Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta -13 miljonu naudas atmazgāšanas shēmas klientu vidū — arī tiltu būvētāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
da
d
Un tagad bibliotēkā varēs atmazgāt :))
qwe
q
Cik Latvijā ir pazīstamu uzņēmumu ar pamatnodarbi "tiltu būvniecība"? Gaidu, kad nosauks visu sarakstu! Un gribētu cerēt, ka šiem uzņēmumiem būs REĀLI sodi.
zii
z
Interesanti, vai VID vai kāda cita valsts iestāde jau interesējas par ekskluzīvajiem un daudzajiem krāmu veikaliem Rīgas centrālajās ielās. Kā vienos, tā otros nemana nevienu pircēju, vien no garlaicības iznīkušas pārdevējas, bet šie veikali pastāv gadiem, nebankrotē - tad no kā tie dzīvo? Ne jau no preču pārdošanas. Drīzāk tos izmanto naudas atmazgāšanai, tikai pretējā virzienā - nevis, lai dabūtu naudu ārā no uzņēmuma, bet, lai legalizētu nelegāli iegūtu naudu. Dienas žurnālisti paši varētu to papētīt, tikai jāieskatās šo SIA gada pārskatos...
Optimists
O
Nu kur tad sarakstiņš jau jābūt ir diviem ar latvijas lepnumu SIA?TP&Orange izpētīs un beigās nopublicēs kaut kādu SiaNia.Bet kur tad Skonto,Rīgas tilti,utt.Zināms tikai veins atmazgātājs Birkava kantoris,kas cīnās ar pirātiem datorprogrammās.Principā var teikt ,to,ka visu to lietu mierigi noklusēs,jo pārsvarā no šīs shēmas barojās arī mūsu politiķi.Vispār šādas shēmas uzker tikai tad,ja kādu pārmet.Izskatās pēc pasūtījuma,jo mūsu policija ir par stulbu,lai šādas shēmas paši atklātu.
T.P.
T
ILZE, kāds sakars ir tautībai?! No raksta var secināt, ka krievu tautības - bet savādāk jau nevarēja būt, jo latvieši nekad neizdomātu tik sarežģītu shēmu, jo mentalitāte un domāšana „nedaudz” klibo. Vienā rakstā izlasīju gudrus vārdus – latvietis var strādāt diennakti, bet nekad nepanāks to pašu rezultātu, ko krievs 3 stundu laikā. Produktivitātes latviešiem nav. Iespējams, ka šī situācija nav labākais piemērs, bet es runāju kopumā.
who cares
w
"pateicoties VID vadības atbalstam, sākām mācēt efektīvi realizēt savu pamatfunkciju izpildi" === pirms tam ar atbalstu bija pashvaki?
Lelle
L
..pienāks brīdis kad oierādīs un ne tikai Lembergam, arī pārējiem kretīniem...
who cares
w
Kukuļdošana/ņem&scaro n;ana gan arī tobrīd nebija legāla, diez vai Aiviņš kopš 98. vairs neko nemazgā...
hm
h
Fakti: 1. Valstij pieder 51% LMT akciju. 2. LMT 2006.gadā strādāja ar 183,832 miljonu latu apgrozījumu un 60,751 miljona latu peļņu jeb 1% LMT akciju 2006.gadā ir devis 0,60751 milj. Ls peļņu. 3. Telia iegūst 100% LMT. 4. LVRTC iegūst 100% Lattelekom. 5. Valsts iegūst darījuma rezultātā vismaz 30 milj.Ls par LMT akcijām jeb nedaudz mazāk nekā LMT Valsts daļas(51%) akciju peļņa. 30,98301 milj.Ls. 6. Valsts plāno iegūt darījuma rezultātā vismaz 240 milj.Ls par Lattelekom akcijām. 7. 5.un 6. faktā no atbildības par Valsts uzņēmumu līdzekļu izšķērdēšanu glābj vārdiņš „vismaz”. Secināj ums. LMT 51% akcijas gatavojas pārdot par LMT viena gada peļņu. Nu protams vismaz - un kurš tam tic?
nekā personiska
n
cik noprotu no raksta, tad runa ir par pavisam svaigu atmazgātās naudas shēmu t.i. sākot no 2006.gada. Bet ar 90to gadu naudas atmazgāšanas vēsturi nodarbojas prokuratūra Lemberga lietās. Tas ir aizkustinoši - vērot, cik virtuozi šie mēģina Lembergam pierādīt vainu personas koda lietā un cik virtuozi šie mēģina piemērot Lembergam likumu ar atpakaļejošu spēku (1994-1998.g. Latvijā, kriminālkodeksā nepastāvēja pants par noziedzīgi iegūtu līdzeļu legalizāciju, kā arī pat projektā nebija speciālais likums par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu). Bet nu, malači, neatlaidīgi un savu darbu mīloši ))))))
vecais-2
v
Kur redzami tie Zelta tilta būvētāji un Birks kā galvenais korupcijas sedzējs? Ja tā nav taisnība , lai Birks parāda kapēc 1 nakts laikā tilts k;ļuva 3x dārgāks?! Varbūt vainīgs Kampējs un E.Krastiņš???
bēdīgi
b
Iespējams, ka Latvijā 60 % ekonomiskās darbības pamatā ir ēnu ekonomika un nodokļu nemaksāšana., valsts to nav vairs spējīga izkontrolēt.
Alberte
A
tas zimejums uz tafeles izskatas pec latvanjiem ziemaa
jautrais
j
Intresanti ,kāda reakcija būs no valdības puses? Vai reāli tiks piespriests cietumsods par valsts apzagšanu un vaiirmas turpinās savu ģešft. Domāju ,ka parunās un krūmos iekšā..
who cares
w
Taisniiba, veel dereetu dzimums, vecums, matu, acu krāsa, hobiji...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas