Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Padomju stāsts" būs skatāms televīzijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skatītāja
s
Filmu 17.jūnijā demonstrēs LTV1. Tikai nezinu precīzu laiku, taču jādomā, ka par to ziņos iepriekš.
Latvijā
L
tāpat kā PSRS laikā - nav redzējuši, nezina grāmata vai filma bet nosoda. ---------------------- Latvijā nav redzējuši, bet jau sajūsmā ... Idioti visās valstīs un visos laikos daudz neatšķiras.
Skolotaja
S
Ja, tas ir loti apsveicami, un ta jarada ari skolas, it seviski skolas ar krievu macibvalodu!
Tā ja
T
Ar pēdējiem notikumiem Maskavā filmu varētu papildināt.Lieliski raksturo Krievijas politiku,nekas nav mainījies,tāpat kā PSRS laikā - nav redzējuši, nezina grāmata vai filma bet nosoda.
Ieva
I
Filmas objektivitātei par labu neliecina tas, ka to finansējusi Parlamenta Nāciju Eiropas grupa... Cik zināms radikāļi neizceļas ar uzskatu objektivitāti un ļoti iespējams, ka viņi ar šo filmu piedāvā savu vēstures interpretējumu. Tāpēc vien tā jāskata ar kritisku aci. Var gadīties, ka Krievija satraucas pamatoti. Būtu jauki, ja filmas par vēsturi un īpaši par šo vēstures posmu virzītu neitrālāki grupējumi.
--->Edgaram
-
Varetu jums daleji piekrist...bet, nezinu, kada limena makslai un zveribam jabut attelotam, lai, piemeram, Holivuda, par to ieinteresetos, skiet, ka filmai japaliek dokumentala limeni. Jo, Dr.Zhivago ir attelotas padomistiskas zveribas, bet cilvekiem prata paliek miilas stasts. Filma Pianists ieguva Oskarus, bet ne jau visi spej to skatities, tapat Annas Frankas dienasgramatas. Man skiet, ka "augsam" jaaruna ar "augsam" BBC liimenii....
AD
A
Droši vienm ka ne. Pat TV sola rādīt ...kaut kad.
es
e
Vai DVD to ir iespējams iegādāties?
Edgars
E
Man prieks, ka pirmo šādu filmu uzņēmis tieši latviešu režisors. Domāju - tēma ir tik nozīmīga, ka par to būs daudz filmu. Būtu labi, ja par to ieinteresētos arī kāda ASV kinostudija, kas pasūtītu un realizētu mākslas filmu ar populāru aktieru piedalīšanos un rezultātā "novadītu" informāciju par komunistiskās ideoloģijas pretcilvēcisko būtību līdz iespējami daudziem zemeslodes iedzīvotājiem, varbūt pat līdz komunistisku uzskatu paudējiem, kuri paši neapzinās, ko aizstāv, jo nav saskārušies ar komunisma antihumāno būtību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas