Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Paļausimies paši uz sevi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Renātai
R
atradusies te demogrāfijas uzlabotāja! tu esi nozēlojama sociālā budžeta noplicinātāja un diedelniece!
Renātai
R
tieši tā! ja macēji uztaisīt, tad mācies arī pabarot! nevarēs vairāk parazitēt!
ha
h
komunists esi, vai? tie arī gribēja kā taisnīgāk! rezultātā - tauta, kas strādāt negrib, nemāk, tikai vairojas un prasa savus sadzemdētos uzturēt citiem! kauns!
viesis
v
Bet vispār runa ir par fundamentālu jautājumu- vai Latvijas valsts ir nepieciešama, lai tās iedzīvotājiem būtu labāka dzīve (ne jau tādā nozīmē, ka valsts maksā naudu ne par ko, bet tādā, ka valsts ir sociāla organizācija, kurā esošajiem indivīdiem ir zināms atbalsts un kārtība, kurā katram indivīdam ir lielākas iespējas pilnveidot un attīstīt savu dzīvi), vai arī Latvijas valsts pastāv tikai tāpēc, lai mēs šeit varētu runāt latviešu valodā, Dombrovska kungs varētu zīmēties ārzemēs ar saviem "sasniegumiem", Āboltiņas kundze varētu zīmēties veikalos ar saviem miesassargiem, un tml.... Jeb vienkāršoti sakot- vai Latvija ir veidota tās iedzīvotājiem, vai viņa eksistē tikai tāpēc, ka tā vēsturiski ir sanācis. Pagaidām izskatās, ka mums uzspiež otro variantu.....
replika
r
točs runā ,kā SC elektorāts - Vispirms: "Jetomu gosudarstvu (fašistskomu)nalogi plaķiķ ņebudu!" un pēc - "počemu u majei mami takaja ņizkaja pensija?"
viesis
v
Man gan liekas, ka ir otrādi- kāpēc maksāt, ja no tā tāpat nav atdeves...
  • 0
  • 0
pārdoma
p
Es tikai nesaprotu, vai mums viss ir jāredz tikai melnā un baltā krāsā? Vai cilvēks, ja arī strādājis kaut kad Šleseram (bet viņš taču ar daudziem kontaktējies) ir uz mūžu apzīmogots kā Staļina laikā? Beidziet te ķengāt normālas pārdomas. Vai tie ķengātāji maz ir tik tīri?
viesis- atkal tas pats
v
Jā, tikai nevajag aizmirst, ka ASV ir augstākais noziedzības līmenis un jebkuram, kurš uz turieni laužas, palielinās iespēja dabūt lodi ne par ko... Pluss- Obamas ievēlēšana parāda, ka paši amerikāņi nemaz nav tik apmierināti ar savu "paradīzi"..... Tā, ka diez vai tas ir modelis, uz ko tiekties...
atkal tas pats
a
asv nav nepuses no pabalstu sistēmas, kas ir LV ne pabalstu, ne bezmaksas studiju, ne maternitatātes atvaļinājumu, bezmaksas medicīnas, bet stav gara rinda ar cilvēkiem, kas grib dzīvot tāda ''pamātes valstī" , pietiek ka tiek nodrošināti vienādi apstākļi un drošiba tiesas un policijas veidā, nevajag gaidīt no valsts visu ielāpu aizlāpīšanu, ko nevar celt , to nevar nest. ja neviens negrib maksat nodokļus , tad nav ar ko prasīt pretī.
viesis
v
Jā, tikai vajag atcerēties, ka ASV, piemēram, ir viens no augstākajiem noziedzības līmeņiem pasaulē, un tur pastāv vesels izstumto slānis, no kura šī noziedzība barojas. Bet protams, var jau arī Latvijā tā eksperimentēt, un piedzīvot, ka latviešu valoda uz ielām vairs nebūs dzirdama, jo pie robežām "stāvēs gara rinda ar cilvēkiem, kuri vēlēsies dzīvot tādā valstī", bet latvieši būs emigrējuši uz turieni, kur ir normāla valsts.
  • 2
  • 0
Valdiba- autoram
V
Toc tu jau vari valauties uz savu saimnieku Sleseru! 1998. gadā Točs kļuva par Aināra Šlesera veidotās Jaunās partijas preses sekretāru, bet vēlāk arī par valdes locekli un deputāta kandidātu. Arī turpmāk bijis cieši saistīts ar tām personām, kuras šobrīd mēdz dēvēt par oligarhiem. Piemēram, vēl nesen, kad Šlesers bija uzņēmies rūpes par Rīgu, Točs rosījās Centrāltirgū, sniedzot tā vadībai padomus mārketinga un komunikāciju jautājumos. Tāpēc viņa nokļūšana "Dienā", protams, vairo aizdomas, kas stāv aiz avīzes pirkšanas/pārdošanas darījumiem
neDiena
n
Snadri tu v'el neesi atlaists?
Asole
A
Lieliski, paldies, Sandri! Vienmēr ar prieku lasu Jūsu slejas, un katru reizi atrodu kādu interesantu skatpunktu, negaidītu rakursu, gudru, dziļu analīzi, lielisku humoru - un tas viss bez ļaunuma, liekuļošanas, aizspriedumiem, urrā-patriotisma un "zīmēšanās" ar "ak, cik es esmu gudrs ..". Pateicoties Jums un Guntim Bojāram, man atkal patīk "Diena" :)
Vai Jums
V
nepietika ar buldozeru, tanku, kosmisko kuģi? Tagad esat arī ''atspole''?
  • 1
  • 1
HR > oho
H
"Vajag ieviest tiesiskumu un salikt visus cietumā - kas uzdod jautājumus" Joks ne visai veiksmīgs, jo tieši tā daudzi Vienaldzības atbalstītāji saprot 'tiesiskumu'.
HR
H
Būtu jau labi, ja šī valdība būtu labēja. Faktiski valdība ir kreisa, tikai ne visi jūt, jo tā ir selektīvi kreisa. 'Savējiem' pabalsti, garantijas un subsīdijas ir un būs.
''Paļausimies paši uz sevi'',
&
teica biedrs Šlesers biedram Točam. Biedrs Točs piekrita un kļuva par biedra Šlesera runasvīru...
Renāta
R
Māmiņa, kas mājās audzina trīs bērnus taču nemaksā personificētos nodokļus! Un viņai Vienotības valdība atņems medicīnisko aprūpi kā lielai noziedzniecei?
Vārds
V
Vajag mazāk lasīt Toča smērējumus, tad neradīsies tik dīvaini apgalvojumi. Patiesībā gan māmiņa,kas audzina bērnus, gan paši bērni, gan pensionāri un bezdarbnieki saņems medicīnisko aprūpi, bet jāmaksā būs tikai aplokšņu algu saņēmējiem, ārzemēs strādājošiem un tiem kas vispār nedomā strādāt.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas