Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pabriks: Mēs esam neaudzināta, vardarbīga un nabadzīga sabiedrība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elza,Laura,Lara,Marija,Tamara,
E
Svarigs temats un nopietna situacija. Lai veicas nakotne - ar Dievpaligu!
[email protected]
h
Vajadzētu nedaudz nomierināties un atcerēties, ka Rietumu valstīs lielākoties 3 Baltijas republikas uztver kā vienu valsti. Tas ir nelabojami. (Pats redzēju Stradiņa slimnīcā konteineru uz kura bija rakstīts "Riga, Lithuania". Tos lielos sūdus Rietumos vāra superkatoliskās Lietuvas noziedznieki, bet Rietumnieki jau neredz atšķirību - Baltieši! Pasu kontrole? Lai kontrolē pases! vai no tā kādam gabals nokritīs? Drošības ziņā tikai iegūsim.
ds
d
MAN LOTI ZEL KA MUMS IR MINISTRS KURS VISPAR NESAPROT LATVIJAS PAMATPROBLEMAS.
aa
a
TAD KAD PABRIKS LATVIJA IEVEDIS 300000TUKSTOSUS MELNOS TAD GAN LATVIJA BUS IZAUDZINATA UN LOTI KULTURALA
Silva
S
Pilnīgi piekrītu! Nekāda valdība un nekādi ministri nav atbildīgi par to,ko dara tautieši Eiropā,kur baltiešu prestižs jau tuvojas 0...Laiks aptvert šo situāciju visiem, nevis riet no vienas partijas uz otru vai vienam uz otru...
arvis
a
kas nu ir, bāleliņi un tautumeitas, taisnība cērt acīs? Pabrikam taču ir pilnīga taisnība, ja vairākums Latvijā atbalsta Lembergu par prezidentu
??
?
Vai korekti salīdzināt kara nomocītos bēgļus , kuri atstāja Latviju, bēgot no ''varonīgās krievu armijas'' , un tos visai veselīga izskata tumsnējos vīriešus, kuri maksājuši lielu /dīvainas izcelsmes/ naudu, lai nokļūtu pārtikušajā Eiropā, kurā netaisās ne integrēties, ne strādāt.
mjā
m
nu varbūt slēdzot šengenas zonu, mūsu kultūras pieminekļus britu čurātaji vairs neapskadētu tik bieži... ?
Eva Braun
E
Pabriks ir augstprātīgs tizlenis un kangars ...
PV
P
Atbildēt Vērtēt komentāru: Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x ?! » pelēkais vilks 04.05.2011 23:21 Pelēkais vilks 03.05.2011 10:25 Papriks: Es esmu neaudzināts un nekaunīgs, kuru par saviem nodokļiem uztur nabadzīgā sabiedrības daļa. Es esmu pārēdies, tāpēc visu laiku lamāju to stulbo tautu, kas mani baro!!!!!!! +++ Paskaties spogulī un nevaino spoguli. Spogulis nav vainīgs, ja tu negribi redzēt savu šķībo mūli, kas vaino visus citus, tikai ne pats sevi. Aizbrauc uz ārzemēm un parunā ar cilvēkiem, ko viņi domā par Latvijas sabiedrību, un tad te izgāz žulti! =============== Veros, ka Labie'su "nikuzaglis" pie'k'ez'ijis vis'as viet'as, kur vien ticis kl'at. Izskat'as, ka l'is nikuzag'lu asinis!
?!
?
Pelēkais vilks 03.05.2011 10:25 Papriks: Es esmu neaudzināts un nekaunīgs, kuru par saviem nodokļiem uztur nabadzīgā sabiedrības daļa. Es esmu pārēdies, tāpēc visu laiku lamāju to stulbo tautu, kas mani baro!!!!!!! +++ Paskaties spogulī un nevaino spoguli. Spogulis nav vainīgs, ja tu negribi redzēt savu šķībo mūli, kas vaino visus citus, tikai ne pats sevi. Aizbrauc uz ārzemēm un parunā ar cilvēkiem, ko viņi domā par Latvijas sabiedrību, un tad te izgāz žulti!
?!
?
100% piekrītu! Katram pašam vajadzētu paskatīties spogulī un tad lamāt citus. Mēs te lielākā daļa esam kā sūnu ciems, kas gaida laimes lāci- slinki, stulbi,pašapmierināti, zaglīgi un kašķīgi.
Buba
B
Savas ministrēšanas laikā Pabriks tik daudz muļķību sarunājis, ka to vairs nevarēs nomazgāt. Šis ir politiskais līķis. Nav pienesuma ar pozitīvu vērtību. Kārtējais kurš apliek tautu ar sūdiem.
ierindnieks
i
Varbūt pēc šāda Ziemeļvalstu amatpersonu paziņojuma vērts pārskatīt attiecības ar ziemeļvalstīm. Lai liekas personas bezdarbībā neperinātu noziedzīgus nodomus šeit vai citur, varbūt sākt rīkoties, lai peronām, kuras var un vēlas strādāt, radīt darba vietas, stimulējot ražošanu. Savādi, kas sabiedrību valstī divdesmit gadu laika padarīja neaudzinātu, vardarbīgu un nabadzīgu. Varbūt vērts nacionalizēt skandināvu uzņēmumus un bankas Latvijā, lai ir , ar ko sākotnēji apmaksāt valsts parādus, tad jau arī robežu var slēgt. Un sākt visu no jauna- kas zin, tad kļusim audzināti, humāni un pārticīgi. Nesen gan vairāki ārvalstu "eksperti" Latvijas jautajumos gan sievietes Latvijā nodēvēja par potencionālām un esošām ielasmeitām, gan pusi iedzīvotāju ieskaitīja ēnu ekonomikas bandītos. Un valsts amatpersonas uz to nereaģēja. Savlaik līdzīgi "speciālisti" norādīja, kā likvidēt darbojošas nozares, zinātni, stimulēja iedzīvotaju atkarību no parādiem (bankām), ar prieku pārpirka vēl darbojošos perspektīvus uzņēmumus. Tad gan par neaudzinātību un nabadzību viņi nerunāja. Pabrika kungs, Latvijas sabiedrība ,salīdzinot ar pārējām rietumu valstu sabiedrībām, ir vēl ļoti humāna, audzināta un pacietīga. Un ja amatpersona gāna savas valsts sabiedrību un savas zemes tautas, šada persona nevar pārstāvēt savu valsti. Bet varbūt par ganīšanu perspektīvā būs dividendes?
Filips
F
Krievu draugs Pabriks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas