Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

NRTP steidzina apvienot sabiedriskos medijus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skumji
s
Skumji, ka NRTP un valdība abu mediju apvienošanā saskata tikai ietaupījumus, bet par saturu un to, kas tur galu galā sanāks vispār nerunā :( Vislielākais ietaupījums ir slēgt abus. Bet ja šai "pseidodemokrātijai" vajag "pseidosabiedriskos medijus" - tad tā arī vajag atklāti pateikt, nevis slēpties zem "apvienošanas" un "taupīšanas". Lai gan esmu par stipriem sabiedriskajiem medijiem - kamēr to finansējums ir atkarīgs no politiķu labvēlības tie nekad nebūs sabiedriskie mediji.
AE
A
Arī pret. Tieši puspatiesības ir efektīvākie meli. Var redzēt, ka aiz 100.panta, De facto, Jauna nedēļa kvalificēta profesionāļu komanda strādā
PRET!
P
Saeimas vēlēšanas tuvojas ar joni - jāpasteidzas, lai angažētā LTV var pievienot sev LR, kas līdz šim ir spējis palikt neitrāls un attaisno SABIEDRISKĀ medija nosaukumu. Kota iztapība TP, LPP/LC, ZZS ir tik acīmredzama, ka bieži vien 100.pantu, De facto, Jaunu nedēļu, pat Panorāmu ir vienkārši pazemojoši skatīties. Skatītāji nav muļķi - redz ne tikai melus, bet arī puspatiesības. Protams, ar masīvu propagandu ir lielākas cerības panākt sev vēlamo rezultātu - to pierādīja TP un LPP/LC Saeimas vēlēšanās pārtērēto līdzekļu ietekme uz vēlētājiem. Tad nu Kleckins pār varītēm cenšas sava SC labā - lai rodas vienots makaronu karināšanas artelis!
Haris
H
Ar ko nodarbojas NRTP ? Cik liels ir ierēdņu skaits ? Cik lielas ir algas ? Kāda jēga no šāda mistiska veidojuma? Latvijā publiskajā telpā netiek ievērots valodas likums, Rīgā licenses krievvalodīgajām radiostacijām sadalītas vairāk nekā vajag: 9, televīzijas kanālos netiek ierobežota svešvaloda, īpaši krievu val. No citām valodām patlaban nejūt apdraudējumu latviešu valodai. Ārzemnieki iebraucot Latvijā, ieslēdzot radio, īsti nesaprot, vai tā ir Minska, vai Rīga. Vēl jautājums par Latvijas Radio, kura reitingi pārsniedz jebkuru komercstaciju, bet redziet komercstacijas ne tikai izdzīvo, bet arī vēl pelna. Tātad nekas tur nav jāreorganizē, vienkārši jānomaina vadība un jāieliek normāls menedžments. Ar tādiem reitingiem nav nekāda māksla piesaistīt reklāmdevējus.
Pikselis
P
Vai tiešām vairs nav nekāda robeža vai citi kritēriji, kas sklerozes pārņemtus cilvēkus neļauj izmantot atbildīgos amatos?
Malēnietis
M
Bez pētījuma redzams, šī padome sen bija jālikvidē.
zvirbulēns
z
Ja runā Kļockins, es kļūstu bažīgs :)))
visu ko gatavi vāvuļot -
v
- ka tik padumīti neizformētu !!!
Jepishātovs
J
vells , to veci taču beidzot buutu laiks aiztriekt penzijaa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas