Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Palīdzības mehānismus grūtības nonākušajiem kredītņēmējiem cer apstiprināt līdz rudenim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Vai tieshaam esam tik egoistiski, ka nespeejam pienjemt to, ka, iespeejams, par muusu maksaatajiem nodokljiem tiek glaabta kaada gjimene, lai taa nepaliktu bez pajumtes?! Jautājums jau nav par to, ka esam egoisti, bet par to kāda tā glābjamā ģimene un tā viņu pajumte. Vai tā pajumte ir divstāvu savrupmāja ar divām automašīnām garāžā un ģimene ir katru gadu braukusi atpūsties uz siltajām zemēm ? Nav nekādas vajadzības atbalstīt vērienīgu bezatbildību tā tikai stimulējot to turpmāk!
liene
l
Neiet runa, ka paliidzees visiem krediitnjeemeejiem, tiem, kuri njeemushi datorus un veel visaadus labumus, bet gan tiem, kuriem krediitsaistiibas ir deelj panjemtaa maajoklja. Paliidziiba tiks sniegta taam gjimeneem, kuras ieprieksh vareejushas nomaksaat krediitu laikaa un regulaari, bet paliekot bez darba, taadu iespeeju vairs nav. Vai tieshaam esam tik egoistiski, ka nespeejam pienjemt to, ka, iespeejams, par muusu maksaatajiem nodokljiem tiek glaabta kaada gjimene, lai taa nepaliktu bez pajumtes?! Domaaju, ka shis tomeer ir tas laiks, kad jaaaizmirst par savtiigumu un jaapaliidz tiem, kuri nonaakushi visneapskauzjamaakajaas situaacijaas.
andris
a
es pat atņemu sev maizi lai varetu samaskat kreditus, bet šeit sanak ka taagd par manu nodokļu naudu to dariis valsts! Nafig taa??? Es maksaju kartiigi kreditu lai gan esmu par telefonu parada! un ko man valats iesmej sejaa? kaapec man nepalidzeja kad eedu vai vispar nedu saakaltušu maizes garoziņu :(
hi-hi
h
vispar okueļ......., kas ņēma tas, lai maksā, valsts naudu dir...... atkal bāž
Švonderland
Š
- nevar īsti saštukot tā, la PAŠI SEV IZTAISĪTU, bet prostai tautai nē, jo JA TAISĪS VISIEM, tad būs kārtējais ļapsus ....
grieta
g
nu beidziet taču vienreiz.. bija doma, ka šito palīdzības mehānismu jau apstiprinās pavasarī... nu ja negrib neviens viņiem palīdzēt - nu tad pasakiet un netraciniet tos cilvēkus. lai tad katrs domā ar savu galvu un viss. a kaads tas mehānisms vispār ir? kāpēc to neviens nestāsta??? jūs ņirgājaties par tiem cilvēkiem - tautas kalpi un valdības pārstāvji, vai? atruna - man nav kredītu, un es nebūt neatbalstu nesaprātīgo parādnieku glābšanu. taču šitais ir jau par daudz!
zvirbulēns
z
Oi, nē, jēlīšiem tas nav pa spēkam :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas