Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Paildzinot valdības mūžu uz neilgu laiku, Zatlers nav veicinājis stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bērtulis
B
Kurš traucēja strādāt Kalvītim? Ko ir ssatrādājusi TP mēs varam redzēt ikdienā.
Buba
B
Pēc definīcijas no šīs kliķes ( diemžēl, iespējams, no nākošās arī) REĀLU REORGANIZĀCIJU, kas ir kardināli apgriezt ( tikai) bezjēdzīgās, (taču biznesu vareni bremzējošās), NEVAJADZĪGĀS dublējošās pārbaudes, saskaņošanas, sertificēšanas, monitoringus, verifikācijas, - kā rezultātā bez funkcijām palikšo ierēdņu amputācija arī būtu reāla reorganizācija. Piemēri ES taču ir. Piem: ieviesiet auto TO nevis reizi gadā, bet pēc ES parauga reizi 2 gados, NEĻAUJOT pacelt tarifus, - CSDD štats BŪS SPIESTS samazināties.
riņķī apkārt
r
Premjers nebija gatavs piekāpties TP ultimātiem — ja tā nevēlas šo valdību, tad, lai to gāž, liecināja I.Godmaņa sacītais pēc tikšanās. ++ + bet TP negāzīs. Tas nozīmētu visu atbildību, kas šobrīd ir jāvelk premjeram, uzvelt sev. TP ir nepieciešams, lai Godmanis atkāptos pats un tad būtu īstais brīdis, kad TP "pašaizliedzīgi mestos glābt valsti". Tādēļ Godmanim par katru cenu ir jānoturas līdz ārkārtas vēlēšanām,
Es...
E
Aciimredzot kaadam ir izdeviigi, kad muusu valdiiba un mees, iedziivotaaji, kaujamies savaa starpaa...
elektorāts
e
toties - tā dēļ nākas nemitīgi dzīvot uz parāda...:( 0- tada nu tā mana neizdarība, izšķērdēšana un kas nu tur vēl - bet balsi neatdevu par valdošo koalīciju, tāpēc savu vainu īsti nevaru saredzēt, kā aicināja cita ceļa nav...
elektorāts
e
žetons tev par attapību... bet ar mani ir tā - esmu pusotrā darba vietā ar 14 stundu darbadienu - tad nu paliek divas stundas sabiedriskajām aktivitātēm...
elektorāts
e
KURŠ TEICA, KA ZATLERA MĒRĶIS IR STABILITĀTE, NEVIS LAIKA NOVILCINĀŠANA, KĀMĒR PAŠREIZĒJIE PABEIDZ STEIDZAMĀS UN IESĀKTĀS LIETAS??? uN TAM VISI LĪDZEKLI IR LABI ...
greca
g
Godman's ir vīrs savā vietā ! Lai viņam veicas!
dzers
d
Nosapņoju, ka Godmanim piezvanīts un piedraudēts - ja neatdos krievu naudu, kas bija parexā, labi nebūs. Un tie cilvēki nejoko, Godmanis zina. Tāpēc izmisīga turēšanās pie amata, parex glābšana, pēkšņais aizņēmums lielā slepenībā utt, arī apsardze, arī Slaktera atrašanās šai amatā. Vienkārši cilvēks nobijies. Bet negalvoju, ka tā ir, tas tikai mans sapnis.
Pēcis
P
Pārāk ilgi jau esam pieļāvuši em šķēliskajiem banditiem postīt Latviju,viņi jau visu laiku darījuši šo melno darbu un sagrāvuši mūsuvalsts ekonomiku.
Veide
V
Nu bet, ko var ņemties, būtu ļāvuši Tautas Partijai normāli strādāt. Taisa kaut kādas intrigas un nomelnošanas. Neliktu viņiem šķēršļus visi, situācija būtu daudz savādāka - labāka.
Karlis
K
Soreiz piekritisu Riekstinam - Zatleram vajadzetu but daudz tiesakam, ne ta ka tadam svaarstulim. Citadi Riekstinam jaataisnojas.
Žuks
Ž
Te nu Jūs kļūdaties - Fidels Kastro visu mūžu nēsāja bārdu, un Godmanis irr Latvijas fidelis.
Pusaudzis
P
Beernu speeliites notiek starp Godmani un Zatleru....bet tas neveicina uzticee$anos abiem,tikai padzilina kriizi un neuzticiibu valdiibai.
[email protected]
h
La Dievs dod pie varas esošajiem saprast, ka teātra izrāes dažkārt beidzas ar svilpieniem un lielu skatītāju drūzmēšanos. Mudīgi veriet ciet aizkaru un ātri meklējiet avārijas izejas durvis ! Kamēr nav par vēlu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas