Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Panteļējevs: Mūsu Žans Pols Ķīlis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Memory
M
Sen pagajis tas laiks, kad Pantelejevs rotalajas pa gultu ar jaunu zenu, bet vina bijusi sieva skreja uz "Vakara Zinam".
hamsters
h
Nekļūdās tikai tie ,kas neko nedara.Ja sistēmā strādājošie ir tik norūpējušies par labo Latvijas izglītības līmeni, tad lai palīdz ar reāliem ieteikumiem un darbiem.Latvijā būtu daudz labāka dzive, ja mēs atbalsītu cilvēkus, kuriem ir vēlme uzlabot jau esošo.
komentētājiem
k
Izlasiet interviju ar Ķīli Latvijas Vēstneša portālā:
dakterim
d
ja jau melo, tad vismaz kaut kāda saprāta robežās - no kura laika ministriem jāiesniedz izziņas par veselību??? Izskatās, ka drīzāk tev ar to veselību problēmas...
bruno
b
tāpēc, ka apmaksas sistēma ir ačgārna, cik maksā par panīkuša profesora pusaizmigušu lekciju augstskolā, cik 40 min kontaktstundā ar 40 skolēniem skolā. bet LU Auziņam vajadzētu izslaucīt savas pagultes, cik vērts ir sorosietis Kangro, bail ,ka šī sušķa cena būs Latvjiai par augstu.
Minne
M
Lai kur lej žulti, bet skolotājiem tiek vienmēr.Vai viņi 20 gadus grozīja izglītības sistēmu kā vēja rādītāju?
nenovīdīgais
n
Daudziem skauž, ļoti skauž pedagogu garākais atvaļinājums, bet ko prasa darbs skolā. Šādiem skauģiem vajadzētu pastrādāt skolā un izbaudīt darba augļus, daudziem darbs skolā nedēļa būtu par daudz.
muļķu zemes pavalstnieks
m
Graujošas reformas vai sistēmas saprātīga evolūcija? Ja ar reformām saprotam sistēmas pamatu sagraušanu un būvēšanu pilnīgi no jauna,tad tās nav reformas,bet Ķīnas parauga kultūras revolūcija. Pašreizējām "reformām"ir ideoloģisks pamats,tā ir izglītības sistēmas pielāgošana ideoloģiskam pasūtījumam. Tikai tā ideoloģija uz kuru balsta reformas ir savu laiku pārdzīvojusi un pasaulē jau agonē.
Kas tad ir Roberto Ķ
K
Kas tad ir Roberts Ķīlis:Tagadējais ministrs Roberts Ķīlis nāk no integrētāju ģimenes. Viņa tēvs pēc kara bija idejiski rūdīts un nelokāms Cēsu Skolotāju institūta komjaunatnes sekretārs. Pēc viņa ziņojumiem attiecīgajiem “orgāniem” jau 1948. gadā, vēl pirms lielajām 1949. gada izvešanām, tika arestētas un represētas vairākas patriotiski noskaņotas studentes. Taču Zatleram, arī savulaik augstskolas komjaunatnes sekretāram, tādu padomju tautas integrācijas lietās rūdītu vīru pēcteči ir taisni pa prātam.
Raikonens
R
Nu mums jau ir arī citi varoņi, ar kuriem salīdzināt. Piemēram, Šūmahers Panķiks, kurš tā pavairāk iedzēris saeimas kafejnīcā, pēc tam sadomāja pagriezt saulītes ar savu auto turpat netālu. Cik autiņu toreiz tika sasisti uz rasīti? Protams, ka mēs visi arī atceramies autora ģeniālo un paliekošo 90 gadu devumu saeimā un ārpus tās, kad tika iznīcināta visa esošā valsts rūpniecības bāze un nevis pārprofilēta kā Lietuvā. Mēs atceramies arī saukli - bērnudārzi ir sociālisma palieka, tāpēc jālikvidē. Tos likvidēja un ātri izprihvatizēja. Tās sekas jūtam vēl šodien, kad tūkstošiem bērnu nav vietu bērnudārzos. Tā kā autoram nav nekādu morālu tiesību te kritizēt kādu citu.
L.Grantiņš LRTT&H-86
L
Šī raksta autors ir puskrievs un VDK okšķeris.Nelieti un alkoholiķis vienā personā.
  • 0
  • 0
anonīmais šakālis
a
Sapratu, ka raksta mērķis ir ieņirgt par profesoru Ķīli, tā no malas aplikt, lai nodarītu kaitējumu reputācijai, pataisītu par tādu uzjautrinošu nejēgu. Par laimi Paņķeļejevs komunista demagoģijas kursu ir apguvis slikti un raksts mērķi nav sasniedzis. Jā, Ķīlis ir visaktīvākais reformātors valdībā un tāpēc pleskavas šosejas būvētajā, greizajā, satrunējušā un sapelējušajā midzenī visdziļāk iebridis un korumpantu / komjauniešu čūskas iztramdijis, kas naidā sākušas šņākt. Šņāciens (slābans) ir arī šis raksts. Neklājas kļūdas (bet drīzāk ļaunprātības) pieļāvušam, augstprātīgi pamācīt to, kas viņa paša šķībo vagu labo.
putra galvā?
p
Lasu trešo reizi - nesaprotu, ko Pantelējevs grib pateikt. Nosaukums - pretenciozs; raksts - šķidrs.
Tekla Krekla
T
Sāpīga plašu ķīviņu priekšnojauta, un bēdīgākais - starp labgribīgiem cilvēkiem. Kaut nu atrastos saprātīgi vidusceļi un Izglītības joma būtu kā Dārzs ar gudru Dārznieku. Un vēl - skola pastāv tūkstošiem gadu, daudzas derīgas lietas pedagoģijā ir sen pārbaudītas un veido skolai nepieciešamo konservatīvo pamatu. Lauzt stereotipus? Droši vien dažus jā, bet vienu otru arī nē?
ŽansBovuārs
Ž
Eu, bet tam cilvēkam tač patīk tas Sartrs!!! Dikti daudz alūziju uz to kafejnīcās dirnētāju...
klauns
k
Vai nepietika ar Piebalga spožajām reformām ???? Tautai sakārojies ko līdzīgu vēlreiz ? Tikai visa nelaime tā, ka eksperimentēts tiks ar cilvēkiem. Pēc tam varēs noplātīt rokas - nu nesanāca.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas