Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pabriks: politika jāveido sabiedrībai, ne atsevišķiem cilvēkiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
infa
i
kau vecīt? ik var malt vienu un to pašu! vai tev joprojam nav skaidrs, ko SCP prasa??!! tas arī ir tas ko jādara, kādi līdzekļi vajadzīgi. 1) nodokļu reforma - sk programmu 2) vēlēšan uun partiju finansēšanas reforma 3) plašāka sabiedŗības iesaustīšanas Bet ko tad dod kasos viedokļus izsaka Saeima, kas ir ar veco sastāvu? vismaz pirmos 2 var realizēt ar likumdošanas maiņu, bet tur ir jābūt deputātiem kas to atbalsta , nevis bloķē. Tāpec, loģiski, ka jāiegūst vara. Varas iegūšana ir katras partijas līdzekļis mērķus sasniegšanai.
infa
i
ne tavis secioanujos vienkars ir izdomaju, izejot no tavas pasa(s) priekstatiem, kam ir talu no realitates. 1) Ošleja ideja pr Lata devalvaciju nāk no neatkarīgu ekspertu analīzēm, kuri ap 90% fgadījumu, arī neatkarīgi eksperti n ārzemēm, kas bezkaislīgi komentē - kas Latvija bija jāveic devalvācioja - vai Lata kursa korekcija, jo tas ir faktiski vienīgais reālasi veids krīzi pārvarēt ātrāk. To piedāvāja ari SVF sākumā. Õslejam bizness rullēlabi, pagājuša gada beigās vēl dabūja balu kāveiksmīgākais ekpostētās vi taml - jo ir vienkarīš labs produkts (betona tehnoloģija). 2) tas ka šķēle vēlā k arī piizteicās par Lata devalvaciju nāk no tiem pāsiem avotiem, pasaules ekonomistu analīzēm, nevis Õsļejs ar Šķēli būtiu ko sarunājušī - jo Oslejam un Šķēlem ur radikāli pretēji uzskati par nodokļu politiku, un to kas kādasecībāL Atvijā jādara.
Garfilds 2 fildi
G
5 gadu garuma ,ka Amerikas Savienoto valstu valdiba mierigi dzivo pa manu galvu,tai skaita pa invalīdu pagrabu varu nosaukti par pedejiem ---padlam.
ciniķis
c
Nē, es nepieņemu, ka Pabriks ir kļūdījies, kaut ko sapratis un nu ņemsies tagad to visu "labot". Par to neliecina neviens fakts!!! Tieši pretēji - sapratis viņš nav neko, par to liecina šīs tukšās un bezjēdzīgās deklarācijas vēlējuma formā - "jābūt, jāveido, jādara, jāmazina" utt.. Ievēro - šīs bezsatura deklarācijas ir iekļautas partiju programmās. Ja mēs katru dienu savā darbā sastādītu plānus un rakstītu tajos, kas jādara, bet nerakstītu KĀ to izdarīt, tad mēs arī nezinātu kā izdarīt to, ko esam ieplānojuši , rezultātā mēs būtu lielākie neveiksminieki un mūs ātri vien no tā darba izmestu saistībā ar nespēju adekvāti reaģēt uz situāciju un paveikt savu darbu. Deputāti t.sk. tas pats Pabriks, acīmredzami uzskata, ka vēlētāja apmānīšanai pietiks ar deklarācijām nevis konkrētām un adekvātām darbībām tajā skaitā loģiskas partijas programmas sastādīšanai. Ja Pabriks neuzkatītu, ka ar šīm glupībām ir pietiekami, lai apmānītu vēlētāju - viņš izdomātu kaut ko gudrāku. Arī ar partijas maiņu viņš nav kļūdījies - tā bija apzināta izvēle, bet elektorātam to var pasniegt ka es kļūdījos. Kalniete ar partjām ir "kļūdījusies" cik reizes? Un tāpat masmediji šo "personību" bīda kā pozitīvo tēlu, tas nekas, ka viņa ir stāvējusi pie Latvijas izplaupīšanas jau kopš tālajiem 90 tajiem gadiem un balsojusi par to. Tāda ir lielākā daļa šīs "vienotības". Bet pats rēcīgākais, ka tagad "vienotībā" atkal apvienojas vienā partijā tie paši pārbēdzēji:))) Tas pats štokijs? No kurienes šis nāk? Ne no TP? Un vai tieši viņš Kalvīša "treknajos gados" nerullēja ekonomikas ministrijā? Šim "vienotības" pulciņam vēl varēja pievienoties A.Slakteris, kurš "pēkšņi saprata", ka kļūdījās ar partiju. Tad gan varētu izsmieties. Ja mēs runājam par Pabrika deklarācijām, tad tās ir nereālas politiskās sistēmas dēļ.
pamela
p
TAS Pabrika teiktais ir tāds vārdu savārstījums,faktiski neko neizsakošs kardināli.Mainīsies situācija,teiks ko citu!NU ,piem.,OŠLEJS - viņam kā Šķelem deg pakaļa,jo lieli parādi un kredīti un ne jau VALSTS vai Tautas dēļ viņš blēj par Ls.devalvāciju!Viņiem bizness sabrucis!TV redzēju ļaudis SCP sapulcē,kuri ir skraidījuši no pilnīgi pretēju uzskatu partijām uz SCP un nekādi neiederas VIENOTĪBĀ !
lauksaimnieks
l
Tu jau nezini pārējos izņemot saeimā sēdošos bet arī viņiem ir cilvēki ar spējām ,būs iespēja pārliecināties;.
skaisti teikts
s
bet andrim un štokijam nepatiks
nn
n
pabrikam taisniba
!
!
Pieņemsim, ka Pabriks ir kļūdījies un to ir sapratis. Uzskatīsim, ka viņš mēģina kaut ko labot. Laikā, kad Sķēle un Šlesers tikai turpina. Tas ir MILZĪGS kontrasts un laba iespēja padomāt par visu arī citiem.
Kaspers
K
Pie mums partijas vadītāji cenšas iekļūt vēlēšanu listes pirmajās vietās. Bet ir tāda lieta. Parasti tie, kas ir spējīgi organizatori, reti kad ir pietiekami fotogēniski un simpātiski pēc izskata, lai uzvarētu vēlēšanās. Vadoņa lomai ir vajadzīgi cilvēki ar īpašām dotībām, ar aktiera talantu un temperamentu. Tādus cilvēkus partijas piemeklē no plaša sabiedrības loka, ievelk tos savā partijā un bīda viņu karjeru. Urbanoviča partijai ir ļoti paveicies, ka viņiem ir izvirzījies Ušakovs. Urbanoviča izredzes būt par vadoni ir zemas. Vienotības spicē patreiz nav vienotības, nav arī cilvēka, kas derētu vadoņa lomai.
lauksaimnieks
l
Vai gadienā neesi tas politiskais komentētājs ko vakar televīzijā redzēju,bet ja runā par tavu jautājumu tad ne jau sistēma ir vainīga ,bet cilvēki un pēc tavas sistēmas varēs startēt tikai tie kam ir nauda ,jo reklāmu par sevi ir jāveido ,patreizējā sistēma ,kad nav vairs lokomatīves katrā sarakstā jau ir solis uz priekšu un ja tu esi profesionālis savā jomā tad tavē reģionā tevi pazīs un ievēlēs, bet ja plānā galdiņa urbējs tad nekā un to ko vakar izteica tie gudrie ekonomisti SCP saietā tad ar to Vienotību ir cayri tā jautājumus nerisina uz tikšanos ja startēsi.
cinītis>ciniķis
c
Ipaši man iepatikās PS programma ar tieši šdā veidā formulētiem punktiem: jāpanāk,jāizveido,jāuzlabo,jāpalielina,jāievieš,jāsa mazina u.t.t.Kā to visu paveikt,ne vārda! Tāpat ne vārda,par pieminēto,progresīvo ienākuma nodokli! Manuprāt,ši partijai drīzāk vajadzēja apvienoties ar TP un LPP/LC!
Andrejs
A
Ja par progresīvā ienākuma nodokļa nepieciešamību SCP neizdosies pārliecināt JL un PS,tas nozīmē tikai vienu: Arī "Vienotībās" priekšvēlēšanu programmā šā punkta nebūs! Un,tas savukārt nozīmē,ka "Vienotība" praktiski ne ar ko neatšķirsies ne no "Jaunā laika",ne "Tautas partijas",ne "Pilsoniskās savienības",kuras visas trīs ir pret progresīvā nodokļa ieviešanu! Kas balsos par tādu partiju apvienību,kuras nomaskējušās būs tikai zem cita nosaukuma,bet neko nevēlas mainīt?
Andris
A
Lai politiku veidotu sabiedrība,obligāti jāmaina ir vēlēšanu sistēma,ieviešot Latvijā Anglijas,Vācijas,Francijas,ASV mažoritārās vēlēšanas!
ciniķis
c
Tautas partija, savulaik, pozicionēja sevi kā profesionāļus un bezmaz lielījās, ka šiem esot gudri cilvēki. Paskatoties uz pārbēdzēja Pabrika intelekta līmeni un komunikācijas prasmi ar elektorātu es teiktu - viduvējība, kas neko vairāk par deklarācijām tipa "jāpanāk, lai pasaule būtu ideāla....", "jāpanāk, lai pensionāriem būtu ko ēst", "jāpanāk, lai politika būtu priekš sabiedrības nevis atsevišķiem cilvēkiem...". Ārkārtīgi primitīvi - līdz tam, kas ir "jāpanāk" var aizdomāties katrs daunis un publiski to deklarēt. Tikai visiem šiem "jāpanāk..." nav nekāda satura - pilnīgi nekāda!!! Tas ir vārds, kurš neko nenozīmē, par ko neviens nenes nekādu atbildību. Tā ir tukša deklarācija!!! Kādas tiek piedāvātas no simtiem politiķu, no kuriem kādi 95% ir pamuļķi. Ja tu gribi reāli komunicēt ar sabiedrību tad pasaki - KĀ tu to panāksi!! Un pasaki - ja tā nebūs tādā un tādā termiņā - es atkāpjos no amata!!! Tad, varbūt vēlētājs tev noticēs! Es neticu nevienam, kas par saviem vārdiem nenes nekādu atbildību, tādi pabriki vakar bija TP, šodien SCP, rīt jau SC vai LPP/LC - jo viņi nenes nekādu atbildību ne par ko! Skatoties uz mūsu politiku, tā vien šķiet, ka deputāta vienīgais pienākums ir dzīt bezsatura demagoģiju un balsot tā, kā liek krietni gudrāki ļautiņi - partijas sponsori. Tas arī viss. Vārdos viņi visi deklarē sabiedrības interešu aizstāvību. Visi kā viens. Tas jau ir kļuvis tik garlaicīgi, banāli un paredzami, ka riebjas skatīties. Nosauciet man jebkuru politiķi un es jums pateikšu aptuveni - kādas glupības un kādā stilā viņš stāstīs sabiedrībai. Tas ir ārkārtīgi nožēlojams līmenis, ja viss, ko mēs spējam pateikt ir "jāpanāk, lai politika būtu sabiedrības interesēs....". Ja tu esi īsts vīrs un taisies reāli strādāt sabiedrība labā - pasaki kā tu tiksi galā ar mafiju un kādu palīdzību vajadzēs no sabiedrības! Un kādu atbildību tu uzņemsies, ja tev neizdosies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas