Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Opozīcija saskaņo balsojumus un vienojas par ārkārtas sēžu datumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
h
h
ha, ha smerdeļainā Diena tā uztraucas par opozīciju. Jūs laika Vienotības pavadā ejat
Hm
H
Kangari. Pretīgi no domas, ka Latvijā ir auguši šie riebekļi, kas gatavi valsti pārdot un iedzīt iedzīvotājus postā un nabadzībā un izskatās, ka plāno pataisīt par krievijas imperiālistu dzimtcilvēkiem. Var jau redzēt ko Šlesers ar Ušakovu dara Rīgā-pārvērš to par lielu dzertuvi, to pašu gatavi izdarīt ar Latviju.
Kurmītis
K
+++Tie abi idioti apzināti velk Latviju ,zem krievijas ietekmes sfēras+++ Ja? Un „zem kā ietekmes” velk valsti jēlie kretīni roku rokā ar PCTVL ?
Kurmītis
K
To „vientiesi” vari paturēt sev. Man sveša nevajag. Bet, kas attiecas uz tavu jautājumu - labi patīk. Tās faktiski ir jaunās valdības iezīmes, kura rudenī izmetīs no krēsliem ārā jēlos jefiņus un viņiu šarlatānu bandu. Lai tik jēlie vēl kaut ko pamuld par zemniekiem, tad arī Brigmanim apskriesies dūša. Pagaidām, viņš tomēr kretīnus stutē un Lembergā īpaši neklausās ...
Kurmītis
K
Dienai vajadzētu ieviest jaunu rubriku – „Pa atslēgas caurumu” ... Vēl varētu būt arī „Tualetē noklausītas ziņas”, „Saeimas pīpētava”, „Viena pozīcijas tante teica” un „Aizkulišu tenkas” ... :) P.S. A drīkst, ludzu palūgt aŗi kādu reportāžiņu no JL biroja brīzōs, kad Vienotība kopā ar Ždanokas bitēm apspriež savus „balsojumu grafikus”? Tas taču nav noslēpums, ka kopš TP aiziešanas (un faktiski jau arī krietnu brīdi pirms tam) PCTVL sirdīgi un konsekventi atbalsta Plīša Lāča valdību. Mani piemēram ļoti interesē, kas par to ir apsolīts un kas – jau samaksāts ... izņemot Līvānu slimnīcu, protams ... :)
Andris
A
Tie abi idioti apzināti velk Latviju ,zem krievijas ietekmes sfēras ,par lembergu jāšau bās ,apzināti velk uz etniskiem konfliktiem ,gandrīz tāpat kā Tdžikistānā ,vai tiešām pareģim FINKAM, BŪS TAISNĪBA?
Anda
A
normāli!
Raitis
R
Pareizi! Saeimai jāstrādā! Nav ko taisīt Bonifācija brīvdienas!
a ko ta nu?
a
Sanāksmē piedalījās LPP/LC vadītājs Ainārs Šlesers, Tautas partijas vadītājs Andris Šķēle, SC vadītājs Jānis Urbanovičs, kā arī A. Klementjevs. Tāpat klāt bija TP un LPP/LC Saeimas frakciju vadītāji, attiecīgi Māris Kučinskis un Andris Bērziņš. Visi seši politiķi A. Klementjeva kabinetā apspriedās skaļi un daļu viņu runāto varēja sadzirdēt pat koridorā. Tā piemēram opozīcija apsprieda ceturtdien Saeimā gaidāmo balsojumu par Elektronisko mediju likumu un bija dzirdams, kā viņi apspriež nebalsot par kādu no priekšlikumiem. Tā laikā A. Šlesers piebilda: "Lembergs arī neatbalsta, viņš man atsūtīja īsziņu." +++ Kā Jums, vientieši, tas patīk?
nu ko
n
jaunā maskavijas koalīcijas padome?
v'vlētājs
v
Ulmani varēja paaicināt saliet glāzītēs.
slesers
s
Parlablatviju, jeb Padlatvija, uzvarēs!
Holms
H
kamēr Vienotība kūko, šamējie jau lūko. Ne tikai lūko, bet arī rīkojas... Vai tik vienkārši Vienotība atdosies?
Ērglis
Ē
Bet vispār baisi lasot aprakstus. Džeki iespiesti stūrī, ārdās.
Ērglis
Ē
First they ignore you Second they laugh at you Third they fight you Four - you win

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas