos badā nav jāmirst, ja vien tik nav slikums ierušināt sēklas un karpeļus zemē. Kaza dod pietiekami daudz veselīga piena. Katra vecene var turēt tādu lopiņu. Ne Godmanis ne Dombrovskis nespēs visus pabarot, ja paši necentīsies. Nevajag tik daudz vaimanāt un tukšus salmus kult, tad atliks laiks parūpties pašiem par sevi.(atbilde kikim u.c. vaimanātājiem un nosodītājiem)
Svens
S
Tie,kuri LPSR bija pieraduši dzīvot mazās istabiņas komunālajos dzīvokļos ar koplietošanas virtuvi un vannas istabu, dzīve Norvēģijas barakās nav nekas neparasts un šausmīgs. Galvenais nopelnt un ,ka tik kur pārlaist nakti. Vai ne?
marča
m
Reklāma zem raksta dikti labi izskatās.
Andrievs
A
Latvijā tādu dzīvesvietu uz kredīta var nomaksāt 10 gados, vai 30 gados sagaidīt Rīgas pilsētas dzīvoklu rindā.
borcinsh
b
...jau ir laiks pashiem padomat par sevi ! ( vai nu Jus vel cerat ka "rietumi" jums palidzes ??? )ir "vietas" kur pasham jamekle - kut dzivot-gulet...., bet ja negribas dzivot normalus abstaklos (daudz maksat!) - stradnieki izire tadus "kopmitnes" ( un Vacijaa ari taa ) ....cita lieta - ka izveles nav tiem gästarbeiteriem.! Jums "heh" jazin ka shodien - ar darbu....
Visitor
V
Nolasiijushies baigi smalkie un kaartiigie komentaaru rakstiitaaji.Nesaskatu bildee nekaadu cuuciibu. Shajaa 20 kvm telpaa vienkaarshi nav skapju , plauktu , vai pieliekamo ,sadziives priekshmetu novietoshanai.Logjiski , ka peec , vismaz, 12 stundu smagas darbadienas nevienam nav speeka un veeleeshanaas nonjemties ar sakopshanas darbiem.Ja 20 kvm dziivo paari par 10 cilveeku, tad padomaajiet logjiski , kaads var buut rezultaats.
Dolārs
D
Tīri normāli apstākļi. Turpat Norvēģijā krievu imigrantiem piederošajās automazgātuvēs pat tik labi nedzīvo un nesaņem ne tuvu tik lielas algas.
hmm
h
Aftenposten ir tieši trīs reizes mazāka tirāža nekā Norvēģijā patiešām lielākajam dienas laikrakstam VG. Ja nevar ievērot precizitāti pat pirmajos divos vārdos, visam rakstam kopumā zūd jebkāds ticamības moments.
Antons
A
Morāle viena, ne jau par žēlsirdību no Norvēģu puses iet runa, bet gan par bailēm, ka Latvieši strādājot par mazāku algu un dzīvojot spartiskos dzīves apstākļos atņem darbu un izkonkurē pašus Norvēģus. Lai gan, lai gan - tās tā ne vienmēr ir, jo ir darbi, kuri ir pietiekami šmucīgi vai zemu apmaksāti, kurus Norvēģi nedarītu pat tad, ja tādu Latviešu nebūtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas