Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Paegle: Valsts kanceleja turpina maldināt sabiedrību par informācijas nesniegšanas iemesliem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hik
H
Tā nav. Pēc Deitonas līguma(tas par ko Karters saņēma prēmiju) tā vairs nav.
he
h
žīdus Ēģiptē nelaiž ne ar parastām, ne ar diplomātiskajām pasēm, tiem jāiegādājas specatļaujas.
he
h
Kad to veismanieti patrieks? vai ar vienu jūdu godmenu vēl nepietika?
es
e
Saprotam.Saeima nav nekas,bet VK ,Veismanes personaa,ir noteiceeja ko var un ko nevar aizbildinoties ar noslepumu.Nu galiigs stulbums.Vai vin'ai pensija ari bija nos'n'aapta???Tagad buutu pats laiks prasties jo nu viss ir OK,bet laikam nee,iepatikusies vara un visatl'autiiba,Vecaa marasmainaa grabaz'a.Vajag reformeet visu VK un Dombrovskim pieprasiit taa izpildi.
Andreiko
A
Nē, nē, domāju, ka jums visiem (komentu rakstītājiem) NU ABSOLŪTI NAV TAISNĪBA!!! Valsts Kancelejā pavisam noteikti ir jāceļ KAPACITĀTE (VK minētais iemesls ES naudas saņemšanai)! Tā KAPAcitāte, kas tīri valodiski saistīta ar apbedīšanu, jo pavisam skaidri jūtams - kapu kraukļi (kaut vai pārnestā nozīmē) ir pamatīgi noilgojušies pēc Veismanes,.Pētersones un vēl daža laba VK papīrgrauzēja.
Rukmanis
R
Nevaru nekādi saprast partiju un padomju darbinieces biedres G.Veismanes darba stilu: pēdējā laikā viņa daudz ko nesaprot, kā elementāri izpildāmas LR darbojošos likumu normas...
ST
S
Izvilkums no likuma: Informācijas atklātības likums 2.pants. Likuma mērķis un darbības joma (4) Likums neattiecas uz informācijas apmaiņu starp iestādēm. No Valsts kancelejas 02.02.2010. paskaidrojuma: "Proti, ņemot vērā to, ka ESF projektu pieteikums ir ierobežotas pieejamības informācija, B.Pētersone izteica lūgumu Komisijai šo informāciju no Valsts kancelejas pieprasīt vēstules formā vai arī nosūtot Valsts kancelejai Komisijas sēdes protokolu, lai Valsts kancelejai būtu tiesisks pamats pieprasīto informāciju komisijai nosūtīt." "Un kaut arī informācijas lietojuma ierobežojumi likuma izpratnē attiecas uz trešajām personām., t.i., privātpersonām, arī valsts iestādēm savstarpējā informācijas apmaiņā ir jānodrošina informācijas statusa saglabāšana. Ievērojot minēto uzskatu, ka lūgums ierobežotas pieejamības informācijas pieprasījumu nosūtīt reģistrējama dokumenta formā atbilst labas pārvaldības principiem un nav uzskatāms par pārspīlētu birokrātisku kārtību, jo ir vērsts uz likumā noteiktā informācijas statusa saglabāšanu. Šāds statuss minētajai informācijai ir noteikts, lai novērstu informācijas par projektu iepirkumos plānoto pasākumu izmaksām nonākšanu atklātībā, kas savukārt, var veicināt izmaksu sadārdzināšanu no pretendentu puses un novest pie neefektīvas struktūrfondu līdzekļu izlietošanas." No šā paskaidrojuma skaidri izriet ka Pētersone nepārzina likumu un nepareizi to piemēro! Par šādam izdarībām būtu loģiski, ja Dombrovskis ierosinātu disciplinārlietu pret Pētersoni! Kā arī pret Veismani, jo paskaidrojumu parakstīja viņa - acīmredzams neprot organizēt vadītās iestādes darbu atbilstoši likuma prasībām.
Janis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Vai visparigi mes makam stradat? Vai visparigi mes makam ko izkartot? Uz abiem jautajumiem jaatbild - ne! Tapec jau mums nekas neiet un nevaicas! Nav nekadas atbildibas nevienam - seviski valsts un valdibas iestadem. Nemaz nerunajot par "politisko atbildibu" kuru tik labi izskaidro Veselibas ministre.
pārpratums
p
Paegle deputāta amatā ir pārpratums
lasItāja
l
Paldies, Vaira! Atkal viena ierēdne slēpjas birokratijas aizkariņos. Rauj tos nost, tautai jāredz plikumi.
Terorists.
T
Jā,un šitie esot politiķi!!!!Kaut kāds smirdoš birokrāts var čakarēt nabadziņiem galvu,un ko dara politikānīši-žēlojas avīzītei kā bērnudārza bērneļi audzinātājai par noņemto lāpstiņu. Un Latvija ir uzticējusi šitādiem sūdvedējiem vadīt valsti un lemt par viņas likteni un iedzīvotājiem. Tiešām sakāmvārds šeit ir vietā-----,,KO IEVĒLAM-TO SAŅEMAM".
nnn2
n
vaira labāk būtu sēdējusi savā vasaras mājā Rojā,skatījusies uz līci un likusies mierā..laiks iet atpūtā
Fredis
F
Vainīga ir tuklā tante Baiba Pētersone, kura caurām dienām kafijo, vērpj intrigas, vāc klačas un profesionāli savam amatam NEDER, jo ir pasīva, nezin likumus un LR Satversmi. Jābrīnās, kāda iemesla dēļ Baibu Pētersoni neatbrīvo no amata par tik briesmīgu neprofesionalitāti ! Baiba Pētersone par velti saņēm nodokļu maksātāju naudu, jo negrib pildīt savus pienākumus. Tieši tāpat kā kādreiz Kristine Maļinovska, kura neaizbrauca uz tiesas sēdi, nodarot Latvijai zaudējumus un valstij bija Zviedrijai jāmaksā zaudējumi sagrieztā kuģa lietā.
izzagtais es soc.fonds
i
Apzagusies ar eiropas sociala fonda naudam,tapec rupigi slepj,aizbildinoties ar mulkibam!!!
vdz
v
Baiba Pētersone kādreiz bija varena brīvības cīnītāja, bet pie "siles" pārtapusi labi paēdušā, birokrātiskā tantē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas