Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ogres novadā, visticamāk, sāksies citi laiki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andzeij
A
Sen jau bija laiks,citadi Ogres novads parverties par mazu baroninu novadu. trukst tikai lai amatu varetumantot.
[email protected]
s
Hello, Compliment of the day to you. I am Ms Serina Johnson, I am sending this brief letter to solicit your partnership to transfer $9.5 million US Dollars. I shall send you more information and procedures when I receive positive response from you.reply me back Kindly reply to me ([email protected]) Best Regards, Thanks Ms. Serina Johnson. Yours Assistance is Highly Needed
Sīmanis
S
Jaunajai vadībai aplips apkārt visādi džeki un džudas, bīdīs atkal savējos amatos, shēmos atkal un funktierēs par otkatiem. Vai vispār kaut kas jel Latvijā var būt citādāk? Vai reiz pienāks laiks, kad t.s. tautas priekšstāvji domās valstiski un saimniekos valstiski - ar atbildību pret valsti?
Laimdota
L
No tautas partijas pāraugt vienotībā nav iela māksla, bet iegūt tautas uzticību...tik ātri neizdosies, ja vispār izdosies.
  • 1
  • 0
jautājums
j
B.kungs - kad jūs esat strādājis iedzīvotāju labā? Tāpēc jau ir šī varas maiņa , ka jūs par iedzīvotājiem vispār nelikāties ne zinis, tikai savi radi un draugi salikti amatos , es kā iedzīvotājs varēju iet no iestādes uz iestādi , visur priekšā B.R.P.G. un citi pietuvinātie.Es priecājos ka ir šāds risinājums un domāju ka viss būs labāk
Atbilde
A
Cerēsim, ka jaunajai varai pietiks veselā saprāta izrevidēt Mālkalnes SIA, lai VK izvētī pēc nopelniem, atklājot daudzās nelikumības un tautas apzagšanu, nemitīgi paaugstinot pakalpojumus cenas.
  • 0
  • 0
ciepa
c
Pilnmēnesī balsot ir neprāts...
janka
j
Ogres novadā atrodas viens no koloboracionistu koordinešanas centriem.Vai Bartkēvičs nav arī miljonars?
vards
v
nav jasez par pasparvaldes prieks.20 gadus,pietiek ar 10 gadiem un vienkarsi ir jaieniem cita vieta jo to prieks.neviens nekontrole un tie tik to izmanto
no Liepājas
n
Neko daudz par Bartkeviču nezinu, bet viens ir skaidrs, ka pārāk ilgi aizsēdējies! Tas pats attiecas uz ne vienu vien pašvaldību vadītāju. Ir visur salikti savi cilvēki un, kā zinām, roka roku mazgā! Nav jau nemaz tik viegli šo labi noregulēto mehānismu nomainīt pret jaunāku! Bartkevičs kaut kur nokļūdījies. Lai nu kā, bet daudzas pašvaldības ir jāizvēdina, un cerams, ka Ogre arī no pārmaiņām tikai iegūs!
,,
,
Liepājas Sesks aizsēdējies
  • 4
  • 0
iedzīvotājs.
i
....sabiedrības saliedēšanas paraugstunda - VL-TB/LNNK kopā ar SC novada domes koalīcijā !!! Kad ir vēlme tikt pie siles un piesist savu kabatu,tad priekšvēlēšanu orālie vēmekļi piemirstas! Lai Dievs palīdz Ogres novadam,kad marionete - kāzu muzikants,ķersies saimniekošanas.....:(
kādi vēmeķļi?
k
Mazajās pilsētās vēlē personības nevis partijas, nav tāpēc brīnums, ka SC un VL var sadarboties.
  • 1
  • 2
<par pārmaiņām
&
tiem, kas būs pie varas, "savējiem" jēdziens daudz saprotamāks un taustāmāks nekā esošajiem vadītājiem.
Par pārmaiņām
P
Vai cietīs novads? Par to gan ir šaubas. Latvijā, ja cilvēks ilgi ir vadītājs vienā vietā , kā jau vairākkārt tas ir izskanējis masu mēdijos, viņam rodas savējie, kam parasti veicas iepirkumos, tie saņem dažādus pasūtījumus u.tml. Iespējams tagad paveiksies arī citiem.
Vārds
V
Lēmumu pieņem visi deputāti, nevis vadītājs viens, tādad visi vainīgi, kuri tajos lēmumos piedalijās. Kādēļ tad cēla rociņas tie, kuri tagad pārmetušies citā virzienā? Pārsolīts?
  • 5
  • 1
partija pirmā ne beidzamā
p
paldies, ka savulaik Ogrei no debesīm nokrita "izredzētais" Bartkevičs, kas pieprata visu prātam saprotamo un nesaprotamo, izdauzījies pa partijām LC, LPP, Ogres novadam, tagad Šlesera protežē derīgs tikai vienotībai. piedodiet, bet man ir kauns...
skaidrs, ne beidzamā
s
Tumsonība pie varas turēsies, ja cilvēki par tādiem komjaunatnes izcelsmes staiguļiem, pašlabuma meklētājiem balsos.
  • 5
  • 1
skats no malas
s
Ir diezgan skumji uz šo visu noskatīties, jo ir pilnīgi skaidrs katram Ogrē, ka šī ir politiska izrēķināšanās. Pirms vēlēšanām VL paši nodrošināja tādu domes koalīciju, kāda tā bija. Pat politiskajā PR ir kaut kādas kultūras un ētikas robežas, likumsakarīgi, ka koalīcija bija bez VL. Gada laikā mērķtiecīgi ejot uz mērķi - tikt pie varas - nu, tas ir izdevies. Ar to komandu, kas tiek piedāvāta, jāpiekrīt, ka būs labs šovs. žēl, ka cietīs novads.
viedoklis
v
Vai tikai tās nav sekas par uzņēmējdarbības noraksturošanu Latvijā kādā intervijā, bet vispār vietējās nozīmes politiskajās šakāļu batālijās nav vērts ieziļināties. Visi taisa kaut kādas ,,rebes,, un pie pirmās iespējas viens otru pārdod.
Pirita
P
šaubos, ja deputāti tie paši, cits arī aizsēdējies 10 gadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas