Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

NRTP vērtēs iespējamo LNT reklāmas pārkāpumu

Nacionālā radio un televīzijas padomes (NRTP) Monitoringa centrs izvērtēšanai izprasījis no telekompānijas LNT O! Kartes akadēmijas raidījuma ierakstu, šodien raksta Diena.

«Ja automašīnas izloze bijusi sponsoru reklāma, par to, vai bijis pārkāpums, var būt diskusijas. Padome ir saņēmusi raidorganizāciju protestu pret sponsoru reklāmas būtiskiem ierobežojumiem, jo reklāmdevējiem zūd motivācija investēt līdzekļus raidījumu veidošanā,» laikrakstam tomēr norādīja NRTP juriskonsults Andis Šmuksts, dodot mājienu, ka padome gatava «pievērt acis» uz atsevišķiem sponsoru reklāmas pārkāpumiem, lai kvalitatīvu raidījumu trūkuma dēļ neciestu patērētājs.

Pagājušā svētdienas vakarā LNT raidījumā O! Kartes akadēmija reklamējot izlozi, kuras laikā tiek popularizēta automašīna Ford Fiesta, par pusotru minūti pārkāpusi ar likumu noteikto reklāmas raidlaika apjomu, kas ir 12 minūtes vienas stundas laikā. LNT Dienai noliedza, ka tas būtu pārkāpums, lai gan informācija par šo izlozi un auto tiek paralēli tiek pārraidīta arī reklāmas raidlaika ietvaros.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas