Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Oficiālā vizītē Rīgā ierodas Merkele, kas pērn glāba Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Un tādēļ nav jābrīnās kad spundes, nedzeris un visādi vēl ķēmi ir gatavi laizīt pat pazoles jabkuram mērkaķim kurš atgādinās mūsu prmjeru lācīti. Pirms 12 gadiem Ēlertes vadībā tika nolikti cilvēki zemāk zāli,un šodien šī govs grasās iet tapakaļ politikā kuru iznīcināja opozīciju jau pašā saknē. Un šodien visādi Ēlertes paranojas nēsētāji tāpat kā AIDS ir apsēduši Latviju ar savu izdabāšanas politiku un tādēļ vēlu veiksmi izdabātājiem un spundēm kas var aizspundēt visus caurumus.
klusais
k
Bet mans jautājums bija pavisam elementārs - kur ņemt naudu tam visam , kam ņemsim nost? PAsaki kam to noņemt un tad arī spriežam. Otrs - kur ir ņemta tā info partīrajiem zaudējumiem. Ka nesanāk kā Šleseram ,kurš runā par 14 000 radītām vietām tūrisma nozarē, bet neviens nespēj saprast no kurienes tādi dati.
Terorists
T
borcinsh-manā vietā nevajag atbildēt.Un ko nospundes prasīt ja spunde visiem un visādiem.
Ieva
I
Viens piemērs, lai beidzot mēģini saprast par ko ir runa: pagājušajā gadā cēla līdzmaksājumus par kompensējamajiem medikamentiem. Pagāja daži mēneši un atklājās, ka gaidīto ieguvumu vietā ir radušies milzīgi zaudējumi: ap 14 tk. tīro zaudējumu plaušu slimību grupā un ap 140- sirds un asinsvadu slimību grupā. Plus vēl visas pārējās slimības. Negadījums? Vai arī varēja tomēr papūlēties un padomāt, ka, ja pieaugs maksājumi, palielināsies to cilvēku skaits, kas par zālēm samaksāt nespēj, pieaugs saasinājumu biežums (infarkts, piemēram, arī saasinājums), un palielināsies slimnīcu tēriņi, īpaši tāpēc, ka arī tiem līdzmaksājumiem cilvēkam nauda var nesanākt....UN ŠIS IR TIKAI VIENS PIEMĒRS NO DAUDZIEM. Pieskaitām vēl absolūti nepamatotās vakcīnas, slimniekus, kas, gaidot operācijas, tiek marinēti, kamēr ārstēšana izmaksā daudz, daudz vairāk, zemās izmeklējumu kvotas, kuru dēļ daudzi tiek ārstēti no kaut kā nebūt, līdz jau bez kādām iekārtām atklājas citas slimības, ieskaitot, piemēram, ļoti ielaistu vēzis....Un galvenais visi tie cilvēki (īpaši slimnieku radi un draugi), kas savas slimības ielaiž nevis tāpēc, ka baidītos no ārstēšanas, bet tāpēc, ka nezina, kā par to samaksās! Turklāt nedrīkst aizmirst to, ka daudzi laicīgi neārstētie tikai tādēļ vien kļūst par invalīdiem un, lai kādas mums tās pensijas un pabalsti.....VĀRDU SAKOT NOST NAV JĀŅEM, BET PIRMKĀRT JĀĶERAS PIE REĀLAS KĀRTOŠANAS. Tad visticamāk izrādīsies, ka sākumā būs jāiegulda vairāk līdzekļu (ir taču bankās noguldītā aizdevuma nauda), taču pēc tam izdevumi būtiski samazināsies!
borcinsh
b
"...Merkelei valsts ir sakārtota nevis kā mums- izzagta un novesta līdz klinķim. Tad var arī mierīgi iepirkties." saksim ar to kaa Vaacijai bija ari Helmut Kohl , un Tauta ir loti disciplineta ( Latvieshiem pec 50 gadiem "pieliimejas padomju slimiiba" - pohuyizm !!! ), tapec valsts ir sakartota - ja daras kaut kas, tad - neka Latvijaa, ar "socialistiku sacensiibu" kaa Ventspilii, lai parejiem pilseetam butu skaudiiba ! PS. un kamer ir dzivi visadi-lembergi kartiibas MusValstii nebus !
spunde
s
idiņ, Merkelei valsts ir sakārtota nevis kā mums- izzagta un novesta līdz klinķim. Tad var arī mierīgi iepirkties.
borcinsh
b
"Kādas ir Vācijas intereses Latvijā, arī tāds tas jautājums? Neviens to nezin, neviens par to neraksta, bet visiem tak skaidrs, ka kaut kādas intereses ir? Kādas?" ------- . neesi vaacietis tadel nevari saprast ! bet intereses (kaa ari man!) lai Latvju Tautai butu normals dzives limenis un pensija ka vaacieshiem ! ( lai gan vaacu bezdarbnieka limenii !) Bus produktivais darbs Latvijaa - bus ari TAS !
Bezdievis
B
Vispār ES radīšanas pirmsākumos to autori atrodami Beļģijā, Nīderlandē, Luxemburgā (ne būt ne lielvalstīs). Un mērķis bija liberalizēt ogļu un tērauda tirdzniecību, lai veicinātu visa reģiona konkurētspēju. Tas, ka tagad mēs nemākam pastāvēt uz savām interesēm un pakļaujamies citu interesēm ir mūsu pašu vaina (vai to vaina, kuri pēdējos 20 gadus te ir valdījuši), nevis viņu. Jo katrai valstij ir savas intereses arī ES iekšienē. Un nez kādi migranti no Vācijas gribētu te Latvijā apmesties??? Pie tam, nedz Krievijā, nedz Vācijā nav pieļaujama Prezidentu (arī bijušo Prezidentu) zaimošana. Jo tas ir arī Valsts simbols.
AKL
A
nee, VEF un citas ruupniicas konkureet nespeejiigas padariija PSRS atpalikusii tehnologija un saimniekoshanas veids. Tas pats arii sakaams par Juusu piemineeto notikumu ar Cernobiljas AES. Mees mekleejam ienaidniekus ES, kaut gan tieshi tur mees varam atrast patiesus sabiedrotos. Mees nevaram aizstaaveet savas intereses, ja jaucam ceelonjus ar sekaam, draugus ar nedraugiem, taa nu mees pashi riikojamies aplam un domaajam, ka kaads muus ir "apcakareejis".
Bezdievis
B
Ne jau vāciešos tur lietas būtība, bet tajā faktā, ka Latvija visu nepieciešamo pirka pie Latvijas ražotājiem. Visu Latvijas skolām, pašvaldībām, Latvijas armijai u.t.t.. Arī to, ko Latvija nespēj viena pati tik un tā komplektēja Latvijā - kaut vai "Ford - Vairogs", kas komplektēja Latvijā Ford autiņus un deva darba vietas vietējiem strādniekiem. Mūsu VEF pat esot ražojis mazās lidmašīnas kara vajadzībām. Mūsdienās pat armijas formas iepērk no Igaunijas. Nodrošinot Latvijas rūpniecību ar vismaz minimālu valsts ieprikumu, tā varēja attīstīties un drīz arī parādījās tolaik pasaulē pati inovatīvākā tehnoloģija - "minox" fotoaparāti, kurus ražoja Latvijā. Tā bija tā laika Latvijas "Nokia". Nu tādai jābūt saimniecībai - jāatblasta visos iespējamos veidos vietējie ražotāji, un jāveicina, lai ārvalstu ražotāji taisītu ražotnes vai vismaz komplektētu Latvijā! Un tad tāds siers, bekons vai šprotes kļūst pavisam otršķirīgs. p.s. daudzos letiņos ir arī baltvācu asinis, daudziem ir arī baltvācu uzvārdi.
klusais
k
Skatos ieskrējies. Nevajag jau tik personīgi visu ņemt pie sirds. Un tagad galvenais jautājums - ko darīt? Ok , dosim naudu medicīnai cik parasa, bet kam ņemsim nost ? Izglītībai? Kliegs skolotāji un teiks - kā tā , kas tā par jauno paaudzi bez izglītības - un būs viņiem taisnība. Kod kurā pirkstā gribi , visi sāp. Varbūt Tev ir ideja , ko papluinīt un kāds būs no tā ieguvums. P.S. Dombrovskis esot finanšu ministrs pirmais panāca, ka sociālais budžets bija bez deficīta , tas tā piebildei.
pulkvedis -KLM
p
Gan ar pakāpi,gan iestādi viss ir kārtībā ,ja meklē vecos čomus no VDK ,tad sazinies ar to paziņu -puspulkvedi no kaimiņvalsts...
pulkvedis -AKL
p
Černobiļas reaktors uzgāja gaisā ne jau konstrukcijas dēl, bet gan atomieroču urāna izotopa sintēzes laikā pārslodzes dēļ. Ne jau AKL, bet īsti profesionāļi pamatoja Ignalīnas AES spēju strādāt vēl ilgi un droši . Varbūt arī cukurbietes apdraudēja Latvijas drošību, varbūt RVR, VEF, "Straume", tekstilrūpnīcas...
Pitbull
P
VVF var tikai pienest dvieli, kur Angelai noslaucīt sviedrus!
KLM
K
Jūsu komentārs nav komentējams, vienīgi jautājums - kurā iestāde Jūs bijāt pulkvedis? ( viens puspulkvedis kaimiņvalstī apgalvo - šī iestāde - tas uz mūžu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas