Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Olšteins: atbalstīsim vietējos, lai nav jāizbrauc no valsts darba meklējumos

Klāvs Olšteins, kurš ievēlēts Saeimā no partiju apvienības "Vienotība", kā vienu no gralvenajām prioritātēm min jaunu darbavietu radīšanu, izveidojot jaunas ražotnes Latvijas lielākajās pilsētās."Vēlos strādāt Saeimas Tautsaimniecības komisijā, ceru, ka kolēģi novērtēs manu darba pieredzi ekonomikā. Mana prioritāte ir jaunu darbvietu radīšana, izveidojot jaunas ražotnes Latvijas lielākajās pilsētās.

Piemēram, Jelgavā un Jēkabpilī tādas varētu būt vairākas, divas vai trīs. Mazākās pilsētās, kā Bauskā, Tukumā vai Kandavā, - pa vienai. Lai to sasniegtu, būs nepieciešams piesaistīt ES struktūrfondus, jāapzina katras pilsētas priekšrocības. Piemēram, ja pilsētai ir pieejams dzelzceļš, tad tā ir izdevīga loģistikai. Prioritārās nozares, kurās varētu strādāt šie uzņēmumi, ir kokrūpniecība, metālapstrāde, pārtikas ražošana, ķīmija un farmācija. Šais jomās mēs jau esam priekšā daudzām valstīm. Tādējādi mēs atbalstīsim vietējos cilvēkus, lai viņiem nav jāizbrauc no valsts darba meklējumos," Dienai komentēja K.Olšteins. "Otrs mana darba virziens būs zaļās enerģijas joma. Laukos, izcērtot krūmus un mežus, iespējams ražot šķeldu, no vietējās biomasas vai kūtsmēsliem - biogāzi. Centīšos samazināt mūsu atkarību no Krievijas gāzes," teica K.Olšteins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas