Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nozares organizācijas Zatleram norāda uz Freivalda neatbilstību LJA vadītāja amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fredisvaldis
F
Par ko es sliktaks kaa Straume ?!
Fredisvaldis
F
Kaaa Kalvitim tacu jus piemeklejat siltu vietinu, man arii vajag! Jo esmu pieradis lepni dzivot un krize nav prieks manis.
Politiskaa atbildiba
P
Butu Satiksmes ministrijaa jauztaisa kartigs caurvejs, tur smird!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaa, un ja Mozgis butu taa stajies pretii partiju ielikteniem kaa to dara juras profesionali, tad nebutu tagad avizei japozee ar muguru!
phe!
p
Inga Spriņķe paudusi viedokli, ka N.Freivalds SM pārraudzīja visas jomas, tāpēc "nav šaubu par viņa atbilstību darbam šaurā nozarē" **** vai I.Spriņķei nepiemīt t.s. 'maza bērna domāšana'? Ne jau tas, ka Fr. kādu laiku (pārpratuma dēļ) bija SM valsts sekretārs apliecina viņa spējas. Tas kā viņš veica savus amata pienākumus, un, kādi ir rezultāti, tas ir tas būtiskais. Šķiet, ka Gerharda vadītajā ministrija strādā ne viens vien ļ-o-t-i aprobežots cilvēciņš! Turklāt šie 'aprobežojumi' pauž savus viedokļus tā it kā tā būtu aksioma, kas visiem jāpieņem bez pierādījumiem. Un cik nožēlojamam ir jābūt, lai savārītu mēslus SM un pēc tam nekaunīgi līstu svešā amatā. Vienkārši nožēlojami un pretīgi!
Jinx
J
Luk sheit ari paradas cik geniali tiek administreta Latvijas valsts: "Arī satiksmes ministra Kaspara Gerharda (TB/LNNK) preses pārstāve Inga Spriņķe paudusi viedokli, ka N.Freivalds SM pārraudzīja visas jomas, tāpēc "nav šaubu par viņa atbilstību darbam šaurā nozarē". Tieshi shadi "visas jomas" parzinosi un parraugosi pajolini ir iemesls tam kapec esam tur kur esam. Nu nevar "plasha profila specialists", kurs (ka ieprieks tika minets) ir ieguis ko lidzigu tehnikuma izglitibai vadit tik specifisku iestadi jeb " šauru nozari" ka LJA !!!!!!! Tipa zinu visu, bet nezinu neko! Lai veicas jurniekiem tikt gala ar sho marazmu!!!
Es
E
Likumīgi, taču nevar pateikt darbiniekam, zini tu man nederi un otrā dienā izdzīt. Tur kaut kas nav riktīgi, jo pretējā gadījumā, Brokovskis taču var vērsties tiesā un atgriezties savā darba vietā saņemot , gan materiālo gan morālo kompensāciju, kāpēc vēl jālūdzās, tādam premjeram, kurš pats rīkojumu apstiprinājis.
vai?
v
vai freivaldam vispār ir augstākā profesionālā izglītība? vai nav tā, ka viņam ir tikai bakalaura grāds, kaut kāds 3 gadīgs kurss, kas nemaz nedod tiesības strādāt profesijā un ir pielīdzināms koledžas jeb tehnikuma izglītībai būs jāprasa, lai 'speciālists visās jomās' uzrāda diplomu ar visiem mācību kursiem, ko apguvis, iespējams izrādīsies kā ar šleseru, kurš tālāk par iestāšanos kristīgajā akadēmijā netika jūrnieki ļoti pareizi norādījuši, ka freivaldam nav ne atbilstošas izglītības, ne kvalifikācijas, ne līdzšinējas pieredzes, nav, bet viņš bezkaunīgi lien iekšā amatā! tāpat kā šofera dēls! tāpat kā driperētājs - lašu bende! nez kāpēc šlesers viņam pats nedod darbu? laikam freivalds ir tik stulbs, ka nevar atrast nevienu caurumu, kur viņu iebāzt :) vispār pret lpp vajadzētu celt prasību tiesā, par viņu biedru izrīcībām, tā pilnīgi nopietni! un prasīt atzīt lpp par prettiesisku, jo tās biedri ignorē LR likumus, un aizliegt lpp darboties Latvijā! laikam jāsāk vākt paraksti :)
Domas
D
Otrais partiju ieliktenis LJA valdē Ģirts Auškāps (TB) nav par santīmu labāks. Bez vajadzījās izglītības, praktiskām iemaņām, profesija - vadītājs. Stulbs un iedomīgs.
mazepa
m
...mjā....jūrnieki - tā ir kasta !...kam nav bijušas darīšanas ar viņiem - to nesaprot.....un kurš citas valsts Jūras administrācijas vadītājs nopietni runās ar mūsējo?....da neviens, varbūt tikai mongoļu , jo šiem nav jūras....
marcipans
m
Puisis kā tāda visu varoša dievgosniņa uzskata, ka pietiek ja šams kaut kur valdē pasēdējis, lai iegūtu uzreiz baigo vērtību visu nozaru pārraudzībai sākot no SM, jūrniecībai līdz pat cūkkopībai un sporta attīstībai. Šitādu lohu dēļ, kurus saliek dajebkur, kur var kontrolēt naudas plūsmu mēs esam tur, kur esam. pretīgie tubisti, škic prom, s*di tādi!
to>ass
t
šis taču pusotru gadu deldējis bikses satiksmes ministērijā! ______________________________ deldējis bikses, tas ir īstais vārds! pasta epopeja nav vienīgais freivalda pusotra gada varoņdarbs ir arī 19.jūnija vārda dienas svinēšana SM ar alus mucu par valsts līdzekļiem ir tiesu procesi, kas uzsākti par freivalda prettiesisku rīcību un draud valstij ar zaudējumu atlīdzību ir savu radinieku un draugu bez konkursiem iekārtošana amatos (ivo tukris no kāda tur departamenta, uldis reimanis - vietnieks, draugaļas lupika un vaska administratīvajā departamentā, utt., utjp.) ir iepriekšējā darba pieredze sieviešu vervēšanā darbam bārā un ārzemēs ir mātes uzņēmums "frei wald" = brīvmežs1, kuram uzlikts administratīvais sods par dzimumu diskrimināciju un sieviešu (vecuma no 25-40) vervēšanu darbam ārzemēs UK un Kiprā ir bezgalīgs stulbums un nezināšana par to, ar ko SM vispār nodarbojas un, kādas ir administratīvā vadītāja funkcijas ir ciniski ētikas un morāles pārkāpumi un ir liela vēlme saņemt 2000 latu algu par bikšu deldēšanu LJA, no kuras par labu freivaldam tiek izstumts profesionāls speciālists nozarē pirmo reizi kāds ir pateicis skaidru 'nē' partiju pieklīdeņiem, tādiem, kuru vienīgais nopelns valsts labā ir šlipses piekāršana un kūkuma ieliekšana ainār' onkulim gerharda neieinteresētība un absolūtā vienaldzība par to, kas ir noticis SM un notiek, pierāda, ka tb/lnnk ir degradējusies un laiks šādu ministra posteni likvidēt, nekavējoties pievienojot SM Ekonomikas ministrijai turklāt SM nav vadītāja un personāla, kas spētu nodrošināt ministrijas funkciju izpildi ministrijā strādā tikai pāris desmit speciālistu un kvalificētu ierēdņu, kuriem jāaizvelk viss nozaru smagums un vienlaikus ar savu darbu jāuztur vismaz simts citi ministrijas liekēži, kas tur noenkurojušies, patiecoties partijas vai draugu ieteikumam un deldē bikses, ražojot stulbības pašreizējā SM VS vietas piepildītāja goldmane - ļubļina ir tāda pati partiju ieliktene, kas SM reiz uzradās no nezin kurienes, ar nezin kādu kvalifikāciju ļubļinas brālis, viens no apsūdzētiem digitālaja kriminallietā (būdams tikpat gudrs ka freivalds) ilgstoši turpināja saņemt algu un šiverēties pa SM Autotransporta nozari nezinu par Dombrovski, kurš nespēj pieņemt adekvātus lēmumus, bet ceru, ka Zatlers šim jautājumam pievērsīsies nopietni un arī SM pašreizējas vadītājas goldmanes-ļubļinas atbilstību amatam izvērtēs, jo amats freivaldam tika piedāvāts vēl tad, kad tas nebija vakants un nekādi konkursi uz šo amatu nav sludināti Latvijā ir vairāki desmiti nozares speciālistu, kuri būtu atbilstoši šim amatam, ar atbilstošu izglītību un pieredzi, bet tiem nezin kapēc goldmane-ļubļina amatu nepiedāvāja, turklāt goldmane Brokovski atbrīvoja bez pamatojuma, vienkārši pastūma mala, lai dotu vietu bikšu deldēšanai freivaldam
Ainars
A
Kadel Jus esat aiztikushi manas partijas biedru? A.Šlesers. Vian skaistums nak no ieksham!
nu gan traki iet
n
dubeļniekiem savu straumju jau aptrūcies - jau godmaņmācītājiem treknus robus pārpārdod !
galus ūdenī...
g
Uz jūrskolu,uz jūrskolu šito!
Mazliet
M
pārzinot jūras lietas, liekas ka vienīgo iestādi kura prot nenogrimt - nolaidīs pa burbuli ar šādiem jefiņu gājieniem :(((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas