Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Pabalstus un pensijas Latvijā nosaka uz aci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ritdienis
r
Ah Pensija maza?Vajadzēja strādāt Padomju Latvijas laikā!Bet es tokš strādāju 38,6 gadus valsts darbā,bet nebiju komunistos iestājies un tāpēc ""nebiju amatos un pie siles!Nu tagad par to soda otrreiz!Būs jāuzmeklē Dzjuganovs-varbūt pieliks pie pensijas...
x
x
un kāpēc gudrīši nepasaka, ka arī citu valstu pensija s jau parasti apmēra ziņā ir atkarīga s no iepriekšējā darba ienākuma, nevis sazinkādiem grozu aprēķiniem?:) varbūt vēl ieteiks kurvīša saturu graudā izsniegt????
Harijs
H
Uz aci gan nosaka, bet svarīgi kas paņemts līdzi, t.i., kā pateicība pensijas apmēra noteikšanai.
Padumjā Latvija
P
"Pabalstus un pensijas Latvijā nosaka uz aci..." . Paldies Dienai. No dzīves. Māte ar kopjamu bērnu invalīdu. Strādāt praktiski nav iespējams, jo bērns visu laiku jāpieskata, neskaitot to, ka jābaro, jāslauka dibens utt. Pabalstos uz abiem 240 latu. Katram uz galviņas - 120. Nu jau kādus gadus 12. Viņus kā, uzreiz kamaniņās un mežu, vai ļausim vēl nedaudz pamocīties?
Padumjā Latvija > ziema
P
"straadaajot par minimaalo algu..." . Redzi, ir viena nianse. Ja bērns vesels, piekrītu ir grūti. Brīžiem pat neiespējami. Bet bērns aug, mācās un iespējams, nākotnē vēl palīdzēs uzturēt ģimeni. Konkrētajā gadījumā, bērns jāuzrauga visu sutku - viņš ir staigājošs, skrienošs. Bet nerunā, neprot apgērbties, neprot patstāvīgi paēst, nevar sevi apkopt. Nav tas dots. Un nav pat cerību, ka situācija uzlabosies. Kādi risinājumi?
  • 1
  • 0
ziema
z
straadaajot par minimaalo algu, peec nodokliem sanjemtu mazaak. un taadu, kas to sanjem ir daudzi, kam jaapabaro par to gan sevi, gan beerni. viss ir atkariigs ar ko saliidzina. nu nevar soc.pabalsti buut lielaaki kaa alga.
  • 2
  • 1
Ieva
I
Tad ta brīnums! Galu galā, ja cilvēkiem ar smagām hroniskām slimībām ārstēšanu apmaksā ņemot vērā veseliem cilvēkiem noteiktos kritērijus, ignorējot, ka slimība rada papildus izdevumus, kurus dažreiz pat tikai lieks santīms, nekādi nekompensē....
uz vietām pazīstam 'devējus'
u
vadošos amatos maitas no lc tp, pērk sev vēlētājus
Dr.xy
D
Latvijas socialo sistemu iznicina SC pasvaldes,izsniedzot socialos pabalstus Latvija,vel pagaidam,esosajiem okupantiem.Netiek parbaudits vai vini sanem pensijas ari no Launuma Imperijas,un kada ir vinu ienakumu kopeja summa. Noteikti,vismaz pusei no viniem,nekadi socialie pabalsti nepienakas. Cik miljoni latu tas ir gada,kuri nelikumigi tiek izmaksati okupantiem ?!
Oskars
O
Tas ir ŠAUSMĪGI !!!!!! Un pie tā vainīga VALDĪBA - SAEIMA - PARTIJU locekļi !!!!!!! DIEVS visus vainīgos SODĪS - PAKARS !!!!!
!
!
Tie nav ne pabalsti, ne pensijas. Bet TP atrastajam Zatleram jau ir iedots vairāk, nekā viņš un Lilita kopā spēj panest.
Dienai
D
Informācija Dienai: šodien ir Deportāciju upuru atceres diena. Ja kas.
to vispirms
t
izlasi rakstu.
nu vispirms radiem daraugiem
n
kontrabandistiem, tiem, kas daļu dod atpakaļ devējam........................
Imants
I
Genocīds pret latviešiem turpinās, tikai ...jaunie laiki jaunās skaņās.... Un, ņemot vērā ka šodien 14.06. , - latvieši latviešus stučīja krieviem un vāciešiem, ne ja tie šeit pakaļ kam skrēja. Tagad atkārtojas tas pats, tik citi dīda latviešu nodevējus.
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas