Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ozoliņa: Zatlera vizīte Maskavā ir rutīnas tikšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laikrādis
L
Klau Kruk, Ko tik skops komentārs? A kur analīze par to, ka Zatlera vizīte liecina par latviešu nācijas un valodas vājumu un sliktumu, salīdzinoši ar krievu valodu. utt, utjp. Tu taču to vari, Sergej. Uz priekšu. Un tā zinātniski, lai viss tā saļidna.
yyy
y
Nē tā nav rutīnas tikšanās, Ozoliņas kundze, tā ir dzīvnieku meklēšana.
ostaps
o
Kurš nu te gānās, pasaki man Kuram ārzemju latvietim tika dota iespēja braukāt 70.gados pa Latvijas laukiem, cik zinu visi ar radiem tikās viesnīcas "Rīga" speciāli aprīkotajā stāvā, bet Ozoliņa ir bijusī zinātniskā komunisma pasniedzēja, pie tam darīja to ļoti kvēli ar pārliecību.
glebis
g
что вы, не надо ничего лизать. что у вас за привычка такая нехорошая, лизать. вы от неё избавляйтесь, раз уж называете Латвию независимой. и тем более избавляйтесь от привычке гадить на соседей, как независимая страна Латвия должна отвечать за свой действия :) не понимаю, чего вы ожидали. тем более с таким замечательным министром иностранных дел и полным игнорированием праздника 9 мая и православного рождества)
ostaps
o
Lol, ak ta vienotība beidzot savu fani lelli uzmetusi. Apsveicu, tie kangari tādi ir!
Lelle
L
Nu ar mūsu kangaru spici , mums to neredzēt...
Мур
М
Во-первых, надо стать нужным самому себе, тогда и другим вы тоже будете нужны. То есть нужно знать, чего ты хочешь делать: развивать туризм, или информационные технологии, как их развивать, а для этого - с кем дружить. Латвия пока что еще в процессе поиска самой себя.
Lelle
L
Nu pilnīgi tāpat kā ar rietumiem- mēs viņiem neesam vajadzīgi,bet zābakus laizam...
borcinsh
b
protams, Latvijas prezidentam bija jabraukt uz Krieviju kadreiz, nu bet - ne Zatleram !
vecis
v
Diemžēl Krukam taisnība. Kremlis vēlas pateikt – mēs jums esam vajadzīgi, jūs mums ne. Tāpēc jums jālaiza mūsu zābaki.
rekur
r
Prezidenta Zatlera vizītei izveidojušies divi tēli, jeb iespaidi. Faktiskais, spriežot pēc kinokadriem, pompoza uzņemšana ar visu pienācīgo godu parādīšanu augstākajam līmenim. Goda sardze, ziedu nolikšana, greznas telpas un pieņemšana. Labvēlīgas attieksmes izrādīšana. Otrs tēls- sausa oficiāla informācija Krievijas TV kanālos- 1min. ilgumā. Internetā vispār nepiemin. Vairāki pozitīvi raksti nozīmīgās avīzēs un žurnālos, bet ierobežotai auditorijai. Sarkastiski un pat ciniski, dažu sabiedrībā pazīstamu cilvēku, izteicieni. Pirmais tēls ir adresēts prezid.Zatleram un polit.prominencēm. Otrs- masu auditorijai. Pirmais tēls saka, brauciet droši, mēs esam gatavi lietišķām sarunām, mēs daudz ko varam jums dot. Otrs tēls saka- neka īpaša jau nebija, "atbrauca kaimiņi parunāt par komunālajiem maksājumiem, par transporta jaut. un dažam sīkam naudas lietām´. Nekas sevišķs- kaimiņi vēl nav draugi. Nekāds nopietns attiecību pavērsiens pagaidam nav noticis. Nav jau par ko slavēt.
Lauki > ostaps
L
Vizīte kā vizīte, nav ne vainas. Labi ir tas, ka šāda vizīte notiek. Bet, protams, ka Krievijai tā ir parasta ikdiena, kā jau lielai valstij.Tomēr tev - ar nosaukumu - ostaps ( ka tik vēl ne benders ), ja nav ko teikt par tēmu, tad paklusē, bet, ja nāk virsū melnie, tad ej ārstēties, nevis te publiski jēli gānīties. Šādi mūdži piesārņo ēteru un rada kroplu priekšstatu par Latvijas cilvēkiem.
Ministry of Truth
M
Parasta darba vizīte, kur pretī atsūta šoferi un vienu pārstāvi. Nevienu augstākā līmeņa amatpersonu tur neredzēja. Mums to pasniedz kā kaut ko īpašu. :)
ostaps
o
ak, jā vizīte ir ok un Zatlers ir malacis!
ostaps
o
Katrā ziņā Zatleru uzņem daudz labāk, kā kanādas zosi, jo grūti čekās priekšnieks nevar kā ar līdzīgu runāt ar stukaču, stukačus nemīl pat darba devēji, to jau nu zinātniskā komunisma pasniedzējai Ozoliņai vajadzēja zināt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas